Jsou perfektní oba.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
continuity Ona to má téměř na všech akcích, tu pusu dokořán. To je ,,setkání se seniory...pozdravení se slavným tenistou,,. Mně to přijde, takové umělé dělané na efekt, že na fotkách to bude vypadat dobře.
Ale ona je to nějaká móda. Teď jak byl třeba Depp ve Varech, tak nevšimli jste si, že ho doprovázela taková starší žena, v zajímavým outfitu s výraznou celenoi? Manželka hrdiny filmu. A ta měla tu hubu otevřenou na všech záběrech, i teda kamerovych, to bylo neskutečný.
Karja mne tu otevrenou pusu totalne znechutili babis se slachtou, ktery ae tak fotej. Hlavne u babise to je takovy z neprijemny...

razorblade Já to mám spojený hlavně s Babiškou no. Jako Andrejovi to fakt dotváří ten kuní ksicht, vypadá,vze chce něco lapnout do zubů.
razorblade Šlachta má ale na všech fotkách spíš takovej sveřepej výraz. No rozesmátýho jsem ho snad neviděla.
razorblade šestka vpravo dole kaz. ![]()
Tak Betty ma hodne fotek s tim babisoidnim sklebem... ani nemusim v jeho profilu moc patrat...

razorblade teda to je strašná móda, mě ty otevřený pusy spíš děsí, působí to na mě, že nás chtějí sežrat
Kate má nádherný šaty a krásnej účes. Vypadá jak filmová hvězda ![]()
Zato Camilla mě moc nebere. Leze mi na nervy s tím věčným a la Diana účesem...
barbucha Camilla mi pripomina me
taky ma vzdycky neco nakrivo, nekde ji neco leze, stoji nasisato a podobne, proste neni takova "dokonala":-P
No neni, ale to by nevadilo - dyk je to už bába... mně vadí to vopičení, je to trapný...Diana z ní stejně nikdy nebude ![]()

razorblade tak jo, máš pravdu

Tak Betty tak ale teď jsem se vážně lekla že mě sežere![]()
barbucha tak to je mi uplne putna:-) ovsem ta "neusporadanost" nema nic s vekem, to je proste nejaky povahovy/fyzicky rys:-P
barbucha Teď na to koukám, ale ony jsou fakt typově strašně podobný! Až je to strašidelný. A nemá ten účes něco společnýho s tím, že třeba budou mít obdobnou kvalitu vlasů, a navíc Camilla se prostě drží účesů z dob svýho mládí?
Karja mne tu otevrenou pusu totalne znechutili babis se slachtou, ktery ae tak fotej. Hlavne u babise to je takovy z neprijemny...
Kdykoli vidím ty jeho škleby, vzpomenu si na Jirotkovo
"paskvil na jeden z nejkrásnějších zvuků, jaké znám, na dar, který Bůh dal ze všech tvorů jen člověku, na jasný a srdečný lidský smích."
Tak kromě toho, že obě byly blond s modrejma očima, tam jinou podobnost nevidim... V každým případě držet se v 70 letech účesu, co člověk nosil ve dvaceti, nepokládám za příliš rozumné
Z toho může pojít jen diblik... No aspoň že si už konečně přestala barvit ty vlasy na žluto.
barbucha Tedy ty seš na tu Camillu nějak nabroušená! ![]()
Budu se jí zastávat, tak nějak jí prostě fandím. Podobnost s Dianou tam tedy nevidím ani co se týká účesu, ani ve fyziognomii. Proč by nemohla i ve svém věku nosit delší vlasy a barvit si je (třeba i na blond)? Krátké vlasy nesluší každému (zrovna Camilla na ně není typ - má dost výraznou dolní čelist - pamatuji si, že jí Diana říkala rotvajler)a i ve svém okolí znám mnoho žen, které si prostě vlasy barví i v 70, 80, ba i v 90 letech - moje praprateta, která na jaře zemřela, byla do posledních dní tmavovláska, s jemně růžovou rtěnkou a výraznými náušnicemi.
A jinak Šlachta je děsběs - ve všech směrech.![]()
Isca
Tak kromě toho, že obě byly blond s modrejma očima, tam jinou podobnost nevidim... V každým případě držet se v 70 letech účesu, co člověk nosil ve dvaceti, nepokládám za příliš rozumné
Z toho může pojít jen diblik... No aspoň že si už konečně přestala barvit ty vlasy na žluto.
souhlas...takova Ivana Trump.![]()
Ja litovala meho mikada a najednou jsem si rekla,ze na nej kaslu,ze uz by to nebylo ono v mym veku.
Zarinya Ivana Trump je odstrašující příklad, k té bych Camillu nepřirovnávala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje