Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 31. května 2026 22:19

A ponožky jsou u nás taky věcné téma. Asi nejlíp dětem sedí z C&A, trochu se srazí, ale ne moc. I klučičí prádlo mají fajn, aspoň na naše postavy. 

Vlezla jsem do Primarku, ze koupím nějaká trička, ale nekoupila jsem nic. Chtěla jsem jednobarevná nebo s proužkem, ale na všem dost šeredné potisky, nebo boxy strih, což nemají rádi. Jsme asi moc rozmazleni.

Online Aranel
6528 příspěvků moje polička 31. května 2026 22:37

Myrtila Jo, nebo z Actionu... to jsem zaslechla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2026 22:43

Aranel jojo, ty náplně mají všechny tyhle obchody 

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 31. května 2026 22:44

Aranel No, ten tu nemám po ruce, jen to pepco. Ona je to taková blbost, ale mně to doma nikdy nejde namíchat, tak to kupuju, ale připadám si u toho vždycky tak neschopně, že kupuju vodu s jarem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. května 2026 22:46

Gatita já prádlo a ponožky taky kupuju převážně v ca, ale ponožky se sráží, mi přijde, dost. Staršímu jsem teď kupovala dámské, boty má 34. I trička tam kupuju, přijdou mi docela kvalitní, ale mají omezený výběr.

Offline DruI
5533 příspěvků moje polička 01. června 2026 00:03

Aranel My doma míchali nějakou, která se první objevila při vyhledávání na googlu a fungovala celkem hezky, akorát jenom pár dní a návod byl asi na litr směsi tak jsme to nestihli spotřebovat včas. Já už taky dospěla k tomu, že koupit litrovku v pepcu je nejlepší ;o) Ale když to s dítětem pojmeš jako pokus, tak i míchání bublifuku dobrý (ale ten tvůj asi ještě není dost velkej, aby ho zaujalo zkoušení jaký poměr nejlíp bublá ;o)

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 01. června 2026 00:07

Aranel recept nemám, na ty výroby moc nejsem, ale nejlepší kupované jsou ty na velké bubliny. Ty vodnaté z Actionu a spol jsou na prd. 

Offline letfenixa
10827 příspěvků moje polička 01. června 2026 01:53

Gatita mám na výber Pepco a Tesco. V Tescu som mu v sobotu kúpila 2 Minecraft tričká. Keď som chcela tenké bavlnené tepláky, podarilo sa mi niekoľko kusov HM kúpiť na Vinted a som na to stále pyšná. Leginy už nekupujem a zohnala som fakt také, že som ich nemusela upravovať. Ja tie zásoby stále mám, ale ponožky sú fakt niečo extra. A to sa u nás nestrácajú. 

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 01. června 2026 03:33

A prosím vás, když řešíte oblečení, kde kupovat na vysokého hubeného kluka? Upřednostnila bych dětské kvůli šířce a ideálně posunovací pas, protože rozdíl s korzetem (který musí nosit) a bez je značný. Největší HM (170-176) už je malé.

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 01. června 2026 04:16

Gatita jo, ty jednoduchý věci v tom primarku asi moc nemaj, mne teda ubiji to tam hledat, byla jsem tam ted asi po roce spec pro ty ponozky. 
Jeste hm mi prijde ma dobry, co se srazej malo 

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 01. června 2026 12:27

Opět prosím o tip na deskovku pro Viktora k 7. narozeninám. Moc ho baví Karak, Piratatak, Jízdenky, prosím ho tolik nezaujaly, ale hrát to zvládne. Nesmí to spočívat v nutnosti pohotově něco říct, nebo reagovat na to, co říkají ostatní. Děkuji předem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2026 12:28

Pinot Noir ubongo máte? Tam se říká akorát ubongo po dokončení úkolu, ale to si můžete domluvit cokoli nebo prostě sledovat i jeho.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 01. června 2026 12:59

Ospravedlňujem sa z offtopic, ale chcem podať raport na tému topánky.

Nakoniec som si kúpila detské Campery. Je absolútne neuveriteľné, o koĺko pohodlnejšie a lepšie sú spravené, než tie dospelácke. Sú to barefooty, nie kompromisné, a napriek tomu je to prvý krát, čo ma barefootov nebolia nohy. Nehovoriac o mieste na prsty a mäkkej kože, ktorá - predstavte si - drží na nohe aj bez toho, aby bolo treba dať na pätu tú škrtiacu a režúcu gumičku.

Ok, majú krížikovú výšivku. Ale za to pohodlie to stojí.

Jediné mínus vidím v tom, že sú svetlé a neuveriteľne sa špinia. A to hovorím ako dospelá žena, ktorá už nechodí ani na pieskovisko, ani po trávniku, ani po nejakých divných terénoch. Takže pri deťoch musia byť z tohoto hľadiska dosť namáhané, ale tak mne to stačí utrieť handričkou. Nerozumiem, prečo to niečím neimpregnujú.

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 01. června 2026 13:21

slniecko nase deti udelaj z jakýchkoliv bot tak příšerný křusky během max 14 dnu (jeste jak se ty bf delaj vetsinou z hodně měkký kůže), ze nejakou špínu a častý čištění neni potřeba řešit

Offline Vari
2204 příspěvků moje polička 01. června 2026 13:26

Pinot Noir Co hra Obchod od Albi?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. června 2026 13:29
Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 01. června 2026 13:48

Vari Máte tu hru? Taky ji zvažuji pro syna, je prakticky stejně starý jako dvojčata, jen nevím, jestli tam na něj není moc pravidel. Složitější hry ho snadno zahltí, takže pak začne vymýšlet svoje pravidla, a to zase nedávám já

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 01. června 2026 14:44

Pinot Noirtakenoko by se mu mohlo libit

Offline Gatita
8576 příspěvků moje polička 01. června 2026 15:05

Myrtila my ji mame. Byla to snad nejoblibenejsi hra starsiho syna. Me to ale hrozne nebavilo, prislo mi to takove nezáživné, mas proste nákupní seznam a nakupuješ z peněz, co mas k dispozici. Myslim, ze je tam nejake kolo stesti a políčka, po kterých postupuješ, a bud o penize přicházíš nebo získáváš. Syn nás tim mučil několik let, on tu hru miloval, bavila ho ta příprava, panáčci s vozíčky, přihrádka na penize  a podobně. Chápala bych, ze ho to bavilo, kdyz jako malý rád počítal, ale vydrželo mu to snad do 10:)) 

Offline continuity
42507 příspěvků moje polička 01. června 2026 16:02

711990 Pinot Noir Takenoko mě napadlo taky, obejde se úplně bez mluvení a lze to hrát i s otevřenými kartami. Dlouho jsme to hráli jako kombinaci strategie a kooperativní hry (u nás nikdo není příliš soutěživý) a zajímavé bylo, že tak jsme všichni měli víc bodů, než když jsme hráli každý jen na sebe.