Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43017 příspěvků moje polička 16. července 2026 10:55

Karja jestli je doma autem za tři minuty, za hodinu to určitě dojde pěšky i přes pole za vesnicí.

To se takto dítě stěžovalo, že nejezdili tramvaje, takže se 50 minut tísnili na ostrůvku. Tak jsem jí řekla, že za hodinu by byla doma i pěšky, natož aby si došla k trolejbusu, což má 10 minut. 

Online Karja
44637 příspěvků moje polička 16. července 2026 11:18

continuity na pěší cestu to moc není, jdeš po hlavní, přes pole to právě moc nejde. Jinak my jsme pěšky chodili, ale není to určitě vhodné a rodiče to nevěděli:D

Offline Potrefenáhusa
38827 příspěvků moje polička 16. července 2026 12:07

Karja mně přijde hrozná škoda, že ta krajina je teď tak špatně prostupná, u nás se taky nedá pešky skoro nikam jít, nebo obtížně a dlouhý úseky jsou po silnici, všude jsou jednolitý pole (asi se to lepší, ale pomalu)

Online viktorka_od splavu
49283 příspěvků moje polička 16. července 2026 12:13

continuity kdyz jsem bydlela na vsi, dost me prekvapilo, ze se neda nikam pesky. ted uz jsou aspon ve vetsine chodniky uvnitr te obce. ale za dedinou akorat po silnici. obcas nekde kousek cyklostezky podel silnice "z dotaci", ktera vede idealne k rozhledne z dotaci cisty peklo, zlaty mesto

Online Karja
44637 příspěvků moje polička 16. července 2026 12:18

Potrefenáhusa U nás teda procházky jsou a řekla bych hezké.Ale jakoby s tím vedlejším městem můžeš využít cestu mimo hlavní když jedeš na kole, ale pěšky je to hrozné prodloužení, to nevyužiješ cestou pěšky ze školy nebo z práce. Jinak máš asi pravdu, my bydlíme na konci světa, takže tady to tak těma silnicema prošpikované není, jinde věřím, že je to horší no...