Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8870 příspěvků moje polička 12. června 2026 06:35

Malenge haha, tohle děláme uz pul roku, a to jim je 6 a 8 tedkon, a je to super. Pro všechny. Holky si to užívaj, teda jednou se jim doma poblil pes, tak to byly naštvane ze to musí uklidit, ale jinak jsou vzorne:D 

Každou středu mam večer cvičák se psem, původní myšlenka byla, ze starší dítě odvezu na atletiku, mladší ma doma muz a starší spolu vyzvednou. Tak hadejte, kolikrát z 12 lekci zatím byl ve středu doma? Přesně 2xtakže několikrát jela mladší se starší na cvičení, naštěstí to trenérce nevadilo, a pak samy domu, a rovnou zuby a postel, párkrát uz čekala sama doma, jen s kočkou, prostě pecka no:D

Offline Gatita
8658 příspěvků moje polička 12. června 2026 06:46

Malenge to je skvěle, musím to taky vyzkoušet! Jestli by splnili, nebo by zapomněli na běh času před televizi. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2026 06:51

Potrefenáhusa hlavně bych jí naučila čekat před silnicí. Tohle u nás od těch dvou let respektují úplně všichni, i ti, kteří jinak potřebují ochutnat následky na svojí kůži. Nám to asi bohužel končí, ve školce nemáme na kola místo (je z kopce, následně vyzvedávání ze školy, takže úspora času značná)

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 12. června 2026 07:18

Evaeva jojo, to umí (doufám bezpečně), ale ta závěrečná ulice je v ranní špičce mimořádně hnusná, tam ji ani nepouštím před sebe 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2026 07:26

Potrefenáhusa jojo, přes ulici to chápu, přes ty nejhorší mimino normálně držím za rameno 

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 12. června 2026 08:02

Já bych děti taky nechala doma, ale ony jako hodně nechtějí:D Chodily by všude se mnou jako vocasové, i kdyby byl doma muž, ze strachu, že já něco zažiju a ony ne:D. Zubař? Zajímavý...dojít pro vejce? Zajímavý.... Takže já i když někam jdu a ony zustávají doma s mužem, je to doprovázeno "oooo neee, a proč jdeš a kdy se vrátíš a proč nemůžeme jít s tebou..." visej na brance a posílaj polibky a někdy tedy dokážou i pěkně bulet:D Takhle bych je bez dozoru dospělého tam nemohla nechat, možná by se jich ujal někdo od sousedů....

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 12. června 2026 08:17

Karja to je u nás stejný! Ale doporučuji, ať to zkusí tatinek :-)

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. června 2026 08:22

Já klidně nechám doma starší samotnou, ale dělá se mi nevolno při představě, co by se mohlo stát, kdybych nechala doma mladšího, nebo je nedejbože nechala doma samotné společně ;o) 

Online Kokoska
35110 příspěvků moje polička 12. června 2026 08:43

Muj syn mel spoluzaka, ktereho s jeho mladsim brachou nebylo mozne nechat doma samotne ani kdyz jim bylo treba uz 12 a 8. Pry milovali ohnicky a pri prvnim pokusu o samostatnost vystourali dobre schovane sirky a zapalovali svicky, nevyhoreli jen cirou nahodou.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 12. června 2026 08:56

Kokoska u nas to jsou zatim jen ty zlámaný rtěnky, moje stříbrná náušnice v odtoku umyvadla a vymatlanej krém za 600,- na zrcadle, kdyz jsou chvíli bez dozoru 

Offline Karja
44826 příspěvků moje polička 12. června 2026 09:15

Potrefenáhusa Tak on to zase muž nepotřebuje aby je někdy nechával samotné doma, takže ten nemá tu motivaci ani duvod:D. Jako už jsem je tu taky nechala, na chvíli, že si někam dojdu, tak jako zkusily si to, že to jako je nějaké nové dobrodružství, zjistily, že zase to jako není takovej vodvaz a tím to skončilo:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2026 09:37

Potrefenáhusa tyhle věci u nás udělají zásadně, když jsem v jiné místnosti, ne, když jsou sami úplně. 

Online Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 12. června 2026 09:39

Kokoska ohníček v kuchyni si rozdělal můj brácha, když mu byly asi 4 roky. Vařilo se tam na kamnech a naštěstí si oheň udělal na tom plechu, který býval před kamny jako ochrana proti vypadnutým uhlíkům. 

Online Pinot Noir
29977 příspěvků moje polička 12. června 2026 09:46

continuity no ono mu to ani tak nevadilo, ale já se spíš nechala rozhodit tím jeho prvotním úlekem. Příště už na to kašlu a jdu. A docela jsem chtěla, aby na tu akci šel, mělo to celé být o první pomoci, já už těch kurzů absolvovala několik, ale chtěla jsem, aby i on byl pořádně proškolený. No a přišel nabitej informacema, tak to účel splnilo. 

Offline Tabea
8195 příspěvků moje polička 12. června 2026 10:40
Reakce na Kokoska:

Muj syn mel spoluzaka, ktereho s jeho mladsim brachou nebylo mozne nechat doma samotne ani kdyz jim bylo treba uz 12 a 8. Pry milovali ohnicky a pri prvnim pokusu o samostatnost vystourali dobre schovane sirky a zapalovali svicky, nevyhoreli jen cirou nahodou.

​mno, na podzim (10&8) jsem šla za dva rohy nakoupit. Starší dostal strašnou chuť na opečenou slaninu. Volal mi do obchodu, že to jde dělat. Odrazovala jsem ho, ze jsem za pět minut doma. No a když jsem stála před domem, tak telefonát, oba brečeli strachy a v pozadí řval detektor kouře.
Doma je nechávám, ale radši po jednom. A sedí teda celou dobu u tabletu.  

Online Kokoska
35110 příspěvků moje polička 12. června 2026 10:50

Pinot Noir taky dobry.

Tabea poucili se aspon nebo byly dalsi pokusy?

Offline Tabea
8195 příspěvků moje polička 12. června 2026 11:02

Kokoska moc se nepoučil

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 12. června 2026 14:52

Nemate tip na bf tenisky pro dospelyho na pomalu sestupný prsty? Mam frodda a jsou moc rychle zkoseny, mam na jedny noze delsi prostředníček a hoblujou mi ho dost...detsky jsou naštěstí rovnější, ale budu je muset sledovat, obě děti maj taky ploutvicky s dost rovnejma prstama

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2026 15:03

Potrefenáhusa mně sedí koely, ukazováček mám stejně s palcem, jeden maličko delší dokonce. A teď jsem koukala na Angles, na naboso mají slevy.

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 12. června 2026 15:28

L sám neostane ani minútu, ale práve si sám vytrhol zub, štvorku, tak je aj tak frajer.