Pinot Noir mate to krasny!!!!
(obavam se, ze nas dum by dal max zmačkanou kouli z alobalu v krabici od kočičího žrádla)
Pinot Noir mate to krasny!!!!
(obavam se, ze nas dum by dal max zmačkanou kouli z alobalu v krabici od kočičího žrádla)
Tabea dekuji, ale to nemuzu nikomu udelat
.
Jsem ale optimistická a myslim, ze pokud se nestane něco neočekávaného, prazdniny zvladnem. Vek 6 a 10 je uz ok, starší by byl nejradši doma cele prázdniny, ideálně sam, aby nikdo neprudil ohledně screen timu. Tak to nějak vykryjeme pomocí dovolených, babicka jedna i druhá také nabídla pomocnou ruku.
Pinot Noir to je ale paradni! A jste vybavena domacnost teda ![]()
continuity No, taky mě to napadlo, ale líp nám bude doma. Je to docela vystrkov, takže bych se s klukama plácala někde mimo civilizaci na malém ubytování, a muže bychom stejně skoro neviděli. Jede tam dozorovat realizaci něčeho, což je v praxi vždycky na šestou tam a tak v sedm večer zpátky.
Pinot Noir To je strašně pěkné! A nápaditá konstrukce. A ta flekatost mi přijde jako plus, dodává tomu dynamiku.
Pinot Noir Parádní!
Pinot Noir tak takovýhle mám nejradši. Vybalí bombastickou věc, kterou by u nás doma nikdo nevyrobil ani po intenzivní přípravě a několikahodinový práci, a jen tak mimoděk prohodí, že to večer sfoukli mezi věšením prádla a ukladanim dětí do postele.... ![]()
Je to úplně boží! ![]()
Pinot Noir ty kráso, hlavně perfektní čas postu:D, není nad to dodělávat sluneční soustavu o pulnoci:D
Potrefenáhusa To náš dům by vydal uplně všechno, já jsme si zvykla už nic nevyhazovat, protože holky neustále něco vyrábí....největší gol byl, když jsem dostala u jednoho klienta takové uklízecí houbičky a ruzný ty nanohadříky...holky to nějak nepochopily a z těch hadru na nadobí si ušily oblečky na panenky, houbičky taky ztopily, rozstříhaly. Takže já ustřihnu záclonu, odstřižek nechám....ale tu hlavu co by to dala dohromady, tu už nemáme teda!
Tabea Jo to je přesný:D
Karja u nás se taky schovává leccos, ale koule bych neměla ![]()
Pinot Noir máte to pěkný! Akorát přemýšlím, jestli to byl úkol pro Ríšu nebo pro tebe ![]()
Pinot Noir Já myslím že sluneční sopustava dobrá! a navíc se to dá prezentovat jako ekologické, recyklované a všeobecně příznivé k životnímu prostředí ;o)
Evaeva Karja náš dům toho vydá dost, ale všichno v blbým počtu, nebo rozměru. Ideální velikost krabice měla moc měkký materiál, tyhle pevné byly zase malé, proto jsem vymyslela ten pravý úhel. Koule jsem potřebovala 4 rozměry, našla jsem 3. Super černý třpytivý papír jsem našla, ale byl malý. Takže improvizace maximální. Nejhorší bylo natřít to slunce, míček byl barevný a s číslicemi, chtělo to 6 vrstev akrylové barvy a pak ještě vrstvu třpytivou. Úplně nejhorší ale bude, až začne Viktor ten míček hledat. ![]()
Evaeva no co si budeme povídat, on jen nabarvil ty planety. ![]()
Pinot Noir tak váš dum toho vydá evidentně víc, páč máte aspon ty akrylové barvy. No já bych se z toho rozbrečela:D. Minulý týden jsem dorazila domů někdy v 7 a jako nekecám do 11 jsem dělala tyhlety nějaký ruzný věci jakože potřebuju do školy tohle, a ještě tamto, jsou mi malý boty ablablabalabla to byl strašnej den.... Druhej den v 6 ráno jsem řídila přes dvě hodiny ke klientovi ale dorazila jsem tam štastná jak lečo ale s tím, že tam budu klidně až do 6 do večera a ráda, že jsem nalazena si tam odpočinout:D
Garfie na ten vtip s člověkem na pokusy jsem si taky hned vzpomněla, zvlášť, když k tomu přidal informaci, že na zítřejší jarmark světových kuchyní se přihlásil o americkou kuchyni a slíbil, že přinese upečené minidonuty, které tam bude ve stánku prodávat. ![]()
Garfie na ten vtip s člověkem na pokusy jsem si taky hned vzpomněla, zvlášť, když k tomu přidal informaci, že na zítřejší jarmark světových kuchyní se přihlásil o americkou kuchyni a slíbil, že přinese upečené minidonuty, které tam bude ve stánku prodávat.
Ach-muj-bo-ze! ![]()
![]()
![]()
Garfie na ten vtip s člověkem na pokusy jsem si taky hned vzpomněla, zvlášť, když k tomu přidal informaci, že na zítřejší jarmark světových kuchyní se přihlásil o americkou kuchyni a slíbil, že přinese upečené minidonuty, které tam bude ve stánku prodávat.
a kde má smlouvu s dodavatelem, to neříkal? ![]()
Tabea on je jak nadnárodní řetězec, mění dodavatelům podmínky a termíny úplně svévolně! ![]()
Myrtila to te strasne lituju, to bych nedala nebo se rozvedla. U nas do toho posledni dobou hazim vidle ja. V lednu jsem nastoupila do nove prace na cca 4 h tydne odpoledne. Ale sefova/kolegyne musela na skoleni, nemocne deti...a minuly tyden druhy kolega skoncil na vazne operaci se srdcem a vzbec nevime, kdy a jestli se vrati. Takze jsem byla v praci streda-patek (vcetne jedne 12ky) a pak vcera, dnes a jdu na 8h i v sobotu. No uz to musim nejak korigovat, clovek poda prst a uz nevidi deti
. Do toho jsme vsichni nemocni (ja uz 3 tydny), takze vlastne muz mel na hrbu deti nemocny a s chripkou. Bajecny to je. No ale velky priznani, ale ten v praci to ma proste jednodussi. I kdyz spim 4 h, tak mam proste xy hodin pohodu a jen dospelacke starosti a jeste za to dostanu zaplaceno
.
Klidne bych na sluzebku jela, ale opacne je to ocistec a malokdo to oceni, tu pozici rodice, co zustane v tom blazinci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.