Kan přesně jak říkáš. My měli u našich babičku 90+, která taky pomalu odcházela- podobně jako žena toho Lydona. Navíc ale i fyzicky poslední rok. A pak jsem najednou měla těsně před atestací, mámu s karcinomem prsu na operaci s následným ozařováním a byla jsem prakticky nejvíc šlang v životě. K tomu ale tak příšerný, naprosto příšerný akné a vlasy mi vypadávaly po hrstech, že jsem za krasavu rozhodně nebyla.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
barbucha spousta pečovatelů tloustne. Řekla bych, že jsou dva typy lidí, jedni ve stresu hubnou, druzí tloustnou, a na míře fyzické zátěže až tolik nezáleží.
Ve stresu, když ale nemaj žádnou fyzickou námahu - bych řekla já - a dost pochybuju že takovej pečovatel se nenadře až běda. Ten kalorickej výdaj asi bude dost slušnej. To se přece musí někde ukázat, logicky. Jinak by se popřely všechny poučky o hubnutí i co se vyskytujou tady na parfu
Ten pečovatel asi těžko prosedí půl dne v klidu nad svíčkovou se šesti, že jo. Nehledě na to že asi ani nebude mít chuť.
barbucha nebudu se k tomu už vyjadřovat, rozčílila bych se.
Pinot Noir presne
Kan Tak on to jistě neoddře všechno sám. Však i říká, díky bohu, že máme prachy. Ale fyzická námaha je to nejmenší.
barbucha nebudu se k tomu už vyjadřovat, rozčílila bych se.
Neblbni, nerozčiluj se - budeš ve stresu a ztloustneš ![]()
Sweet Potato Nejmenší? Vážně?
barbucha Co nechápeš na tom, že ses celej den ve stresu, nejis pravidelně, pořádně nespíš, do toho zřejmě bereš různý léky ať na vlastní problémy či tou stresovou záležitostí problémy vyvolané a večer sezeres v lednici co najdeš nebo si objednáš dvě pizzy. Teda jako tady se hodí to ,,v tvém věku,, nebo jak to tady bylo minule podané.
Podle mě záleží zda jseš pečovatel placený někde v domově, tím pádem mas trochu odsobneny přístup, tam by možná ty tvoje poučky platily.
Navíc celej život droggy sex a rocknroll a teď je to hodně jinej životní styl.
Kan hele, moje teta dělala sanitářku na LDNce celý život a celý život měla výraznou nadváhu, spíš obezitu. Stejně tak další moje příbuzná. Velká fyzická námaha opravdu neznamená, že člověk musí být hubený.
Mně tohleto "já to měla tak, tak to tak musí mít všichni" neskutečně leze na nervy.
Pinot Noir Kde píšu, že to tak mají všichni? Kde zmiňuji váhu? Ani tu svoji jsem nikde nenapsala, naopak jsem píšu, že každý to má jinak.
Kan připadali mi, že za hlavní problém takové péče považuješ fyzickou námahu (kde já teda souhlasím s Sweet Potato , že to hlavní problém není), a že kvůli ní se spíš hubne. Když to čtu znovu, tak uznávám, že to hubnutí už jsem si tam dosadila sama. Omlouvám se.
Pinot Noir V pohodě.
Po dlouhé době jsem narazila na Víťu, byl prý v divadle v Brně a rozepsal se o oblečení. Preferuje oblečení z druhé ruky . Na sobě má košili Ermenegildo Zegna, sako Hugo Boss, kravata Gucci. To vše včetně kalhot za bratru 120-150 korun!

Tak Bettyhmmm furt stejnej strejc.:-)
az ted koukam,ze to neni vlakno vip zjevy...![]()
Tak Betty Večer, v Janáčkově, takže opera nebo balet. To mi teda nepřijde vhodně oblečený. I když minulý týden jsem úplně hleděla, kolik tam bylo slečen v teniskach.
Tak Betty Nespletla sis vlákno?
Sweet Potato ja uz tady pul hodiny premyslim cim si vyslouzil vlakno vip,na ktere je prijemne koukat.![]()
Tak Betty vždyť je v tom saku napresovany jak jelito ve střevě. Logicky, v sekáči si velikost vybrat nemohl a sako mít musel ![]()
A ty kalhoty jsou taky úplně divný.
Prostě mu to vůbec nesedí. Měl by být spíš ve Zjevech. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje