Budu číhat jak ostříž!
VIP, na které je příjemné koukat;-)
nějak takhle jsem si vždycky přála se narodit ![]()

Jiná Realita s ptákem na hlavě, jo?![]()
ne, je fakt moc hezká a umí to prodat.
viktorka_od splavu přišlo mi škoda, že vedle amal na svatbě poněkud zapadla (ale amal to neskutečně slušelo, o tom žádná :)
Jiná Realita amal se třeba mně zas až tak nelíbí, na mě je příliš éterická. tahle slečna je takový prototyp princezny, jak říkáš, o tom jsem snila jako malé děcko (že budu blond a budu princezna:-)
viktorka_od splavu Amal má krásnou figuru a vlasy. V obličeji mi přijde poněkud hrubá. Mohla by mít malinko menší nos.
Proč ne Eva nene, mně se velký nosy líbí:-)
viktorka_od splavu velký nos, velkého ducha značí, nebo jak to bylo. Taky se mi líbí, Kitty taky, líp bych jí teda oblékla, ale zas nemohla vypadat až tolik dobře, že jo!
Karja To jenom u me, holky mi rikaly, ze u nich neznaci ducha!
viktorka_od splavu no mě taky, ale jen u mužů. Tam je naopak hrubý obličej žádoucí :)
Proč ne Eva viktorka_od splavu Amal je krásná, výrazná, ale vypadá starší. Ale asi je to ten typ, co bude vypadat stejně (dobře) 20 let.
a kdo je ta blond slečna? Nelíbí se mi výstřih jejích šatů, ale jinak je okouzlující
Tulipe mně se právě ten výstřih hrozně líbí
je to lady kitty spencer (a myslím, že na tu svatbu hodně zhubla).
To je lady Kitty Spencer, neteř Diany... Je to tak nespravedlivý, když má někdo všechno ![]()
barbucha měla i horší období :) ale na svatbu neponechala nic náhodě.
Jejda, kinderspeck!
A Meghan poprvé na oficiální akci- oslavě narozenin svého tchána. A zase jí to moc sluší, i ty vlasy má tak hezky učesané
.

Konečně!!
cinkja , hubene nohy, to je na Meghan to nejhezci ;-)
Na té poslední fotce, vede ho jak matka![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje