barbucha Ty jo, ale já myslím, že ten její účes by ti seknul, vyzkoušej to!!!
A paní teda svělá, taky jsem hleděla.
barbucha Ty jo, ale já myslím, že ten její účes by ti seknul, vyzkoušej to!!!
A paní teda svělá, taky jsem hleděla.
barbucha Teda ta je skvělá! Na IG se jí podoba deborah_darling Má taky takový účes, nosí občas i jiné jeho varianty.
barbucha Vyčesání nahoru se podle mě pro kulatý obličej hodí. A případně nevycesane nahoru zase jako patka taky. Ale tak já tě viděla asi jednou na fotce tady. Bych to probrala s kadeřnicí, jestli máš dobrou.
Akorát ta úprava je náročnější než to máš teď. Já mam dnes taky trochu vycesany číro a než to natupiruju a dám tomu formu, chvilku to trvá.
Já potřebuju ráno umejt, vyfrotýrovat ručníkem a mazat! Jiný úpravy nestíhám...
barbucha Já mám taky takovej knedlovitej obličej a když mi kadeřník jednou takhle vyčesal vlasy nahoru, vypadalo to super!! Dost večírkově teda
Sama to tak nedokážu, ale na tvým místě bych to klidně vyzkoušela.
barbucha Tak tohle teda nebude účes pro tebe :-)
Uplne me dojaly fotky 96 lete Soni Cervene, ktera se ted ucastnila nejakeho krestu. Vypada vyborne a hlavne to je asi uzasny clovek.
Černá kočka Viděla js nedávno s ní oratorium o sv. Ludmile a to bylo neuvěřitelný, jak velké množství textu zvládá. Opravdu je obdivuhodná! Na projevu byl ten věk hodně znát, ale byla fascinující.
https://www.ysl.com/en-cz/shop-men/new-collection?prefn1=akeneo_markDownInto&prefv1=no_season&prefn2=countryInclusion&prefv2=CZ&start=0&sz=23
Al Pacino pro YSL ![]()
https://www.idnes.cz/revue/vztahy-a-sex/john-lydon-sex-pistols-alzheimer-nora-forster-johnny-rotten.A210427_084734_sex_sub
O koukání (v názvu vlákna) totiž fakt nejde.
![]()
https://www.ysl.com/en-cz/shop-men/new-collection?prefn1=akeneo_markDownInto&prefv1=no_season&prefn2=countryInclusion&prefv2=CZ&start=0&sz=23
Al Pacino pro YSL
Vidim jen hadry, šmuky a dost příšerný křusky ![]()
Sweet Potato Vím, že o to ti tím příspěvkem nejde, ale on má nějakou nemoc, že je tak tlustý?
Jinak, kdo by to od starého pankáče čekal, takovou obdivuhodnou starostlivost.
brrr pečovala jsi někdy o někoho s Alzheimerem?
Pinot Noir Ne, ale na těch fotkách je ztloustnutý už před, jestli naražís na tohle.
Tak já bych řekla že je to docela šichta, že se asi nezastaví... tak nevim proč by měl zrovna takovej pečovatel ztloustnout. Čekala bych spíš, že zhubne!
Ale jinak klobouk dolů samozřejmě, takovej chlap je jeden z tisíce.
Pinot Noir Tak.
brrr Netuším. Třeba je to nestřídmým životním stylem.
barbucha Sweet Potato Pinot Noir Plus si myslím, že nějaké prášky na nervy tomu dvakrát nepomůžou. To je hned. Je to teda obdivuhodné.
Pečovala jsem, né teda o Alzheimra, ale o dementního, nejenže jsem nespala, ale ani jsem nejedla, důvody tu popisovat nebudu, je to dost nechutný. Každej to má jinak, ale pečovatel by měl mít sílu na manipulaci a u ležáků i v cajku záda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.