Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5547 příspěvků moje polička 14. června 2026 14:50

Allysa Ale teda okousanej krteček je nejlepší

Offline Tabea
8008 příspěvků moje polička 14. června 2026 14:56
Reakce na DruI:

​ten zakouslej krteček

Offline DruI
5547 příspěvků moje polička 14. června 2026 15:02

viktorka_od splavu Mně teda přijde divný, že děti učitelce lajkujou facebook. A teda ta poznámka o nezdravení mi přijde všeobecně blbá, protože si do toho promítám sebe, kdy jsem vždycky nesnášela výtky, že jsem někoho kdesi náhodně venku nepozdravila, nebo se k němu nehlásila, protože to nikdy nebylo (a dodnes není) schválně. Já se prostě soustředím na jiné věci a jsem schopná přehlédnout na ulici vlastního muže, když nečekám, že tam bude.

Offline viktorka_od splavu
49167 příspěvků moje polička 14. června 2026 15:18
Reakce na Tak Betty:

Považuji za naprosto nevhodné , nepřijatelné , aby si učitel psal soukromě s malými dětmi , žáky . Lehce se to může zvrtnout.

​jo urcite, jako jasne s touhle konkretni ucitelkou asi ok, jenze se tim holcicka nauci, ze je v pohode si vypisovat s dospelyma a ti dalsi uz ok byt nemusi..

49167 příspěvků moje polička 14. června 2026 15:23

DruI jako cely ty kecy byly blby, jen mi prislo zajimavy jak jsme se ne/shodli v pohledu na situaci a hodne me zajima jak to vidi lidi kterych se to aktualne tyka-kteri maji prave deti tohohle veku. mne je treba jasny ze decka ten vekovy limit nedodrzuji, ale ze to ucitelka vidi v poradku to me dost rozhodilo

jinak ta uca "s kecama" byla tak asi myho veku a s ni mlada, co moc nemluvila, ale rozhodne neprotestovala.

Offline continuity
42610 příspěvků moje polička 14. června 2026 18:51

viktorka_od splavu

Názor psycholožky, která řeší kybernetická rizika byl: vykašlat se na věkový limit a naučit děti chovat se na sítích odpovědně ve věku, když ještě spolupracují. Což se z pohledu rodiče líp řeší ještě před pubertou. Puberťák se nesvěří, těžko mu to zazlívat a rodič nad tím nemá žádnou kontrolu. 

za mě je v pohodě, aby si dítě psalo s dospělými, ktere zná, když o tom ví rodiče. S babičkou si taky píšou a volají tam mi ta komunikace přijde mnohem víc toxická než s učitelkou. Spíš by mělo poznat, kdy je ta komunikace už přes čáru. A je jedno, jestli je to v kabinetu nebo přes WhatsApp. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. června 2026 19:21

continuity ano, souhlasím. Té učitelce svěřuješ svoje dítě fyzicky, to už mi komunikace nepřijde horší. A prvostupňové děti si s vyučujícími tvoří blízký vztah, takže jde spíš o to, aby poznalo ty hranice.

Offline Allysa
893 příspěvků moje polička 14. června 2026 20:19

​No, nic víc z dortu nesnedla, jenom hlavu a ručičky

Ale radost byla veliká, to zase jo.

Offline Karja
44412 příspěvků moje polička 14. června 2026 21:11

Allysa Ten dort je náhodou moc pěkně udělaný;-). Škoda, že mám děti už velký na krtka, je to moc pěkný nápad;-)

49167 příspěvků moje polička 15. června 2026 06:29

continuity ok, dekuju

Offline slniecko admin
19497 příspěvků moje polička 15. června 2026 09:24

viktorka_od splavu pridam nevyziadany postreh od niekoho, kto uz ma aj tak deti velke.

Pride mi uplne normalne ze hanblivejsie dieta v mladsom skolskom veku sa hanbi pozdravit na ulici nahlas, ale pani ucitelke rado lajk da.

A skusema pani ucitelka by toto snad mohla vidiet.

Ako s FB v dnesnej dobe netusim, u starsej sme to riesili tak, ze mala akoze spolocny profil s tatinom, bol sice len jej (pod nasou kontrolou), ale nejakeho predatora by mohol odradit uz len fakt, ze tatino to ma v merku (aj preto sme dali tatina a nie maminu). Mladsi uz fb nechcel ani za svet uz ako, to bolo nieco pre dinosaurov a to ma uz dnes 18. ale to moze byt na roznych miestach ine.

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 15. června 2026 11:17

na schůzce pro rodiče doporučovali do první třídy tvrdy papírový desky s gumičkou....zkoušela jsem tam narvat takovou tu plastovou a4 obálku na druk a ono se do tý tašky skoro nevejde? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2026 11:44

Potrefenáhusa divný! Syn má plastové s gumičkou a vejdou se. Ta obálka bude malá (hubená), aspoň nám nestačila. Ty desky mají tak 4 cm a jsou plné.

Online dzizisketa
8910 příspěvků moje polička 15. června 2026 11:49

Potrefenáhusa 

Rosťa má tento typ, a vejde se mu to do aktovky v pohodě.

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 15. června 2026 11:57

Evaeva dzizisketa no ja to tam dam, ale nevim jak ona, oni teda maj nejaky svoje origo, ale jsou to dalsi 3 kila, ale mozna jsou trochu užší 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2026 12:01

Potrefenáhusa do tohodle ale nedáš všechny ty sešity, podle mě. Zkus tam dát tři velké časopisy a dva malé sešity. My máme jako Rosťa, akorát z plastu, jsou lehčí.

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 15. června 2026 12:07

Evaeva no ale ta taška má nějaký přihrádky v zadech, to by mohly bejt sešity tam, ne? Nebo něco min mackavyho 

Online dzizisketa
8910 příspěvků moje polička 15. června 2026 12:13

Potrefenáhusa 

Vzhledem k tomu, kolik angličáků, karet s Pokémony a šutrů v té aktovce denně tahá, tak takové pevné desky tvoří asi desetinu zbytečně nošené váhy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2026 12:13

Potrefenáhusa do tý přihrádky na zádech by to v životě nestrčil bez ohnutí rohů. Navíc je to takhle jednodušší, vttáhneš celé ty desky na lavici, v nich máš úplně všechno, a připravíš si, co potřebuješ. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. června 2026 12:14

@dzizisketa no právě protoSyn jednu dobu tahal celé album Pokémonů