Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online rasaNori
8812 příspěvků moje polička 12. června 2026 06:35

Malenge haha, tohle děláme uz pul roku, a to jim je 6 a 8 tedkon, a je to super. Pro všechny. Holky si to užívaj, teda jednou se jim doma poblil pes, tak to byly naštvane ze to musí uklidit, ale jinak jsou vzorne:D 

Každou středu mam večer cvičák se psem, původní myšlenka byla, ze starší dítě odvezu na atletiku, mladší ma doma muz a starší spolu vyzvednou. Tak hadejte, kolikrát z 12 lekci zatím byl ve středu doma? Přesně 2xtakže několikrát jela mladší se starší na cvičení, naštěstí to trenérce nevadilo, a pak samy domu, a rovnou zuby a postel, párkrát uz čekala sama doma, jen s kočkou, prostě pecka no:D

Offline Gatita
8573 příspěvků moje polička 12. června 2026 06:46

Malenge to je skvěle, musím to taky vyzkoušet! Jestli by splnili, nebo by zapomněli na běh času před televizi. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2026 06:51

Potrefenáhusa hlavně bych jí naučila čekat před silnicí. Tohle u nás od těch dvou let respektují úplně všichni, i ti, kteří jinak potřebují ochutnat následky na svojí kůži. Nám to asi bohužel končí, ve školce nemáme na kola místo (je z kopce, následně vyzvedávání ze školy, takže úspora času značná)

Online Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 12. června 2026 07:18

Evaeva jojo, to umí (doufám bezpečně), ale ta závěrečná ulice je v ranní špičce mimořádně hnusná, tam ji ani nepouštím před sebe 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2026 07:26

Potrefenáhusa jojo, přes ulici to chápu, přes ty nejhorší mimino normálně držím za rameno 

Offline Karja
44333 příspěvků moje polička 12. června 2026 08:02

Já bych děti taky nechala doma, ale ony jako hodně nechtějí:D Chodily by všude se mnou jako vocasové, i kdyby byl doma muž, ze strachu, že já něco zažiju a ony ne:D. Zubař? Zajímavý...dojít pro vejce? Zajímavý.... Takže já i když někam jdu a ony zustávají doma s mužem, je to doprovázeno "oooo neee, a proč jdeš a kdy se vrátíš a proč nemůžeme jít s tebou..." visej na brance a posílaj polibky a někdy tedy dokážou i pěkně bulet:D Takhle bych je bez dozoru dospělého tam nemohla nechat, možná by se jich ujal někdo od sousedů....

Online Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 12. června 2026 08:17

Karja to je u nás stejný! Ale doporučuji, ať to zkusí tatinek :-)

Online DruI
5533 příspěvků moje polička 12. června 2026 08:22

Já klidně nechám doma starší samotnou, ale dělá se mi nevolno při představě, co by se mohlo stát, kdybych nechala doma mladšího, nebo je nedejbože nechala doma samotné společně ;o) 

Offline Kokoska
34553 příspěvků moje polička 12. června 2026 08:43

Muj syn mel spoluzaka, ktereho s jeho mladsim brachou nebylo mozne nechat doma samotne ani kdyz jim bylo treba uz 12 a 8. Pry milovali ohnicky a pri prvnim pokusu o samostatnost vystourali dobre schovane sirky a zapalovali svicky, nevyhoreli jen cirou nahodou.

Online Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 12. června 2026 08:56

Kokoska u nas to jsou zatim jen ty zlámaný rtěnky, moje stříbrná náušnice v odtoku umyvadla a vymatlanej krém za 600,- na zrcadle, kdyz jsou chvíli bez dozoru