Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3054 příspěvků moje polička 27. srpna 2026 09:18

Potrefenáhusa ty u nas frci taky hodne, ale paradoxne nejvic konici, ke kterym jinak deti zadny vztah nemaji.  Ale mame k nim staj (ulovenou za 300 na bazaru), nejaky auticka a koupila jsem jeden rozbaleny adventni kalendar s hromadou drobnosti a od te doby to je vytazene skoro porad. 
u nas se zase naopak vubec nechytla kuchynka, ac na navstevach ji okupovali porad, doma nic. 

Offline Myrtila
5447 příspěvků moje polička 27. srpna 2026 09:22

Evaeva No, kupuje je postupně už 10 let. Teď teda už ne, už pochopila, že to nemá cenu. 

Offline continuity
43592 příspěvků moje polička 27. srpna 2026 09:25

Myrtilajá jsem ta zvířátka kupovala sem tam třeba v zoo místo plyšáků. Ke konci jsme ji už několik desítek měli. Prostě se to za pár let nasbírá. Pořád mám pár, které mají důstojné místo v adventním kalendáři.

Offline Myrtila
5447 příspěvků moje polička 27. srpna 2026 09:31

continuity Jako že je holky dostávají dokola doteď? To je ale hezká tradice

Tchyně je obvykle kupovala navíc třeba k narozeninovému dárku, že to bude hračka, která zůstane u nich, jako u tchánů, ale nikdy o to nebyl zájem. Ani u kluků, ani u holek. 

Offline Potrefenáhusa
39024 příspěvků moje polička 27. srpna 2026 09:34

MPLee kuchyňka byl u nás taky propadák, kterej jenom generoval bordel

ale blátivá kuchyňka v lesní školce, to je jiný kafe (blátivý)

Offline Potrefenáhusa
39024 příspěvků moje polička 27. srpna 2026 09:43

Jsme rádi za všechny děti, co (už) si s tím nehrajou, myslim, ze pár zvířat u nás běhá a plave i od continuity 

Offline continuity
43592 příspěvků moje polička 27. srpna 2026 09:56

Myrtila nene, teď už o to nestojí. Ale já mám tu ovečku a oslíka v kalendáři ráda. 

Potrefenáhusa hlavne si myslím, že ty zvířátka jsou fakt kvalitní, moc hezky zpracované. Měla jsem je ráda, i když u nás nebyly rozhodně tak populární. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2026 10:12

Potrefenáhusa u nás hodně vaří mimiňák. Kluci kuchyňku akorát tahali do postele. On fakt vaří, chystá dort... I bych mu dokoupila nějaký kávovar třeba, ale asi to nemáme kam dát. Kuchyňku po klucích má na chalupě a je to jedna z věcí, kterou tahá první. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2026 10:13

continuity my jsme v zoo v životě nic nekoupili. Krkavčí rodiče