Evaevaty 3 ložnice jsou fakt nedostatkové zboží. Něco jsem našla, ale zas to nesplňuje jine požadavky co mam. Tak řeším dilema, jestli deti budou kempovat na rozkládacím gauči v jídelně, nebo budeme mít vsichni dost soukromí, ale bude to samota nekde v kopci 3 km od centra, takze nebudou čerstvé housky z pekárny k snídani a nebude možné po výletě zajít na zmrzlinu nebo na koupaliště. Ja když musím řešit jídlo na dovolené, tak chci byt někde v civilizaci.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita Já bych dala někoho do obyvaku:D Nás nebo mámu, romantika bude doma, stejně v tomto složení bych o ni vlastně ani moc neuvazovala:D
Gatita Potrefenáhusa Hele jakoby děti jsou 9 týdnů doma, a nemáme nic rozplánovaného, příměsták nehrozí, babička nehrozí, ale máme oba dva se sambem dohromady 12 týdnů dovolené do konce roku, myslím, že bude zábavy víc než dost:D. Aneb pokud se tam nezabili, žijou navždy.....
přivezte je moji mámě. ![]()
Karja muž taky týden převádí a ještě i před tím něco musí vybrat, ale je to tím, že prázdniny vykrejvám já, takže čekám, že to padne hned první rok nějakého mého normálního úvazku. On bohužel žádné sociální jistoty v tomto směru nemá.
Gatita já bych brala tu ložnici navíc. Aspoň my stejně každý den vyrážíme autem, zmrzlinu si dáme nahoře a na koupání se stavíme cestou.
Karja Mně nevadí společná ložnice s dětmi, ale dovolenou na gauči spát nechci (za ty prachy) a dát děti do obýváku nejde, chodí spát už v osm, to pak nemůžeš ani naložit myčku, natož abysme poseděli s našima (když jedem s nimi)
Tabea Jako vaše máma je hodně výkonná, o to bych strach nemela, ale otázka je, co na to naše deti:D. Protože my jednu babičku, co by si je dvakrát na 5 dní za prázdniny vzala máme, ale myslím, že letos by ta starší dcera normálně odešla, jakože by se sebrala a šla pesky na nádraží, vubec to nebudeme riskovat, v tom jsme se letos doma shodli.... Možná bych k vaší mámě jela na pár dní já, ale aby mě před tím nechytly zada, tak to radši nebudu planovat:D
Karja ona by vzala i tebe a ještě ti zařídila thajskou masáž na ty záda ![]()
Evaeva Potrefenáhusa Tak my jsme prázdniny měli nějak rozplánované, včetně společné dovolené s rodinou švagra, a teď do toho muži padla třítýdenní služebka na doslova opačném konci republiky, dál už to nejde, takže místo hezkého léta a celkem pohody tu budu s oběma sama a muže uvidíme vždycky tak v sobotu. Radši si to předem moc nepředstavuju ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje