Evaeva 26 je jeste tak snesitelny, na hrane no
Vše o těhotenství a dětech
711990 jojo, co naděláš no. Asistentku mají, učitelka vypadá schopně, syn tam bude mít půlku třídy ze školky, tak snad to půjde. Míň by bylo lepší, ale to by musel do sportovky ![]()
Evaeva Spolužáky ze školky závidím, dvojcata budou ve třídě sami, děti ze školky jsou ve druhé třídě. Plus třída dvojčat je jako jediná ve vystrkove v budově vzdálené asi 200 m od školy. Jako chtěla jsem malou základku, ale jen jedna třída mi přijde zase málo :-D. Ale zase jich je ve třídě jen 18, učitelka i asistentka vypadají fajn, dvojcata z nich byla nadšená.
Vari syn má paní učitelku, co si vybral. Já chtěla, aby šel s kamarádem, to se povedlo. Ty ostatní děti tam jsou taky na přání, tak snad jsme všichni měli šťastnou ruku.
Našemu mladšímu by jediná třída v budově, ještě s 18 dětmi rozhodně vyhovovala. On v té velké škole asi bude trochu přehlcený, se bojím.
Evaeva tak to jsou dobry zpravy. My se seznamime s pani ucitelkou zitra, tak jsem zvedava!
Muslik Hele a jestli nejste moc na hry, tak co klasický jenga? Dají se využít i jinak :-) a děcka to jednu dobu strašně bavilo, je to sranda i pro dospělý a pamatuju, že to ráda hrála i tchýně s tchánem.
Tabea myslim, ze jen kazda prvni trida. Pak uz je v pripade, ze je ve tride dite, ktere ji potrebuje
Tabea každá první třída nad 15 dětí má mít teď od září asistentku. Jinak jen, pokud je tam dítě, na které je napsaná (třeba s adhd). Reálně jsme asistentku viděli tak v 1/2 tříd prvního stupně (druhý neznám).
Vyplnuji prihlasky na letni skolku. Behem cervence budou v provozu dve, kazda pulku mesice. Jedna ma uplne beznou prihlasku a papir s informacemi. Proste jake dite, jakou ma kmenovou skolku a ktere tydny bude v lete chodit. Ale ta druha ma pokyny plne tucneho textu, podtrhane, s vykricniky. A v prihlasce vyzaduji i adresu zamestnavatele rodicu a cislo do prace ![]()
A ciste nahodou to je ta skolka od nas pres ulici, kde na dni otevrenych dveri reditelka kricela na nejakou matku z nasi ulice, ze deti od nas ve skolce nechce, at se tam vubec nezkouseji hlasit. Jako by nekdo o to u tehle furie stal, kdyz skolek je kolem nekolik ![]()
Kolik deti bude v nasi prvni tride, zatim netusim. Schuzka bude az pristi tyden. Ani jednu z ucitelek, o ktere jsem pro dceru pozadala, jsme nedostali. Zastupkyne mi rekla, ze tyhle pozadavky plnit nebude. A kamaradka ze stejne skolky je prirazena do jiny tridy a vetsina deti ze skolky jde na jinou zakladku... tak uvidime.
Zuzuli tam u vás je strašně neochotné vedení, ale překvapivě velké množství kvalitních učitelů, i alternativnějších (kteří jsou ale bohužel vyváženi těmi účami). Kamarádka tam teď dávala dceru z jiné školy, nakonec jí vyšli vstříc a má super učitelku, i tam byla ve třídě na zkoušku pár dní. Ale to jednání s vedením bylo docela náročné, ještě tam dávala syna do budoucí první, aby měla děti v jedné škole.... No s vedením je těžká domluva.
Pro mě to vedení byl nakonec ten hlavní důvod, proč tam syn nejde, přestože teď v první třídě bude super učitelka a asi by se podařilo k ní syna dostat.
Tak přeju at se všem dětičkám ve vybraných školách líbí;).
Já bych chtěla nějaký tip na pláštěnku nebo poncho. Aby to nebyl prostě igelit, ale nějaká spíš šustáková pláštěnka. Uplně super mi přišly ty decathlon poncha, ale ty byly tak do 5 let si myslim, ted jsem koupila dceři tu pro větší děti v Decathlonu, a je to v batohu poměrně velké a neskladné. Na živo nemám šanci to nikde skoumat, tak budu ráda za doporučení.
Karja my máme pončo z dekáče na staršího
na objem je to jako běžná pláštěnka. Já jim to nedávám, akorát když to mají mít do institucí, tak nevím, jestli je něco lepšího
Karja to dekacovy pončo je super, nase to furt jeste maj, pokračovací nevim
Pinot Noir jo, to je to naše. Akorát syn to do toho nikdy nepokládá ![]()
Evaeva no náš taky ne, ale nachumlaná pláštěnka (malá, Viktorova) zabere stejně místa, ne-li více, jako nachumlané toto. Míň místa podle mě zabere jen ten igelit, který se při nejbližší příležitosti roztrhne.
Pinot Noir ano, souhlasím se vším.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025