Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 10:51

Evaeva na vane a kolem dřezu cokoliv s pumpičkou, ale teda i s víčkem...ale to asi znáte taky? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2026 11:19

Zuzuli až od čtyř?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2026 11:29

Potrefenáhusa no moje kosmetika už je moc neláká, to je asi dáno genderemMimiňák se teda občas nalíčil ještě nedávno. Ale moc toho nezničili, jednu rtěnku? Ale zrovna včera mi rozbili zrcátko. I když zpětně se divím, že se nestalo dřív.

Ty pumpičky jo, to je vždycky takové období, kdy to odklidím. Ale oni jsou asi líní/tolik jim o to nejde, takže stačí to dát na umyvadlo. Museli by si stoupnout

Online Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 11:38

Evaeva před ni musíš fakt všechno schovávat, jinak máš jistotu, že ti vymačká šampon do vany, celá se natře krémem za litr nebo si nalakuje nehty a půlku stolu tvým lakem na nehty. A je dost vynalézavá a věčně krok přede mnou 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. srpna 2026 11:50

Potrefenáhusa jo, to je asi takový holčičí. Kluci tahají třeba nářadí

Já si nehty lakuju výjimečně, takže laky mám pořád v krabici od loňského předělávání pokojů, ještě nemají nové místo

Offline Myrtila
5470 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 11:54

Evaeva Potrefenáhusa Přesně, to jsou prostě takové vynalézavé nátury, že nejde něco na chvilku strčit někam, protože to tam bude čekat několik let, než tohle období přejde. My třeba od doby, co se starší začal plazit, máme úplně vyklizené skřínky v obýváku, nebo teda teď tam jsou hračky. To prostě nešlo. Podobně velká skříň v obýváku, do metru se dostal, jakmile se postavil, od metru výš se dostane postupně teď až nahoru, a dolu se zase dostane mimino. A takhle je to se všemi úložnými prostorami. Oni nepatří mezi deti, kterým se řekne, že se to netahá, a oni to už nikdy neudělají

Online Potrefenáhusa
39053 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 11:56

Evaeva doplň třeba rozsypanou soli, nebo čajem nasypaným do dřezu...je to neustálej tok škod

Online Tabea
8279 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 12:03
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa no moje kosmetika už je moc neláká, to je asi dáno genderem

​Nebo zatím ještě znovu neláká. Já mám v koupelně tělovej pudr Chanel 5 a nedávno ho bylo plný umyvadlo, syn si s ním zkoušel pudrovat vlasy místo
pudrem.na.vlasy.

Online Tabea
8279 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 12:07
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva před ni musíš fakt všechno schovávat, jinak máš jistotu, že ti vymačká šampon do vany, celá se natře krémem za litr nebo si nalakuje nehty a půlku stolu tvým lakem na nehty. A je dost vynalézavá a věčně krok přede mnou 

U nás taky klidně zmizí půlka 400 ml balení sprchace za tři dny. Je potřeba si pětkrát namydlit hlavu a bicáky a zeď... (a nohy a zadek zapomenout... )

Ale oni u těch větších balení sprchových gelů dělají snad schválně větší otvor, aby rychleji vytékal... 

Online Tabea
8279 příspěvků moje polička 30. srpna 2026 12:15
Reakce na Myrtila:

Oni nepatří mezi deti, kterým se řekne, že se to netahá, a oni to už nikdy neudělají

​kdyz začal lézt, okusoval stolek pod televizi a krabice s carcassone schovaný za dveřma. Když se postavil, okusoval mramorový okenní parapet (a uštípl si na něm zub). Když chodil, u jedné kamarádky nadzvedl a pustil vazu, okolo níž její o 2 měsíce starší dcera chodila celý život. Neustále u nich lezl za záclony a motal se do nich. Kamarádčině dceři řekli: "nedělej" a ona nedělala. U další kamarádky sebral na skříňce v obýváku obří mušli a párkrát s ní nábytek přejel a poškrábal. Její o den starší dceru to nenapadlo dělat... 

O deset let později má pořád spoustu super nápadů, co velmi často dopadnou blbě.