Právě jsem absolvovala 3 hodiny webináře- prezentace na aplikaci na chystání svačin. A to mi dnes synek řekl, že mu stačí na svačinu jedna mrkev a půl okurky a ani to nemusí být v krabičce ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Dneska klíště?? ![]()
JankaM Tři hodiny?! Wtf
Aranel klistata od brezna do listopadu. nejvic nebezpecny jaro a podzim-leto sucho je v poho
o vikendu v JC hromada hub a 5 klistat i pres repelent:-/
JankaM a bylo to aspoň k něčemu? Ja o tom chvilku premejslela, ale pak jsem vyhodnotila, že tu mrkev a sejra jim zvládnu dát do krabičky i bez aplikace.
Aranel Já jsem měla minulý týden na sobe dvě klíšťata, obrovská, nastesti nezapita ještě...ale šla jsem jen po běžné silnici lesem a teda 5 minut jsem stala na kraji te silnice protože pršelo. Nechápu...a donesla jsem je až domu, ale hoši proste za hodinu nestihli zapít, takže smula:D.
viktorka_od splavu Já jsem měla jednou na vysočině v únoru, taky na vycházce, nikde jsem nesedela nic...jako nebyl sníh, bylo teplo, ale stejně únor, kdo by to cekal:D
Vari no asi nejsem uplně cílovka, děti jsou už větší, dcera sní cokoliv, hlavně aby to nemusela připravovat sama a synkovi stačí mrkev a okurka. Jako chystá to moc hezky, to jo, když to někoho baví, je to super.
U nás je taky problém, že jsme všichni žraví, takže nějaké velké zásoby čehokovi nehrozí, protože hned zmizí. Třeba koupit velký sáček ořechů nebo zásobu tyčinek, které budu dávat v příštím měsíci do svačin, to nehrozí
Mne prijde, ze nic lepšího nez rohlik se šunkou a nakrájený jablko/mrkev/okurku jeste nikdo nevymyslel, vsechny ty snahy o různorodý svačiny, co vidim, mi prijde, ze generujou spoustu junkfoodu a odpadu
ja spis premejslim, do čeho a jak to nabalit, protoze ten jeden rohlík a jabko jsou malo, kdyz je dite do 4 v družině
Potrefenáhusa já jim dávám navíc akorát musli tyčku, když jdou ve škole dýl. Nestěžují si![]()
Ale letos nosí oba svačiny snědené, loni synovi ubyl akorát třeba plátek jabka.
Evaeva vcera to taky donesla z větší části nesnězeny, ze prej nemela o přestávce čas...vysály to pak se ségrou odpoledne na lavičce v parku a ještě se sháněly
Potrefenáhusa tak to je klasika, co zbyde, dojí hned po škole hodinu po obědě na hřišti. Ale s hladem to podle mě úplně nesouvisí ![]()
Potrefenáhusa Jo no, pochopila jsem, že moje děti jí svačinu hlavně až po obědě, když je třeba slabej:D. Dávám jim k tvému jmenovanému ještě nějakou tyčinku, nebo nějaké ty tvrdé sýrky, nějaké křupky pufované, spíš pro pestrost, tyčinkou sýra se moc nenají:D... Když jdou odpoledne na výlet, tak mají třeba loupák navíc nebo nějaké takové víc dlouhotrvající pečivo.
Na podzim mají ve škole většinou od někoho volně k dispozici jablka nebo hrušky, takže pro hladovce je tam zásobička. S malými dětmi to jde, starší děti, co si chystají svačiny sami, už by s tím mohli počítat ne jako s nouzovkou, ale stálým zdrojem svačiny:D
Potrefenáhusa u nás jedem rohlík se šunkou už čtvrtý rok. A každý den k němu actimel. Na odpoledne jsem dávala něco sladkého: müsli tyčinku, rýžové chlebíčky s polevou, ovocnou kapsičku, takové ty ovocné plátky/šneky, sušený ananas, nebo něco z Viktorových zásob křupek. Letos už do družiny nechodí, ale školu má denně do 15:30, takže přivalí domů a hned chce svačinu - takže ten stejný rohlík se stejným máslem a šunkou, jako měl ve škole. Totéž pak ještě večeří. Já myslím, že naše rodina je adept na nějaké ty amarouny, many, a spol., prostě jednotnou stravu bez překvapení. ![]()
Pinot Noir synek právě namazaný rohlík z předchozího dne nejí, jen když je jo velký hlad třeba na výletě a nic jiného není. Kupuje si každé ráno před školou čerstvý, obchod má hned u školy, případně ještě jeden odpoledne po škole. Ale nedělám si iluze, že si koupí i plechovku coly, brambůrky a tak, ale to už za svoje, které zas brzy dojdou
JankaM no ja vidim, co si kupujou školní deti tady v coopu a je to teda peklo pekel
JankaM Já teda svačiny připravuji ráno, taky bych nejedla z předchozího dne..i ta zelenina oschne. ALe vstávám brzo málokdy a fakt si všechno připravim, jsem schopná ten rohlík vyndat na polici, další propriety si dát na jedno viditelné místo do lednice, ale samotný akt mazání a řezání musí být ráno, nikdy ne večer(!!!!!)
Desiate! Ja som synovi dávali vždy len rožok s maslom, a čaj. Vždy rovnaké, zmeny nemohli byť. A pani učiteľka na mňa zavolala socialku, že dieťa nemá dobrú stravu. Bolo to peklo pekiel, kým nenastúpil na druhý stupeň a nezmenila sa učiteľka.
U nás pestrost zajišťuje střídání housky se šunkou a rohlíkem se šunkou a tousty se šunkou
do školy nechce ani nic jiného než jabko/hrušku/mrkev, že ostatní se rozpatlá. Věřím mu, kdo by stál o mimo sezónní rozblemcaný jahody.
Když si loni stěžoval, že má furt stejnou nudnou svačinu, ukázalo se, že nestojí o žádné tortilly a wrapy, ale o ty bonbóny a čokolády, co mají denně spolužáci ![]()
Já nechávám syna vybrat, co bude chtít, ale už večer před, a i mu to rovnou chystám. Vždycky si vybere rohlík se šunkou a nějaké ovoce, nebo jogurt a ovoce. Jen jednou! dostal sušenky, takové ty neslazené emco, když doma po návratu z dovolené nebylo nic jiného, a od té doby to každý večer zkouší, že by chtěl sušenku ![]()
A ještě jednou moc děkuji za rady s krabičkou tady, máme sistemu a moc mně i synovi vyhovuje, výborná je i ta malá krabička na jogurt, neteče a zároveň se dá snadno otevřít, super pro malé dítě ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY