viktorka_od splavu my k těm ztrátám můžem, to je ještě před vrátnicí. Ale já do školy nechodím, jak chodí syn sám. Věci, co nechá ve třídě nebo v družině, na něj čekají tam.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa oni mají křestní a první písmeno z příjmení nebo celé jméno. Ale to je jedno, paní učitelky si opravdu poradí a ty to podle toho poznáš.
V škole je stratených vecí na jeden sekač, šatne sú prázdne len cez prázdniny. Hneď po prvom dni tam nejaká šiltovka zostane, Lukáško väčšinu tých vecí pozná, čie sú.
Já teda nevím, věci jsem podepisovala, ale stejně se nám nikdy nevracely a to syn je schopný nenávratně ztratit i podepsané sako z uniformy, ve čtrnácti letech.
(jeho cenu tady raději vůbec nepíšu). Ztratila se i bunda, se kterou obcházel třídy učitel a jmenovitě se ptal a dcera nahlásila, že patří jejímu bráchovi, ale k němu už nikdy nedoputovala....
U nás ve škole běžně zůstávají značkové boty z těláku, termosky a miliony jiných věcí. Naštěstí musí chodit v uniformách, takže co se nerozebere do konce školního roku si nechá škola a v září rozprodá v rámci školního bazaru.
V Rostíkově škole mají štengr a krabice, celoročně na rohu u šatny. Po schůzkách v dubnu jsem to poctivě prošla a nic z našich chybějících věcí tam nebylo. Před koncem roku to na pár dní vyvezli ven, aby si to mohli rodiče ještě jednou projít a ejhle - ty naše pohřešované věci se tam objevily!
Nám se v 1.třídě nic neztrácelo, ovšem v 5. třídě... ![]()
Během 3 měsíců: tělocvik s teniskama (nenalezen), aktovka zapomenutá na hřišti i s mobilem (nalezena) kostým na vystoupení (naštěstí nalezen matkou kamaráda, ovšem před jejich bytem na rohožce) a nové Keeny (nenalezeny). V čem přišel domů nevěděl, musel je zaplatit z kasičky.
Lamicka V čem přišel domů nevěděl
![]()
Já podepisuju všecko, přijde mi jednodušší prohrabnout erární krabici s psacími a rýsovacími potřebami, než furt kupovat nový. I když něco děti sbalí omylem, snadno se to vykomunikuje v třídním chatu.
Narvanej kallax a štendr na chodbě máme taky, vůbec nechápu všechny ty značkový bundy a mikiny a tenisky, že to ty děti nepostrádají. (Asi je moc trapný tam jít a hrabat v tom a vzít si to zpět?)
viktorka_od splavu no já si dřív myslela, že všechny ty příhody o ztrácení věcí dětmi jsou nadsazené... a teď to žiju ![]()
Z toho kvetu i u nás ve škole, v družině je bedna jak pro jednu třídu, plná značkových věcí, mě přijde úplně líto jak jsou tam ty děcka zpovykaný, že jim ty věci nechybí. Ve škole to stejné, nemáme tam moc chodit ale když dítě postrádalo celkem drahý kus, tak jsem tam naklusala a učitelka se jen smála...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články