Potrefenáhusa ty u nas frci taky hodne, ale paradoxne nejvic konici, ke kterym jinak deti zadny vztah nemaji. Ale mame k nim staj (ulovenou za 300 na bazaru), nejaky auticka a koupila jsem jeden rozbaleny adventni kalendar s hromadou drobnosti a od te doby to je vytazene skoro porad.
u nas se zase naopak vubec nechytla kuchynka, ac na navstevach ji okupovali porad, doma nic.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva No, kupuje je postupně už 10 let. Teď teda už ne, už pochopila, že to nemá cenu.
Myrtilajá jsem ta zvířátka kupovala sem tam třeba v zoo místo plyšáků. Ke konci jsme ji už několik desítek měli. Prostě se to za pár let nasbírá. Pořád mám pár, které mají důstojné místo v adventním kalendáři.![]()
continuity Jako že je holky dostávají dokola doteď? To je ale hezká tradice ![]()
Tchyně je obvykle kupovala navíc třeba k narozeninovému dárku, že to bude hračka, která zůstane u nich, jako u tchánů, ale nikdy o to nebyl zájem. Ani u kluků, ani u holek.
MPLee kuchyňka byl u nás taky propadák, kterej jenom generoval bordel
ale blátivá kuchyňka v lesní školce, to je jiný kafe (blátivý) ![]()
Jsme rádi za všechny děti, co (už) si s tím nehrajou, myslim, ze pár zvířat u nás běhá a plave i od continuity ![]()
Myrtila nene, teď už o to nestojí. Ale já mám tu ovečku a oslíka v kalendáři ráda.
Potrefenáhusa
hlavne si myslím, že ty zvířátka jsou fakt kvalitní, moc hezky zpracované. Měla jsem je ráda, i když u nás nebyly rozhodně tak populární.
Potrefenáhusa u nás hodně vaří mimiňák. Kluci kuchyňku akorát tahali do postele. On fakt vaří, chystá dort... I bych mu dokoupila nějaký kávovar třeba, ale asi to nemáme kam dát. Kuchyňku po klucích má na chalupě a je to jedna z věcí, kterou tahá první.
continuity my jsme v zoo v životě nic nekoupili. Krkavčí rodiče![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY