Potrefenáhusa dcera nosila sešity v těch přihradkách na zádech tašky. Extra desky mi přišly jako zbytečná váha (a taky práce) navíc, ale vím, že některé učitelky to tak chtějí.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Mně to přijde pro ty prvnáčky přehlednější, když mají ty desky. Že prostě všechny menší sešity a pracovní listy mají tam. Dcera je na začátku neměla a pak je chtěla, protože je měly všechny děti a bylo to fakt lepší no, přehlednější pro ní. Ted to poslední dva měsíce nenosí a jako nevypadají ty sešity uplně nejlíp:D
Karja ja se deskám nebráním, ale ty tvrdy tlusty papírový nevim, jestli se tam vejdou
Potrefenáhusa to by bylo divný, co to máte za tašku? Podle mě je to hlavní předpoklad, že se do aktovky prvnáčka vejdou tyto desky;)
Karja beckmann - podle me je předpoklad, ze se tam vejdou hlavně ty JEJICH desky (a penal, krabička na svačinu a lahev
)
Potrefenáhusa jak je ta obálka velká? Mně to taky přijde divný. Ty desky jsou o trochu větší než A4, třeba i dva centimetry. Syn má na ně místa dost, ale ony se můžou když tak naklonit, ne? Nedává je do té chlopně.
Kdyz se resi misto v tasce, jakou mata krabicku na svacinu? Dcera si vyhledla fialovy stredni bbox, prijde mi ale do te aktovky velky. Mame svacinovou krabicku z dm, ta je nizsi, nezabere tolik mista v tasce, ale tu zase odmita, ze nechce mit krabicku s obrazky. Moje dite namazany rohlik ze svacinoveho pytliku nesni, takze krabicka na ovoce, tousty nebo livanecky a nejake podobne veci je asi nutna. Taky bude ve skole do odpoledne, i ze skolky po svacine chodi hladova, tak potrebuje poradnou svacinu.
Evaeva jsou skoro o 3 cm širší než a4, ale budu to teda asi muset měřit
Zuzuli my mame to dmko, mne ten bbox prijde hlavne strašně těžkej
Nějakou 3komorovou Sistemu.
Zuzuli No, ted máme nově ten bbox. Jinak jsme měli klasickou krabičku, ale dcera chtěla ten přihrátkový. Měli jsme nějaký no name, ale brzo se rozbil, na tu dzizisketa sistemu jsem taky koukala,jak dlouho ji už máte? Vydrželo vám to zapínaní? Ten bbox je skutečně trošku těžší.
Zuzuli starší mají z ikei, ale tu už asi nemají. Mimiňák z dm, ta mi přijde lepší na víc druhů. Starší by střední bbox neužil, 1ks pečiva plus trochu ovoce nesní ani když má odpoledne kroužek a vyzvedáváme ho ve čtyři ![]()
Potrefenáhusa Tak budeš muset koupit ty jejich desky. Ta kapsa co jsi postovala mi nepřijde moc dobrá, ale taky jsem měla tyto myšlenky, že jí ty těžké desky nedám;-). Ale on člověk ulehčí zádum, ale zase přitíží v nějaké té organizaci nebo jak to říct;)
My máme tyhle. Mají 25x33. Neváží skoro nic

Evaeva a odkud mate tyhle? Ty se mi libej
711990 z místního papírnictví
ale předpokládám, že na sevtu bys je taky našla. Píšou na nich Exacompta
Evaeva jo, ta obálka s drukem ma na šířku 24, takze desky 25 spis ne-e ![]()
Evaeva :D
Tak tvrdá knizka 25 cm se tam dává ale lip než ty desky, ale je to teda naknap

Potrefenáhusa vám se to nevejde na šířku, jo? Jako do celé té hlavní kapsy? Já myslela, že na výšku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025