Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2026 17:24

Tabeano musíš to pak mít asi úplně jinak zařízené. Já uspávám děti ve dvou pokojích, takže starší pak chodí až v půl desáté a mají o dost delší screetime než je zdrávo. Což se dá nárazově. Atd. Ale i když to zařídíš líp, tak je to na tobě od rána do večera. Já bych to nechtěla z vícero důvodů.

Offline continuity
42347 příspěvků moje polička 28. května 2026 18:16

Tabea

Ty jsi moje hrdinka, jak je máš na krku v podstatě furt. Mě ten jeden rodič domácnosti přišel vlastně jednodušší, když byly malinké. Teď jsme kolikrát rádi, že je doma alespoň jeden z nás, co najde s pubertakem nějakou řekněme společnou řeč. Na druhou stranu, tohle jsou věci, co se nějak omezeně dají vyřešit i přes telefon.

Offline continuity
42347 příspěvků moje polička 28. května 2026 18:22

Jos Evaeva tak on si to člověk většinou nevybere, prostě to tak vyjde. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2026 18:26

continuity vybere nevybere... když ty děti aspoň trochu plánuješ, tak si kladeš otázky, jak si představuješ, že to bude. Nevím, jestli bych chtěla děti s někým, kdo se doma vyskytne jednou za měsíc. Ale jsou to bolestná rozhodnutí, to určitě a ne vždycky to má nějaké super řešení. Život přináší různé situace.

Offline continuity
42347 příspěvků moje polička 28. května 2026 18:36

Evaeva

víš co já jsem po nějakých letitých peripetiích byla ráda, že ty děti vůbec mám. Takže otázky jsem si kladla úplně jiné (třeba jak se porovnáme v garsonce, protože jsem už nechtěla předem řešit bydlení, když jsem netušila, jestli to tentokrát klapne ). A ono si to bezdětný člověk nějak představuje a úplně jinak to pak vypadá. 

Offline Tabea
7882 příspěvků moje polička 28. května 2026 18:36

Evaeva snažím se vzpomenout si, kdy přišla první zmínka a kdy se rozhodlo, že se budeme stěhovat pryč. Myslim, ze už jsem mela tak 2/3 těhotenství za sebou. Takže jak to bude vypadat, az bude dítěti rok a třičtvrtě, tam fakt moje plány při plánování dítěte nedosáhly. Ale nejspíš jsem to prokaučovala už tehdy, když jsem se nechala sbalit cizincem bez zakotvení.

Online žluťásek
8814 příspěvků moje polička 28. května 2026 18:38

Pinot Noir náš byt vydá leccos, takže sluneční soustava v K. podání byla plstěná z ovčího rouna. Pomohla jsem mu jen upevnit ty nitě, většinu si udělal sám. Pustil se do toho hned první den, kdy to dostali zadané. Nešlo to odložit, museli jsme hned odpoledne do papírnictví pro Slunce

Offline continuity
42347 příspěvků moje polička 28. května 2026 18:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 28. května 2026 18:46

continuity vždyť to píšu, že život přináší různé situace. Ale na výběr máš, co si vybereš, je na tobě.

Tabea