Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 27. května 2026 18:09

Evaevaty 3 ložnice jsou fakt nedostatkové zboží. Něco jsem našla, ale zas to nesplňuje jine požadavky co mam. Tak řeším dilema, jestli deti budou kempovat na rozkládacím gauči v jídelně, nebo budeme mít vsichni dost soukromí, ale bude to samota nekde v kopci 3 km od centra, takze nebudou čerstvé housky z pekárny k snídani a nebude možné po výletě zajít na zmrzlinu nebo na koupaliště. Ja když musím řešit jídlo na dovolené, tak chci byt někde v civilizaci.

Offline Karja
44814 příspěvků moje polička 27. května 2026 18:15

Gatita Já bych dala někoho do obyvaku:D Nás nebo mámu, romantika bude doma, stejně v tomto složení bych o ni vlastně ani moc neuvazovala:D

Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 27. května 2026 18:33
Reakce na Karja:

Gatita Potrefenáhusa Hele jakoby děti jsou 9 týdnů doma, a nemáme nic rozplánovaného, příměsták nehrozí, babička nehrozí, ale máme oba dva se sambem dohromady 12 týdnů dovolené do konce roku, myslím, že bude zábavy víc než dost:D. Aneb pokud se tam nezabili, žijou navždy.....

​přivezte je moji mámě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2026 18:38

Karja muž taky týden převádí a ještě i před tím něco musí vybrat, ale je to tím, že prázdniny vykrejvám já, takže čekám, že to padne hned první rok nějakého mého normálního úvazku. On bohužel žádné sociální jistoty v tomto směru nemá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2026 18:42

Gatita já bych brala tu ložnici navíc. Aspoň my stejně každý den vyrážíme autem, zmrzlinu si dáme nahoře a na koupání se stavíme cestou.

Karja Mně nevadí společná ložnice s dětmi, ale dovolenou na gauči spát nechci (za ty prachy) a dát děti do obýváku nejde, chodí spát už v osm, to pak nemůžeš ani naložit myčku, natož abysme poseděli s našima (když jedem s nimi)

Offline Karja
44814 příspěvků moje polička 27. května 2026 18:46

Tabea Jako vaše máma je hodně výkonná, o to bych strach nemela, ale otázka je, co na to naše deti:D. Protože my jednu babičku, co by si je dvakrát na 5 dní za prázdniny vzala máme, ale myslím, že letos by ta starší dcera normálně odešla, jakože by se sebrala a šla pesky na nádraží, vubec to nebudeme riskovat, v tom jsme se letos doma shodli.... Možná bych k vaší mámě jela na pár dní já, ale aby mě před tím nechytly zada, tak to radši nebudu planovat:D

Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 27. května 2026 18:49

Karja ona by vzala i tebe a ještě ti zařídila thajskou masáž na ty záda

Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 27. května 2026 19:17

Evaeva Potrefenáhusa Tak my jsme prázdniny měli nějak rozplánované, včetně společné dovolené s rodinou švagra, a teď do toho muži padla třítýdenní služebka na doslova opačném konci republiky, dál už to nejde, takže místo hezkého léta a celkem pohody tu budu s oběma sama a muže uvidíme vždycky tak v sobotu. Radši si to předem moc nepředstavuju

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 27. května 2026 19:38

Myrtila to fakt bolí a lituju tě moc, když není aspoň na chvíli večer střídačka, je to děsná šichta 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 27. května 2026 19:41

Maly dite si dneska strčilo do nosu pecku z citronu, bylo to dost dramaticky, strasnej řev, krve vsude jak z vola, ze ani nebylo hned poznat, odkud valí, naštěstí se ji to povedlo po chvili vysmrkat, ale uf....

to se furt clovek bojí lega, boruvek a parku, aby se pak zkusily zrakvit něčím napohled úplně neškodným 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2026 19:57

Myrtila no pěkný! Aspoň že budete moct být dlouho venku, zima by asi byla krutější. Nezávidím ti to ani trochu, na ty víkendy si budeš muset dát nějaký pořádný welnessy.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2026 19:58

Potrefenáhusa ježiš! Jo, schopnost provést cokoliv s čímkoliv bohužel přetrvává do celkem vysokého věku.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 27. května 2026 20:22

Evaeva ostatně starší sestře presne v tomto věku vyndavali v narkoze z jícnu zaseknutou spolknutou korunu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. května 2026 20:31

Potrefenáhusano mně bylo aspoň pět, když jsem si do nosu strčila korálek. Dodnes si pamatuju, jak byl takový krásně hladký a hrozně mně to lákalo Z první dírky jsem ho vysmrkla, z druhé nešel

Offline Tabea
8193 příspěvků moje polička 27. května 2026 20:57

Potrefenáhusa znáš byla na návštěvě dceřina kamarádka, oběma je 9 let. Zavřely se v pokojíčku a šminkovaly se. Slyším z kuchyně kňourání, říkám si, že si asi hrajou na mimina. Přijde dcera, že s ní mam hned jít. V pokojíčku si kamarádka drží oči a poplakává. Odličovala si oči tamponkama napuštěnýma odlakovačem. Možná že na odlakovači měla ještě micelárku. Řvala jsem strašně (česky), do toho mluvila klidným hlasem na kamarádku německy. Dopadlo všechno dobře, ve finále jsem je poučila, ať si dvakrát zkontrolujou, co si matlají na oči a pokud jim do oka něco cákne/spadne a oko bolí, tak ať nestojí na místě a okamžitě sypou k vodovodu oko vyplachovat. Byla jsem zralá na panáka. 
Taky by mě nenapadlo, že musím schovat odlakovač respektive jím napuštěný tampony před třeťačkama.

Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 27. května 2026 21:14

Potrefenáhusa No je to strašná šichta, zvlášť když se jim moc nepřekrývají spánky jeden usne v půl deváté, druhý po desáté, a ten první je nejpozději o půl šesté vzhůru.

Evaeva welness bude, když se tu muž zvládne otočit na 24 hodin a aspoň na chvilku si je vezme, abych mu vyprala a tak

Potrefenáhusa To je dobrý, s tím citronem, to by mě taky nenapadlo, že ji napadneA nevim, jestli jsem tu psala, jak syn ve skoro 4 letech rozkousal hračku z 3D tiskárny, co dostal ve školce, lezli jsme doma po kolenou, hledali ty kousíčky a skládali to 3D puzzle zpatky, protože jsme z něj nejdostali, jestli i neco nespolknul. Naštěstí jsme to poskládali celý. 

Offline Aranel
6656 příspěvků moje polička 27. května 2026 21:14

Tabea

Potrefenáhusa tu minci si pamatuju...!!

Online continuity
43358 příspěvků moje polička 27. května 2026 22:31

Myrtilapokud to není nějaký šílený Vystrkov, kde nejde nic dělat, nešlo by se za ním na chvíli nastěhovat? 

Já jsem takto odjela s dítětem za mužem do Bratislavy, když tam byl taky nějak pár týdnů na začátku léta. 

Offline Pinot Noir
29974 příspěvků moje polička 28. května 2026 01:21

O víkendu při návštěvě vinařství se R. rozpomněl, že dostali za úkol vyrobit model sluneční soustavy, provedení jakékoliv. Ví to od konce dubna, termín do tohoto pátku. . Já mám momentálně v práci takový stav, že prostě nic jiného než práci a večerní vyběhnutí do zahrady nestíhám, víkend na Moravě byl na vypnutí hlavy, ale hned po návratu v neděli už jsem zase seděla u počítače, takže ani nic koupit jsem nestihla. Tudíž dnešní výroba vyloženě z toho, co dům dal! Na fotce je to jakési flekaté, ale je to černý papír potřený akrylovým lakem s třpytkami. Planety z přebarvených vánočních třpytivých polysterenových dekorací a slunce z antistresového míčku.

Doufám, že to zapomene v autobusu.

Offline Garfie
28601 příspěvků moje polička 28. května 2026 01:36

Pinot Noir Doufám, že nezapomene, to má potenciál Pána ok!!!

A vzpomněla jsem si na legendární....

moora  To je bomba!