VIP, na které je příjemné koukat;-)
Mutziputzi Presne, zadnej duch, je to debilni chlacholeni, nebyt priposrana, jdu pod kudlu!![]()
Luna
už jsem ti vyprávěla o své tetě?:-) byla krásná... osobitá. a pak.. normální pipka. to fakt nechceš.
viktorka_od splavu Luna Tak, hlavne velkej nos je v pohode, co teprve takovej rozplaclej do sirky nebo prsacek!
Mutziputzi Presne, zadnej duch, je to debilni chlacholeni, nebyt priposrana, jdu pod kudlu!
To né, myslim u chlapů, že prej vysoký čelo značí ducha, velkej nos něco jinýho řikaly![]()
jinak teda nos bych neřešila, lepší větší než prasečí pršák
Karja mas neco proti prsakum? Mutziputzi pod ven!![]()
viktorka_od splavu No nikomu neudělaj dobrou službu no...a neuděláš nic![]()
viktorka_od splavu zlatej pršák, nejhorší je bambule
Kdepak s prsackem staci trochu nabrat v obliceji a dojem prasatko je doma. Tak a doufam, ze jsem nekomu zadelala na komplex jako mneMutziputzi s kolenama!!!!
Karja no ja uz su nastesti nad komplexy povznesena![]()
Jsme tady obdivovaly jeho fotky, tak jen po zajímavost...svatební fotograf Harryho a Meghan Alexi Lubomirski![]()
![]()

Mags
už jsem viděla - nakonec nejlepší na celé svatbě je rozhodně fotograf ![]()
To né, myslim u chlapů, že prej vysoký čelo značí ducha, velkej nos něco jinýho řikaly
jinak teda nos bych neřešila, lepší větší než prasečí pršák
ne, s tim velkym nosem to neni pravda![]()
razorblade Snad zde chudák tajně nečítá![]()
Mags bylo mi lito, ze Harry uz neni volny a neexistuje ani teoreticka sance... ale asi se s tim smirim ![]()
Mags panu lubomirskemu už chybí k dokonalosti jen třeba uniforma námořního kapitána
je na to přesně ten typ.
Karja Ale nee, zas náhodou typ prasátko vypadá zas docela dlouho mladý...Já mám nos stejnej jak ten fotograf, co se tu opěvuje.
Ale zas do celkové kompozice mi zapadá, takže prasátkovej nos nechci.
Luna Ale takový to mládí jako Aťka Janoušková dle mého bohužel, to radši jak Polednice!
Luna To se mi libi, takovehle nosy, I u zen. S tim mladim u prsacku bych to teda takhle pozitivne nevidela...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje