Tulipe Já myslím, že ten pásek je přidaný dodatečně. bez něj by ty šaty vypadaly hezky.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Bledule u nás se tomu říkalo otep slámy.
continuity Měla pocit, že potřebuje zvýraznit pas a celé to zmrvila.
Líbil se mi rozhovor na DVTV s Týnuš Třešničkovou. Přijde mi, že se dobře srovnala s tím, co se stalo, a že se nevnímá jenom jako "zničená princezna" nebo jak to říct.
O co by to bylo lepší, kdyby ty šaty byly o fous delší. No a ty punčochy! Jo a je to pěkná ženská.

Tak Betty Punčochy dělají na fotkách velkou nepelchu - vůbec se ve skutečnosti nemusí jednat o lesklé silonky. Přeci jenom Zlata Adamovská je už ve věku, kdy ta holá noha (a zvláště, pokud je odkryta podstatná část) nevypadá většinou dobře. Možná, kdyby tady zvolila průhledné černé
?
Tak nevím, jestli je tohle ještě přijatelná štíhlost?!
Hanka H U ní asi ano;-)
Hanka H Mně připadají zcela přijatelně štíhlé obě dámy na fotce.
Hanka H obema to moc slusi
Kate se mi zdá prostě už až moc hubená. U prezidentky Čaputové bych nemluvila o štíhlosti, protože to ona opravdu není. Má výrazné ženské křivky, které umí vhodně, vkusně a slušivě oblékat.
Hanka H mě se Kate takhle hubená taky nelíbí, ale jestli je to u ní ještě zdravá váha si neodvažuju posuzovat.
Mě by zajímal její jídelníček a to, co jí z toho šlo do mateřskýho mlíka ![]()

barbucha Vypadá perfektně, včera jsem na ni koukala.
barbucha chce se mi říct tvl! Mazec!
To je paní. ![]()
barbucha ty tři miliardáře už nejspíš neporodíš, ale mohla by si mít její účes![]()
To mě taky napadlo. Asi si nechám narůst delší ![]()
To zní velmi rozumně... i s tím pitím
I ty další věci. Maye to má zjevně v hlavě slušně srovnaný (ale taky asi šťastný jeden-dva geny k tomu) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje