Líbí se mi šaty i Munzarová.

Líbí se mi šaty i Munzarová.

Tak Betty Asi dost zhubla? Taky se mi líbí.
Hm...ja nevim,vzdycky se mi nelibi účes a hlavně barva
stes Ano, jí sluší tmavá barva. Když se tyhle tmave typy hodí do svetle, nevyjde ti nikdy. Tmavá barva, tvářenka a je to jiná ženské. K účesu, ona asi musí mít ofinu, co? Nevím, jestli si ji pamatuju kdy bez ofiny
No, ona má jemné, plihnoucí vlasy, se sklonem ke krepatění, vzpomeňme na její mamku, ta nosila pořád paruky. A navíc nemá cit pro módu, takže tady mi připadá, že to ještě dobře vychytala.
Taky mám podobnou "kvalitu" vlasů a barvim na světlejší, než bych potřebovala, protoze odrosty. U tmavých jsem musela dobarvovat nejpozději po 4 týdnech, se světlou se to dá natáhnout na 6.
Super oblečení
stes to je fakt povedený.
stes Bára se obléká u eiri.Sluší jí to.
stes Jo.
Akorát ten oranžovej mejkap to kazí.
stes Ale ty komentare pod clankem stoji za to![]()
Pokrocily vek, strhana, zemre opustena bez deti..![]()
Luna jo, nahlídla jsem
. žena bez dětí rovná se abnormalita, ach jo
Luna jo, nahlídla jsem
. žena bez dětí rovná se abnormalita, ach jo
Hele to píšou většinou ty, který naflákaly fůru harantů a přerostlo jim to přes hlavu.
Kan Podle mě to píšou hlavně chlapi a ženy, co jsou samy celkem k ničemu ve všech oblastech:-D
Kan jo anebo MATKY
stes Kojomatky. :D
Karja Tak jasne, ze to napise jen dement. Ja jsem snad jakziva nenapsala zadny komentar pod clanek, vubec netusim, proc bych to vubec delala?![]()
BTW...Nejstastnejsi lide jsou podle statistiky svobodne bezdetne zeny![]()
No i ten titulek: Při pohledu na ni je nepochopitelné, ze je bez partnera, je dost mimo.. Nikdo si ji nevybral! ![]()
![]()
Mne se libi, je zajímavá.. teď byla v reklamě pro Nilu a videla jsem ji i naživo, super. V obličeji ma ale vrásek překvapivě dost, myslela jsem, ze je starší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.