Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2026 17:02

Potrefenáhusa jojo, další jezdily ze Zbraslavi. Blíž nic nebylo, resp. směrem do centra jo, ale časově tak na stejno. A anděl a celý Smíchov byl tou dobou ne úplně místo pro samostatný pohyb 12 letých dětí.

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 20. května 2026 17:35

Evaeva

ja chodila na jazykovku a tam chodily deti z cely Prahy 10, ja to mela docela kousek, ale byly tam deti, co jezdily z kosiku, Petrovic, hostivare, docela zdaleka, ale kdyz jsem byla mala, tak deti tak od 3.tridy se pohybovaly po městě uz docela bezne 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2026 17:45

Potrefenáhusa muž jezdil na ten anděl se ségrou taky od třetí třídy. Ale zrovna do téhle lokality by mně tenkrát naši samotnou nepustili. Až potom, co otevřeli OC, to jsem byla asi v šesté třídě, jsme tam začaly jezdit s holkama.

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 20. května 2026 17:46

Evaeva tam to bylo divoký, ta stará knížecí a okolí 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2026 17:58

Potrefenáhusa přesně

Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 20. května 2026 18:02

Evaeva Potrefenáhusa Ty jo, já jsem na Anděl jezdila na gympl ještě než tam postavili všechny ty nové budovy a divoký mi to tam nikdy nepřipadalo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. května 2026 18:10

DruI možná to dítě vidí jinak. Já si to nepamatuju, akorát ta pověst se u nás pořád opakuje. Že tenkrát by nás tam nepustili. Ale jak píšu, muž tam jezdil od třetí třídy.

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 20. května 2026 18:21

DruI ja to mam hrozne spojeny s timhle 

https://youtu.be/1FFmMlm1T4I?is=bWU7OWMejv5DjCu7

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 20. května 2026 21:28

Šárka úspěšně rozvíjí svůj šarm, dneska kromě recepční u zubařky si zotročila vedoucího kroužku RC modelářů z místního DDM, který jí nabídl možnost si zajezdit autíčkem, když mu nekompromisně oznámila "ale ty budeš řídit se mnou!" Naštěstí po pěti minutách se mu podařilo přehodit břemeno Šárčiny osobnosti na jednoho adolescentního frekventanta kroužku

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 21. května 2026 07:48
Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 21. května 2026 07:50

My byli konečně v zoo ve dvoře králové, ale to je moc krásná zoo! 

Online Tabea
7870 příspěvků moje polička 21. května 2026 12:30

Před pár týdny jsme s dcerou ráno potkaly její bývalou učitelku z jeslí. Měla trochu jinak vlasy, dcera jí nepoznala. Neviděly se několik let.

Dneska jsme jí potkaly zas, to už věděla. Pak jsme o kus dál polechtal v nose parfém, co tam zavál vítr. A dcera to komentovala: To je Ginina vůně, takhle vždycky voněla. 
Nikdy tam žádná učitelka nebyla nasáklá parfémem. Ale děti (moje dcera) jim trávily hodně času na klíně. Takže je klidně možný, že se dceři v hlavě ta vůně uložila a po šesti letech vzpomínka vyskočila.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 12:34

Tabea to je ale hezký

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 21. května 2026 12:35

Potrefenáhusa ta je opravdu krásná 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. května 2026 13:08

Potrefenáhusa tak máme ergobag. Step seděl malinko líp, ale vyhrál design. Opět musím moc doporučit paní v dráčku na Palmovce. 

A říkala nám, že frii a Bachmann šijí v jedné továrně a ty zipové jsou úplně stejné. I nákupní cena je prý stejná, backmann je prý tak drahý kvůli dovozci a snaze vypadat exkluzivně (proto ho mají málokde). Nevím, jestli je to stoprocentně pravda, protože frii narozdíl od backmann neprodávají. 

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 21. května 2026 13:30

Evaeva ta je moc hezká.

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 21. května 2026 13:30

Evaeva mne stejny nepřijdou, frii nema ten nafukovací polštář na zádech (ten bych oželela klidně), ja bych tu frii koupila primárně, kdyby ale byla dostupna v ty zvětšovací verzi v barvě, co se bude dítěti líbit, oni nejak ty expand omezili, mi prijde. Mne se libilo jednak to zvětšení a jednak misto na penal (nebo cokoliv, co se vleze pod gumičku) v tom jinak plonkovym víku (ta frii easy to nema) 

ale pani z dračka tu frii proti beckmannu obhajuje všude možně a beckmann trochu hejtí (v komentářích na insta) 

ta vaše taška je moc pěkná

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 21. května 2026 13:32

Evaeva a jeste me od te frii odradilo, ze skoro uplne vsechny, co jsem videla prodávat z druhy ruky, maj podelanej nebo vymenenej ten horní zip 

(povime si u beckmanna za rok

Offline Potrefenáhusa
38536 příspěvků moje polička 21. května 2026 13:34
Reakce na continuity:

Potrefenáhusa ta je opravdu krásná 

​je fakt moc, mne uplne nadchlo, jak mají do ty Afriky všechno sladěny a jak některý místa fakt vypadaly úplně autenticky včetně nápisu na dřevěný boudě a pohozenyho rezavyho kola...

Offline continuity
42335 příspěvků moje polička 21. května 2026 13:40

Potrefenáhusa spousta lidí tam jede kvůli tomu safari, ale i samotná zoo je super. Mají pořád Okapi?