Potrefenáhusa mám jakési Saguaro z BF obchodu, široké jsou dost i na mou tlapu.

Potrefenáhusa mám jakési Saguaro z BF obchodu, široké jsou dost i na mou tlapu.

Potrefenáhusa xero mi prijdou, ze maji tu spicku rovnejsi. Mam od nich holinky, boty na behani a zimni a jsou v prstech sirsi nez treba groundies
Zuzulixero jsou širší, ale ty prsty rovné nemají. Groundies jsou úzké a některé ty modely, co jsem se teď koukala, mají ubíhající i tu palcovou hranu. Na to jsou xera lepší, mám takové trekové, ale spíš počítají s nejdelším palcem.
Malenge to je skvěle, musím to taky vyzkoušet! Jestli by splnili, nebo by zapomněli na běh času před televizi.
no, nebudeme si nic nalhávat, u televize samozřejmě večeřeli, ovšem měli puštěný budík, který když zazvonil, znamenal tv vypnout, mazat do koupelny a plnit povinnosti, s příslibem, že budou-li povinnosti splněny, a já stále nebudu doma, můžou tu telku zase zapnout a čekat, až dorazím, což se jim líbilo. Myslím, že to byla nejrychlejší sprcha historie
ale i tak je to pro mě prostě super a mám z toho vážně radost.
Malenge i tak jsou dobrý!
Malenge sú výborní!
Malenge to jsou úplně skvělí a takovou sebedisciplinu si u nás zatím vůbec neumím představit
Potrefenáhusa Já mám dokonce ukazováček delší než palec a nosím Peerko.
Potrefenáhusa to musí být i typ dítěte. Náš starší je takový, když mu řeknu ve tři vypni tablet a na úkoly, tak fakt ve tři pět nad tím sedí. Ale taky ho vyvede z míry každá změna zvyklostí, i docela drobnosti, je to něco za něco.
Ty jonap jampi jsem si teď koupila, ale ty síťované, ale ještě jsem je neměla na sobě. Ale čekám, že ten textil se dost přizpůsobí, ty dospělé teda neubíhají tolik jako dětské. Kožené vůbec nešly, tlačily mně v tom švu přes klouby. Ale někdo má nejdelší druhý nebo třetí prst, tak mu to asi sedí, to ubíhání![]()
mne prijde takovy dost ctici pravidla starsi dite, i kdyz zatim ty prani ne uplne snadno ovládá, ale mladsi, to je peklo pekel...
Potrefenáhusa víš co ale, holky jsou ještě hodně malé proti těm mým, přece jen čtvrťák (10), který už běžně jezdí sám příměstským busem domů ze Smíchova a prvňák (7), co je sice neřízená střela, ale proti tomu, co to bylo dřív, se to teď stejně srovnávat nedá, to byl teprve hukot.
Malenge Jj, to jsou fakt světelný roky zatim
Malenge a taky myslím, že je to dost jiné, když jsou sami.
Potrefenáhusa ne, že by starší nějak skvěle ovládal svoje touhy, ale zrovna vypínání elektroniky u něj nikdy problém nebyl. Byl (a je) zvyklý koukat po obědě a bývalo lepší mu pustit 5 minut, když náhodou byla nějaká změna programu, než mu to nedovolit vůbec. Mladší je úplný opak.
dotaz pro pritomne rodice/prarodice deti cca prvostupnoveho veku: dnes ve vlaku skolni vylet, tipuju tak osmilete decka a dve ucitelky. jedna druhe si stezuje: "nikolka mi vsechno olajkuje na fejsbuku, a venku me ani nepozdravi. normalne mi i pise, ale pak se se mnou nebavi"
3 dospeli, 3 odlisne nazory na situaci. z toho dva bezdetni. ja jsem teda z praveku tak treba to vidim spatne. a vy?
viktorka_od splavu já teda vůbec nerozumim, na co se ptáš, ale osmileté deti, co znám, facebook (ani mobil) nemají.
A Nikolka má být z té třídy, co s nima jela?
Děti s facebookem neznám. Ani jedenáctiletý syn ho nikdy nezmínil. Jednou chtěl Snapchat, že ostatní ho mají.
Nebo jsi chtěla vědět, jestli je ok, aby se učitelky bavily, když jedou se třídou na výlet?
Nebo jestli je ok, aby měla učitelka Facebook? Všem přístupný?

Vůbec sem teď nestíhám chodit a číst, mám skluz skoro ve všech vláknech. Ale tohle si odložím. Mimi chodí a je ohromně spokojená. A staršímu (5,5) se kejve zub, dneska očekávám vypadnutí. Nějak rostou.
A hlavně se mají moc rádi, to mě teď furt dojímá.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.