Gatita bradavice jsou virové, mladší na to hrozně trpěla. Jednou nebo 2x snad byla i u kožní a nikam to moc nevedlo. Chvili jsme pak měli nějakou vodičku, co vždy na čas pomohla no a nakonec z toho "vyrostla". Tuktuktuk.
Vše o těhotenství a dětech
Mně ta akčnost a zdatnost přijde obdivuhodná a sympatická, takový geny by se měly šířit. Ale věřím, že to může být dvojsečný. Ale těžko říct, osobní zkušenost s tim nastavením nemam:)
Gatitahlavně, že jste v tom chaosu našli cestu, držím palce ať to řemeslníci dodelaji. Já bych matrace neřešila, moje děti strašně dlouho spaly v jedné posteli, občas si pak zvaly i nejakou spolužačku a to se nacpaly do jedné postele všechny tři. Vůbec nechápu, jak se tam mohly vyspat, ale byly hrozně spokojené.
Karja hele, tohle na me zkoušela babička. Jenže pak jsme si zopakovaly, jak měla tři děti ve třech letech, doma nemohoucí mámu, která jen seděla, hospodářství a pro vodu zezačátku chodila kus pres silnici do studny. A kdyz pak pracovala, tak jezdila s různýma autama po republice.
Druhá babička ovdověla asi v 55, o prázdninách nas měla u sebe čtyři, vrazila nás do auta a jezdila s nama po vejletech.
Máma mě kdysi dojela s mým tehdejším přítelem vyzvednout do francouzských Alp, když jsem tam během letní brigády onemocněla tak, že jsem to musela zabalit. ![]()
Gatita já myslím, ze děti to neberou úkorně, naopak jsou rady, ze vás maji jen pro sebe a ještě mají dobrodružství se spaním na zemi. Dcera si nedávno chtěla vytáhnout matraci z postele a spát na ní na zemi. Ja nebyla proti, ale muž jí to zatrh.
Asi jim zítra zavolám, jestli nebudou spát ve stanu. ![]()
![]()
Tabea No tak vy to máte v rodině:D. Co bude chudák z dcery:D
Gatita pozoruj to, někdy se to vrací. Já jsem měla takovou stálou co mizela a objevovala se, ale nezvětšovala se, na prstě. A hele mně pomohl vlaštovičník, fakt jako 10 dní a bylo po ní:D. Tělo už není na přírodu zvyklý, všechny tyhle byliny pomáhají víc než dřív. Utrhneš a tou štávou potřeš, ale já jak to měla na ruce a byla jsem dospělá, tak jsem to mohla dělat několikrát za den, jak to budeš mazat klukovi xkrát za den, asi z toho nebude žhavej, tak je to spíš doporučení pro nás ostatní dospělé.
No a to provizorium to zní šíleně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje