Aranel s MSR budeš spokojena a právě nedávno jsme zkonstatovali, že mají mnohem lepší předsíňky než ten Jurek.
Vše o těhotenství a dětech
Můj dortový majstrštyk, dle zadání zelený dort s gumovými medvídky ![]()

dzizisketa Krásný dort. Běží mi hlavou různé příběhy.
Medvídci vylezli na kopec a odpočívají u mohyly.
Medvídci facilitují setkání, které by mělo ukončit nevraživost jahod a malin porozuměním, že volba buď/anebo byla vždy iluzí.
Medvídci se semknuli a chrání zásoby před nájezdníky.
Je to happening spojený s meditací.
Atd. ![]()
dzizisketa
ten je!!
dzizisketa krásně splněno! Všechno nejlepší! ![]()
dzizisketa krásnej! ![]()
No nevím, jestli to tady po dzizisketavůbec dávat.
Ono se to asi sežere, ale kdyz nás muž tady slyšel s dcerou nadávat, tak zkonstatoval, že je opravdu rád, že se dostala na ten gympl a nemusí na cukrářku. ![]()

continuity Není důležité jak vypadá, ale jak chutná. O mém nejchutnějšímu dortu se muž vyjádřil, že je moc dobrý, ale že vypadá jak zasněžený kravinec (byl schwarzwaldský).
brrr u nás je bezkonkurenčně nejoblíbenější takovej ten nepecenej z piškotu a banánu, šlehačky a zakysaný smetany, to se ale taky moc nedá servírovat mimo nejbližší rodinu
continuity mne se líbí
continuity jediný, co tomu chybí, jsou třpytky/stříbrnej prach. ![]()
dzizisketa krásnej dort
continuity vypadá velmi chutně a líbí se mi :)
Dostala jsem asi největší rodičovský kompliment a to od vlastního dítěte. Spolužák se dostal do dost velké krize, dcera ho přitáhla domů a nám se to podařilo akutně a v klidu řešit. Dcera mi pak řekla: mami, uvědom si, že ne všichni rodiče se starají tak jako vy o nás, můžeme vždycky přijít a vy to s klidem řešíte, zajímáte se o nás. Moc mě to dojalo a jsem šťastná, protože tohle byl vždycky můj cíl. Aby nám věřili a dokázali se svěřit. Že mi tohle řekla 15 letá puberťačka je nejvíc.
Lamicka to je opravdu krásný kompliment. ![]()
Lamicka to je na gratulaci![]()
Lamicka To je moc hezký :-).
Lamicka No to je ale opravdu krásné ![]()
Lamicka To je krásný, a snad to spoluzakovi dobře dopadne;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje