Královna Maxima

Královna Maxima

Krásné šaty a moc jí sluší !
Kaia Gerber

tina krásný a stokrát omílaný,že v jednoduchosti je krása. Ostatní taky za 1.
Aaaa, to sou bejci 7 kousků a s úsměvem. Klobouček.

Kan to je hezká rodinka
Kan tyjo, uplne vlevo nahore je Risa od Pinot Noir ![]()
Kokoska Neposoudím, neznám. Více méně nemohu odtrhnout oči od svěžesti a spokojenosti matky. :D :D
Kokoska ne ne, nezdá se mi.
Kan A porodila je všechny ona? Píšou to?
Oni mají další??
Victoria Jestli jsem to pochopila správně, tak č.6 dceru Luciu porodil náhradník, jinak všechny děti jsou „její" a dvakrát potratila. Carmen Gabriela, Rafael Thomas, Leonárdo Angel Charles, Romeo Alejandro David, Eduardo Pao Lucas, María Lucía Victoria, Ilaria Catalina Irena.
Kan Děkuji za info. Je mi to úplně fuk, ale to "její" si lze vykládat různě... každopádně souhlasím, že vypadá svěže,
Při tom množství děti bych svěže nevypadala, ani kdybych neprošla žádným těhotenstvím ani porodem.
Kan Opravdu obdivuhodné, jak matka děti vypada skvěle. Nejen při počtu dětí, ale i jejich věkovém rozestupu. Některé, myslím, nemají mezi sebou ani rok.
Děti jsou pěkné, ale otec ve věku jejich dědy mě prostě neuchvacuje
stes mne otec přijde v pohodě a oceňuji, že jemu fotograf ponožky nechal. ![]()
Moc hezká fotka...
Tabea fotka hezká je,ikdyz já bych mu raději nazula nějaký boty
chlap v ponozkach takhle na fotce mi přijde úsmevnej
Kan Děkuji za info. Je mi to úplně fuk, ale to "její" si lze vykládat různě... každopádně souhlasím, že vypadá svěže,
Já se taky zvládnu udělat svěží pro fotku. ![]()
notna tahle matka urcite nekmita kolem vsech deti 24 hodin denne a na foceni ma urcite vizazistu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.