Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 01. června 2026 21:01

Evaeva Chápu, taky máme v příbuzenstvu jednu osobu, která nám takhle dává opakovaně stejné dárky ale ti hadi přišli každý z jiného směru. 

Offline continuity
42507 příspěvků moje polička 01. června 2026 21:40

Pinot Noirještě mne napadlo, že jak má Viki rád čísla, že by ho mohly bavit i krávy 

6. bere

Normálně bych řekla, že je na to ještě malý, ale pravidla jsou absolutně triviální. A jde hlavně o ty čísla myslím do 104, větší menší a nejbližší cislo. Akorát je tam do významný prvek náhody, čím víc hráčů, tím větší, tak aby ho to nenervovalo. 

Offline eM
1733 příspěvků moje polička 01. června 2026 22:49

Pinot Noir Napadá mě hra Kabo - karetní. Trocha počítání, trocha pamatování, trocha strategie.

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 02. června 2026 00:30

Moc všem děkuji za tipy, všechno si projdu, potřebuju 4 dárky! 

Na první pohled to určitě Takenoko a Toulavé věže. Z pravidel 6 bere jsem sice po přečtení debil, ale podle recenzí to vypadá dobře, to by ho mohlo bavit. 

Ubongo asi už dospělé, co myslíte? 

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 02. června 2026 03:08
Reakce na Potrefenáhusa:

slniecko nase deti udelaj z jakýchkoliv bot tak příšerný křusky během max 14 dnu (jeste jak se ty bf delaj vetsinou z hodně měkký kůže), ze nejakou špínu a častý čištění neni potřeba řešit

​Good point , z toho aspon vidiet, ako mam uz deti velke a co vsetko som milosrdne zabudla...

Offline continuity
42507 příspěvků moje polička 02. června 2026 07:29

Pinot Noir ubongo rozhodně dospělé. Jsou tam dvě úrovně obtížnosti a tu lehkou jsme hráli určitě od 5-6 let (ta dětská tehdy ani nebyla). 

6. Bere je potřeba si jednou zahrát, ale vysvětlit to někomu dalšímu trvá tři minuty a jednu hru.

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 02. června 2026 14:45

Rosťa je v sedmi letech 132 cm vysoký a váží 29 kilo, což ho řadí někam k 90. percentilu.

A dnes jsme empiricky zjistili, že z baráku k doktorce to máme minutu. Minutu běhu

Offline Muslik
561 příspěvků moje polička 02. června 2026 16:37

A kdyz jste u těch stolních her, ja bych potrebovala nejaky tip pro dceru, neco tak od 4 a pul, max 5 let. Na hry uplne nejsme, jedeme pořád dokola člověče nezlob se (nikdy nedohrano) a pexeso s krtkem, trochu bych potrebovala doplnit repertoár a dat babičkam tipy k letnimu svatku a podzimním 5.narozkam...

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 02. června 2026 17:03

Včera jsem byla superhero, po práci jsem vyplela kus záhonku, zasazela,vyčistila bazén, vzala děti na procházku natrhat luční kvítí, upekla mazanec, dotahla x mesicu planovanou akci peřiny:D (tj vyházela staré a konečně vybalila a povlekla nové), vyprala, uklidila jsem doma nějak základně...a dneska co? Dneska sotva lezu a čumím na ty tři poveseny pračky a nezaleju ani kytky....Dement proste:D

Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 02. června 2026 17:32

Karja kdyz jeden den jedeš do kopce, tak je potřeba jet další den z kopce.

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 02. června 2026 17:45

Muslik jestli má něco vyloženě ráda, tak ji koupit pexeso nějaký hezky? U nás hodne jede pexeso s draky, predtim dinosauri pexeso od ludattica - risky memo- (maj tam dvě akční karty, neni to takova nuda) a ted ma hodne rada spící královny, nepohrdne carcassonem junior (ale je to asi malinko pro starsi) 

Trochu na principu pexesa si ted hodne oblibila karetní magic school od Djeco (ale je o rok starsi) 

clovece jsme taky jeste nedohráli, o něco lepší je Husí hra (mame z druhy strany clovece), mame nejakou cestovni verzi, takze to je celkem kratky (prijde mi to trochu zábavnější než clovece, ale taky je to tapání figurkou) 

Online žluťásek
8825 příspěvků moje polička 02. června 2026 19:11

Muslik já mám pro tuhle věkovou kategorii moc ráda Dragomino, Tajná výprava čarodějů, Diamoniak. A měly by znovu po dlouhé době vyjít Mlsné myšky - malinko na principu clobrda, ale nevyhazují tě soupeři, společný nepřítel pro všechny je kočka. Ty hraješ za myšku a snažíš se ulovit co nejvíc kusů sýra. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2026 19:19

žluťásek myšky kluky hodně bavily, měli jsme je kdysi půjčené Muslikpak ten Carcassonne, ale záleží na typu dítěte. Každopádně pravidla to má jednoduchá. A super je ten piratak, dělají i holčičí verzi (stavíš zámky, myslím), v pěti už to podle mě hráli.

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 02. června 2026 19:36

žluťásek ten diamoniak jsem zapomněla, to ma naše dítě moc rado, to ke ta holčičí verze piratataku Evaeva 

carcasson i dragomino ma taky rada, ale prijde mi, ze jakoby jeste uplne nedava princip hry (v tom casu.proste stavi nejaky cestičky, dragomino podobne ) 

Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 02. června 2026 19:38

Dítě je na prázdninách u našich a uvolnil/ na jedné straně odlepil se jí hyrax. Se picnu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2026 19:39

Potrefenáhusa jestli to není typem dítěte? Mladší si nechává říkat, co má dělat u všech her. Podle mně je prostě líný přemýšlet

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 02. června 2026 19:51

Evaeva jo, ona je taky ten typ dítěte

Offline continuity
42507 příspěvků moje polička 02. června 2026 19:53

Tabea

To je teda pech, nám držel jak helvetska víra. 

nejde tam zavolat na nějakou ortodoncii, jestli ji to na přímou úhradu nepřilepí? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2026 19:55

Dneska třídní schůzky mladšího. V každé třídě jedna Liliana

Ale 26 dětí ve třídě. Není to moc, pane lorenc? (Jsme nespádoví, takže spíš ještě že tak)

Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 02. června 2026 20:05

continuity jo, oživuju kontakty z mladých let. Když to klapne, tak si zítra udělají výlet. Do tý doby bude na jogurtu...