Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline JankaM
3117 příspěvků moje polička 12. června 2026 16:56

Potrefenáhusa mám jakési Saguaro z BF obchodu, široké jsou dost i na mou tlapu. 

Online Zuzuli
3827 příspěvků moje polička 12. června 2026 17:01

Potrefenáhusa xero mi prijdou, ze maji tu spicku rovnejsi. Mam od nich holinky, boty na behani a zimni a jsou v prstech sirsi nez treba groundies

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2026 17:59

Zuzulixero jsou širší, ale ty prsty rovné nemají. Groundies jsou úzké a některé ty modely, co jsem se teď koukala, mají ubíhající i tu palcovou hranu. Na to jsou xera lepší, mám takové trekové, ale spíš počítají s nejdelším palcem.

Offline Malenge
4850 příspěvků moje polička 12. června 2026 19:05
Reakce na Gatita:

Malenge to je skvěle, musím to taky vyzkoušet! Jestli by splnili, nebo by zapomněli na běh času před televizi. 

​no, nebudeme si nic nalhávat, u televize samozřejmě večeřeli, ovšem měli puštěný budík, který když zazvonil, znamenal tv vypnout, mazat do koupelny a plnit povinnosti, s příslibem, že budou-li povinnosti splněny, a já stále nebudu doma, můžou tu telku zase zapnout a čekat, až dorazím, což se jim líbilo. Myslím, že to byla nejrychlejší sprcha historie ale i tak je to pro mě prostě super a mám z toho vážně radost.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2026 19:07

Malenge i tak jsou dobrý!

Offline letfenixa
10923 příspěvků moje polička 12. června 2026 19:15

Malenge sú výborní!

Offline Malenge
4850 příspěvků moje polička 12. června 2026 19:18

Evaeva letfenixa napíšu zase ve čtvrtek, jestli se zadařilo nebo ne...

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 12. června 2026 20:41

JankaM Zuzuli Evaeva dekuju moc za tipy, je to takova zrada, ktera me paradoxně nenapadla 

Ta ubíhající palcová hrana u bf bot mi prijde uz úplně nepochopitelná, mají to treba uplne viditelně i některé jonapy 

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 12. června 2026 20:42

Malenge to jsou úplně skvělí a takovou sebedisciplinu si u nás zatím vůbec neumím představit 

Offline Myrtila
5372 příspěvků moje polička 12. června 2026 20:50

Potrefenáhusa Já mám dokonce ukazováček delší než palec a nosím Peerko. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2026 20:51

Potrefenáhusa to musí být i typ dítěte. Náš starší je takový, když mu řeknu ve tři vypni tablet a na úkoly, tak fakt ve tři pět nad tím sedí. Ale taky ho vyvede z míry každá změna zvyklostí, i docela drobnosti, je to něco za něco. 

Ty jonap jampi jsem si teď koupila, ale ty síťované, ale ještě jsem je neměla na sobě. Ale čekám, že ten textil se dost přizpůsobí, ty dospělé teda neubíhají tolik jako dětské. Kožené vůbec nešly, tlačily mně v tom švu přes klouby. Ale někdo má nejdelší druhý nebo třetí prst, tak mu to asi sedí, to ubíhání

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 12. června 2026 21:01

Evaeva

mne prijde takovy dost ctici pravidla starsi dite, i kdyz zatim ty prani ne uplne snadno ovládá, ale mladsi, to je peklo pekel...

Offline Malenge
4850 příspěvků moje polička 12. června 2026 21:06

Potrefenáhusa víš co ale, holky jsou ještě hodně malé proti těm mým, přece jen čtvrťák (10), který už běžně jezdí sám příměstským busem domů ze Smíchova a prvňák (7), co je sice neřízená střela, ale proti tomu, co to bylo dřív, se to teď stejně srovnávat nedá, to byl teprve hukot.

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 12. června 2026 21:08

Malenge Jj, to jsou fakt světelný roky zatim 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. června 2026 21:10

Malenge a taky myslím, že je to dost jiné, když jsou sami.

Potrefenáhusa ne, že by starší nějak skvěle ovládal svoje touhy, ale zrovna vypínání elektroniky u něj nikdy problém nebyl. Byl (a je) zvyklý koukat po obědě a bývalo lepší mu pustit 5 minut, když náhodou byla nějaká změna programu, než mu to nedovolit vůbec. Mladší je úplný opak.

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 12. června 2026 23:46

dotaz pro pritomne rodice/prarodice deti cca prvostupnoveho veku: dnes ve vlaku skolni vylet, tipuju tak osmilete decka a dve ucitelky. jedna druhe si stezuje: "nikolka mi vsechno olajkuje na fejsbuku, a venku me ani nepozdravi. normalne mi i pise, ale pak se se mnou nebavi"

3 dospeli, 3 odlisne nazory na situaci. z toho dva bezdetni. ja jsem teda z praveku tak treba to vidim spatne. a vy?

Offline Potrefenáhusa
38945 příspěvků moje polička 13. června 2026 03:31

viktorka_od splavu já teda vůbec nerozumim, na co se ptáš, ale osmileté deti, co znám, facebook (ani mobil)  nemají.

Online Tabea
8196 příspěvků moje polička 13. června 2026 06:20

viktorka_od splavu

A Nikolka má být z té třídy, co s nima jela? 
Děti s facebookem neznám. Ani jedenáctiletý syn ho nikdy nezmínil. Jednou chtěl Snapchat, že ostatní ho mají.  

Nebo jsi chtěla vědět, jestli je ok, aby se učitelky bavily, když jedou se třídou na výlet?

Nebo jestli je ok, aby měla učitelka Facebook? Všem přístupný?

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 13. června 2026 06:53

Vůbec sem teď nestíhám chodit a číst, mám skluz skoro ve všech vláknech. Ale tohle si odložím. Mimi chodí a je ohromně spokojená. A staršímu (5,5) se kejve zub, dneska očekávám vypadnutí. Nějak rostou. A hlavně se mají moc rádi, to mě teď furt dojímá.

Online Tabea
8196 příspěvků moje polička 13. června 2026 06:54

Len