Hanka H Taky mi ty dvojice fotek přijdou vyhledané dost na sílu - bílé sako a bílé sako, modrá asi košile a úplně jiná modrá asikošile, to by bylo, aby se nenašlo.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Hanka H ja ji k nikomu neprirovnavam,jen si trva na stejnem ucesu uz 60let....
Zarinya Jasně - prostě účes z polodlouhých vlasů. Proč ne...
Hanka H ja jsem taky velkej fanousek Camilly. Je mi moc sympaticka, kdyz ji sleduju pri oficialnich akcich. S Charlesem se k sobe moc hodej. Naopak Diana mi sympaticka nebyla vubec
Hanka H ja jsem taky velkej fanousek Camilly. Je mi moc sympaticka, kdyz ji sleduju pri oficialnich akcich. S Charlesem se k sobe moc hodej. Naopak Diana mi sympaticka nebyla vubec
Vidím to stejně. Diana mi nikdy sympatická nebyla, Camilla ano. Kopírování Diany mi připadá jako velký nesmysl.
razorblade Přidávám se do klubu. ![]()
Já Camillu nesnášim, neni to můj typ
Hlavně jí zazlívám to chování nejen vůči Dianě (ano, chápu že na to museli bejt dva spolu s Charlesem), ale i předtím, když se tahala s Charlesem i budoucím/stávajícím manželem zároveň a jen čekala, kde jí z toho víc kápne. Měla nechat Charlese bejt když se teda rozhodla vdát, a ne mu dávat planý naděje a nechávat si ho v záloze a občas s ním slehnout, aby nevyšli ze cviku - on by byl časem odvyknul... Prostě rotvajler, ehm charakter, co jde přes mrtvoly. Je mi nepříjemná už na pohled.
barbucha Už bych mohla být zvyklá, když tě čtu tak dlouho, ale stejně mě vždycky z těch tvých soudů padne brada. By člověk řek, žes jim u toho svítila
notna přesně...
Kate vypadala na te premiéře naprosto dokonale.
A vůbec se mi nelíbil styling Ley Seydoux, ty saty jsou od pasu nahoru prekombinovane a nelichotivé, ale i make-up, uces, celkove nepůsobí zrovna fresh... většinou vypadá dobře, ale tohle jí nesedlo

Tulipe Seydoux se věčně tváři tak znuděně, nešťastné či co to je za výraz.I v rolích. Vůbec nechápu obsazení do Bondgirl.
Tulipe ta má teda ránu! Ale mně se nelíbí nikdy, hodlá mi zkazit už druhou bondovku ![]()
Tulipe ta má teda ránu! Ale mně se nelíbí nikdy, hodlá mi zkazit už druhou bondovku
Jj, pro mne nejhorší Bondgirl ever a je hned ve dvou filmech!
Já si myslela, že se na členy královské rodiny nemá zbytečně moc šahat.

Mne Diana sympaticka nebyla, ale moc se mi libil jeji styl. Camilla je mi naopak velmi sympaticka a myslim, ze je videt, ze se k sobe s Charlesem hodi. Nedavno jsem o Charlesovi videla nejaky dokument a prislo mi, ze se pekne partnersky doplnuji.
Tulipe ta má teda ránu! Ale mně se nelíbí nikdy, hodlá mi zkazit už druhou bondovku
já ji fakt nerada a tady vypadá dost děsně, se stylista poněkud minul povoláním.
Kan Působí to, že si chce tu jeho roku položit na ta poodhalena ňadra;-)
Kan Působí to, že si chce tu jeho roku položit na ta poodhalena ňadra;-)
...."citite, jak se mi z Vas rozbusilo srdce, Vase Vysosti" ![]()
Opravdu? Ukažte!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje