Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 03. června 2026 10:31

Pinot Noir Evaeva No toto mám, ale právě s tím menším dekáčovým modelem se to nedá srovnávat,jako má to samozřejmě větší objem látky, ale i tak tuto velikost podle mě jde udělat menší a lehčí, takže to chci najít:D

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 03. června 2026 11:38

Karja Já jsem teď koupila synovi pláštěnku značky Viola, sehnala jsem ji na Vinted úplně novou, je pevná, dlouhá a po sbalení je z ní malý balíček. 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 03. června 2026 12:26

Myrtila mrknu na to, děkuju;)

Online JankaM
3065 příspěvků moje polička 03. června 2026 14:59

Jaké menstruační kalhotky mužete odporučit pro první použití? Zatím jsem koupila z dm a rosmanna jejich značku, ale brala bych raději spíš toho rovného stiřihu viz foto. Vel cca 158, možná nějaká malá dámská, XS, S? Děkuji 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 03. června 2026 15:08

JankaM Já můžu doporučit snuggs. Fakt jako vydrží. Kupovala jsem na zalandu nějaké jiné, ale také PC byla třeba 400 Kč a jako za rok se to ruzně rozlepuje, tak si můžeš spočítat kolikrát jsem to vyprala. Ty snuggs prostě vydrží, občas mají akci třeba třetí zdarma nebo nějakou slevu atp. Jak jsu na tom s velikostmi netuším, ale 158 to by mohla být nějaká nejmenší dámská, pokud dcera není jako párátko vyloženě;). Ten střih, pokud není snadno k sehnání, tak to promysli, jestli to nemá duvod třeba se to vylučuje s tím, že to má dobře sedět a těsnit. 

Offline continuity
42507 příspěvků moje polička 03. června 2026 15:34

JankaMjá kupuji holkám Lindex, taky vydrží dost a vypadají hezky i po delší době na rozdíl od těch rossmanu. I mi přijdou pohodlnější. 

Jinak jich mají finálně myslím čtvery každá, ale k tomu jsme došly až časem, nejdřív jsem koupila jedny ať si to vyzkoušejí. Ony si je vždy večer preperou a během toho týdne je točí až pak to hodím najednou do pračky. 

Teď uvažuji o menstruačních plavkách, tak pokud má někdo zkušenosti sem s nima. 

Offline Aranel
6525 příspěvků moje polička 03. června 2026 20:43

Myrtila Viola!! To jsem nosila v batůžku ještě já!!

Offline Vari
2204 příspěvků moje polička 03. června 2026 22:38

Dvojčatům dneska přišly domu tašky Ergobag flex a jsou super, kupovala jsem je ve skibi, mají je teď v 15% slevě. A koukam po penálech, jaky se osvědčily vašich prvňáčkům? Jedno nebo dvoupatrový? Troj jsem vzdala, ty jsou strašně velký.

Offline žluťásek
8825 příspěvků moje polička 03. června 2026 23:00

Vari jednopatrové s rozevíracími klopami. Vícepatrové jsou zlo, vždycky otevřeš jiný patro než chceš

Pláštěnku máme taky Violu. Na dekáčový pončo ale kouknu, dík za tip.

Já se tenhle měsíc tak hrozně moc rozšoupla, že až mi dojdou všechny balíčky, zrecenzuju vám tu nový batohy, láhve, tenisky, plavky a UV trička, florbalky, hry a knihy. Ještě že aspoň nepotřebuje ty menstruační kalhotky

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 03. června 2026 23:06

Vari Určitě jednopatrový s klopami. Dcera má teď takové to pouzdro, kde má asi 6 úchytek a pak zbytek na volno a to je hrozne na prd, má v tom strašně bordel. Podle mě ten jednopatrový je nejlepsi pro takový přehled, co má a nemá;-)

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 04. června 2026 00:03

Varijednopatrový, ale už na Vánoce v první třídě jsem kupovala trojpatrový, protože ho hrozně chtěl. Má ho doteď, potřebuje celou velkou sadu fixů i pastelek (on, škole by stačily základní barvy). Takže uvidíš.

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 04. června 2026 02:51

Aranel Myslím, že jsem taky měla Violu a k tomu ještě pořád mám deštník Viola, který jsem si kupovala někdy na gymplu, takže... už čtvrtstoletí

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 04. června 2026 07:25

žluťásek na mne ještě přičinlive vyskočilo pončo v tchibu, ale stoji petikilo 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2026 07:38

Karja syn má tenhle penál už od Vánoc v první třídě. Bordel v tom má, ty poutka v životě nepoužil, ale ten klasický nebyl lepší Ale jinak jsem pro ten klasický jednopatrový, doufám, že mladšímu vydrží dýl 

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 04. června 2026 07:54

Potrefenáhusa Jo, koukala jsem na poncho tchibu, taky na nějakej zlevněnej baagl, klidně bych to za pětikilo koupila, my to někdy nosíme v batohu i na rodinných výletech, takže to užijeme, ale ráda bych to viděla;)

Offline rasaNori
8814 příspěvků moje polička 04. června 2026 08:12

Pláštěnky Viola mají v decathlonu, 2 kusy jsem kupovala ted v nedeli:)

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 04. června 2026 08:21

Vari ergobag dela i penály .
Ja jsem koukala na topgal, ze v jedny verzi ma tu klopu jen jednu, prijde mi, ze pro prvnaka by to bohatě stačilo, dcera si vybrala naživo baagl (s axolotlem, ze vypada jako drak), prijde mi taky docela velkej, ale ma tam asi docela šikovnou kapsu na neskladný veci (doufám, ze z toho nebudu muset tahat nejakej shnilej bincus) 

jinak maj mit 10 pastelek, dvě tužky, nůžky, gumu a ořezávátko, to se vejde do malyho 

ja uz jsem to vážila i s prázdnou krabičkou na svačinu a prázdnou lahvi a i s lehkou aktovkou se to blíží dvěma kilům 

Online dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 04. června 2026 08:25

Potrefenáhusa 

Rosťa má Topgal, na webu píšou "dvouklopový", a bohatě stačí. 

Offline Potrefenáhusa
38616 příspěvků moje polička 04. června 2026 08:31

dzizisketa oni maj prave jeste mensi o tu jednu klopu a ten by podle me stačil bohatě taky 

Offline rasaNori
8814 příspěvků moje polička 04. června 2026 09:00

Potrefenáhusa u nas prvňáci nosí pastelky, včetně fialove, růžové a hnědé, takže minimálně 10ks, pero, náhradní náplň, dvě tužky, lepidlo, nůžky a malé pravítko. Plus guma a strouhatko a tohle malé pouzdro s dvěma klopama je úplně plné. Starší vyžaduje i fixy, tak ma 3 patrové. 

Vy co máte starší děti, jak moc si necháváte doma sešity a učebnice treba z první třídy? Potrebuju holkam uklidit v pokoji a veci za 3 roky dokupy dělají uz fakt velkou hromadu