milacka Myslíš? A proč to ti muži nosí? Jakože taky pro krásu jo? My jsme nad tim tuhle doma spekulovali
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Karja tu som o tom nedávno čítala https://diva.aktuality.sk/clanok/32932/novy-uleteny-trend-muzi-si-lakuju-nechty-budu-sa-aj-malovat/
No momentálně v tom jistě někdy bude provokace, ale jinak jo, protože se jim to líbí. Stejně jako u žen, my se taky nerodíme rovnou s barevnými nehty ![]()
Jsou to cos šaty?

Tak Betty řekla bych že ano
Catherinne ale bez pásku jsou lepší.
Outfit Dary se mi líbí, ale ne trčící bradavky.

Karja tu som o tom nedávno čítala https://diva.aktuality.sk/clanok/32932/novy-uleteny-trend-muzi-si-lakuju-nechty-budu-sa-aj-malovat/
Nie "budú" oni sa už mnohí maľujú. Na excence očných liniek viac ako v butokoch Pupa...nechty tiež nevidím prvý krát...a jeden čas robil v miestnom Douglase chlapík, ktorého sme s dcérou chodili okukovať ako inšpiráciu, lebo býval veľmi dobre, decentne a elegantne nalíčený.
Kora budeš si musieť zvyknúť, o pár rokov štandard ako u žien, doba sa mení.
Myslíš, že začnou chodit i na umělé? :-)
Ronna No Jordan Haj už na umělých byl, asi teda jen na gelu, ale v peci je měl;-)
Jordana Haje potkávám dost často u školky a takhle po ránu (= v 9) vypadá jako špatně udržovaný bezdomovec.
Jordana Haje potkávám dost často u školky a takhle po ránu (= v 9) vypadá jako špatně udržovaný bezdomovec.
Promiň, ale...![]()
Tyjo Eliška Křenková v modré róbě ![]()
Fotky nemám, viděla jsem reel na ig.
dzizisketa sluselo ji to moc, ale ty vlasy, resp ofinka, mi prijdou docela desny...
711990 mně se ty vlasy naopak líbí. A v těch modrých šatech vypadala fakt dobře.
tv nejspíš to bude image, které nerozumím...
to bych chtela vidět!
Já mám ofinku taky, takže za mě dobrý celý ![]()
Tyjo Eliška Křenková v modré róbě
Fotky nemám, viděla jsem reel na ig.
Taky se mi moc líbila.
dzizisketa ty mas hezci:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje