Gatita bradavice jsou virové, mladší na to hrozně trpěla. Jednou nebo 2x snad byla i u kožní a nikam to moc nevedlo. Chvili jsme pak měli nějakou vodičku, co vždy na čas pomohla no a nakonec z toho "vyrostla". Tuktuktuk.
Vše o těhotenství a dětech
Mně ta akčnost a zdatnost přijde obdivuhodná a sympatická, takový geny by se měly šířit. Ale věřím, že to může být dvojsečný. Ale těžko říct, osobní zkušenost s tim nastavením nemam:)
Gatitahlavně, že jste v tom chaosu našli cestu, držím palce ať to řemeslníci dodelaji. Já bych matrace neřešila, moje děti strašně dlouho spaly v jedné posteli, občas si pak zvaly i nejakou spolužačku a to se nacpaly do jedné postele všechny tři. Vůbec nechápu, jak se tam mohly vyspat, ale byly hrozně spokojené.
Karja hele, tohle na me zkoušela babička. Jenže pak jsme si zopakovaly, jak měla tři děti ve třech letech, doma nemohoucí mámu, která jen seděla, hospodářství a pro vodu zezačátku chodila kus pres silnici do studny. A kdyz pak pracovala, tak jezdila s různýma autama po republice.
Druhá babička ovdověla asi v 55, o prázdninách nas měla u sebe čtyři, vrazila nás do auta a jezdila s nama po vejletech.
Máma mě kdysi dojela s mým tehdejším přítelem vyzvednout do francouzských Alp, když jsem tam během letní brigády onemocněla tak, že jsem to musela zabalit. ![]()
Gatita já myslím, ze děti to neberou úkorně, naopak jsou rady, ze vás maji jen pro sebe a ještě mají dobrodružství se spaním na zemi. Dcera si nedávno chtěla vytáhnout matraci z postele a spát na ní na zemi. Ja nebyla proti, ale muž jí to zatrh.
Asi jim zítra zavolám, jestli nebudou spát ve stanu. ![]()
![]()
Tabea No tak vy to máte v rodině:D. Co bude chudák z dcery:D
Gatita pozoruj to, někdy se to vrací. Já jsem měla takovou stálou co mizela a objevovala se, ale nezvětšovala se, na prstě. A hele mně pomohl vlaštovičník, fakt jako 10 dní a bylo po ní:D. Tělo už není na přírodu zvyklý, všechny tyhle byliny pomáhají víc než dřív. Utrhneš a tou štávou potřeš, ale já jak to měla na ruce a byla jsem dospělá, tak jsem to mohla dělat několikrát za den, jak to budeš mazat klukovi xkrát za den, asi z toho nebude žhavej, tak je to spíš doporučení pro nás ostatní dospělé.
No a to provizorium to zní šíleně.
Když jsem vyzvedávala Rostíka u autobusu po návratu ze školy v přírodě a paní učitelka začala "Musím vám o Rosťovi něco říct...", hrklo ve mně. Naštěstí mi musela říct, že dostal velkou pochvalu před celou jednotkou, za samostatnost, poslušnost a úklid pokoje ![]()
Sa mi zdá, že stále zháňam ponožky pre L. Zimné merino, letné merino (pomerne komplikovanym spôsobom) a teraz bambusove. Odvrátená tvár radosti, že predsa len rastie ![]()
letfenixa fusekle jsou strasny, nam se i sráží a tvrdnou
letfenixa u nás začala sezóna ponožek v gumových pantoflich, merino nemerino, musím tam být proužky nebo nike ![]()
JankaM tam zatiaľ nie sme.
Potrefenáhusa Áno, kvôli tomu zmenšovaniu kupujem trochu väčšie ![]()
My si včera užili nečekaně příjemný dětský modelářský den v Chrášťanech. Kromě ukázek létání s různými druhy leteckých modelů, což jsem netušila, že mě bude až tak bavit, měli i tematické stánky s úkoly pro děti, včetně výroby vlastního malého modýlku, se kterým pak soutěžili o nejdelší hod/let. Rosťa skončil druhý a protože za druhé místo nic nedostal, jeden laskavý modelář ho podaroval s vlastních zdrojů, i Šárku ![]()
Příští rok půjdeme zas.
letfenixa no to ja taky!
překvapivě nejtrvanlivější ponožky i po roce použitelný maj v primarku, next vydržel třetinu a nejde skoro navlíknout
letfenixa kdyby o trochu, starší má ponožky o tři čísla větší a miminu a mladšímu se kupí![]()
Nemáte náhodou osvědčený recept na náplň do bublifuku?
Aranel No, litrovou lahev náplně z Pepca ![]()
Aranel já držela přednášku, že to nejde jen tak,. že se musí dodržet ty poměry... během které mladší šel, nalil do lahvičky vodu, dvakrát stříknul jar a měl perfektní bublifuk ![]()
Dám to sem. Měla jsem teď propustku na dva večery, Divokej Bill jako za mlada
a Lucie k tomu ![]()
letfenixamoji kluci rostou strašně pomalu, starší běžně nosil určité věci několik sezon.Zrovna ale nadešel čas na obměnu, potřebujeme úplně všechno. Mladší taky. Jak se asi před měsícem skokově oteplilo ze zimy na léto, neměla jsem tu pro ně vůbec nic, takovou oděvní krizi nepamatuji, vždy jsem něco doma měla, zdědila, nebo včas koupila, ale teď jsem řešila všechno rychle a najednou. Bylo to dost neekonomické, ale zas ty věci jdou hezky k sobě a máme snad jen presne to, co potřebujeme, žádné "ležáky" koupené pro strýčka příhodu, na které nikdy nenadejde čas. Ale bylo to k vzteku, plné obchody věcí, ale i tak problém, takže dost jsem musela nakonec objednat. Ale nemohla jsem sáhodlouze obcházet prodejny, po ránu zničehonic stres, děti nemohly natáhnout ponožky, tlačilo je prádlo, lezly podolky, v dlouhých pyžamech jim bylo za teple noci vedro, mladší měl jen trika s dlouhým rukávem, rozpadly se mu v bazénu plavky:)) Starší měl jedny jediné oblíbené džíny, které nosil 24/7, ty si prosoupal. A v Neapoli mi hrdě ukazoval, ze ma úplně prodřené rukávy u mikiny. Mel tam regulérní díry. On tu mikinu nosil taky pořád, a jak měla barevný vzor, těch děr jsem si nevšimla
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí