notna tahle matka urcite nekmita kolem vsech deti 24 hodin denne a na foceni ma urcite vizazistu.
Taky si myslím. Chůvy, uklízečka..![]()
notna tahle matka urcite nekmita kolem vsech deti 24 hodin denne a na foceni ma urcite vizazistu.
Taky si myslím. Chůvy, uklízečka..![]()
A já zase nevím, koho to obdivujeme ![]()
Makara To jsem ráda, že to konečněnapsal někdo jinej než já. ![]()
Kokoska To určitě má. Ale i s tím vším má v mých očích obdiv. Já na ni natrefila na sítích přes jógu, kterou cvičí. A ty děti odnosila, kojila. Už to je v tom časovém rozmezi, jak jsou děti velké náročné.
Makara taky nevím
Makara Sweet Potato Alec Baldwim, americký herec, s rodinou.
notna sakra! On už není mladej kluk? Ti chlapi nějak schází ![]()
notna Podle me tohle neni ale uplne jen jeji zasluha, ze vypada tak dobre. A ted nemyslim, ze ma k ruce chuvy...Nekoho zdravotne/esteticky znici i jedno tehotenstvi a nektera by mohla deti rodit jak na bezicim pase a bude vypadat skvele. To clovek proste neovlivni a ja sama jsem si po porodu (a vlastne) i ted taky kolikrat rikala, proc jsem nezvladla taky vypadat takhle skvele, kor s jednim ditetem. No proste blby geny asi ![]()
Jos To je pravda a plati to pro vzhled obecne, nejen v souvislosti s porody. Nekdo vypada v 45 krasne a fresh a nekomu proste nejak poklesne oblicej. To se nijak vyznamne asi ovlivnit neda.
Jos Souhlasím, určitě ji to zdravotně svědčí. Tezko by to tolikrát absolvovala 7x, když by pokaždé třeba přibrala 20 kilo nebo naopak celé těhotenství zvracela apod. Ale i tak si porad myslím, ze je to úctyhodný výkon.
Děti jsou pěkné, ale otec ve věku jejich dědy mě prostě neuchvacuje
No, jak dlouho si ho asi užije to nejmladší?
Ale koukám, že se děda po tý střílečce na place docela pěkně otřepal ![]()
barbucha to už je takhle dlouho? Jak to vlastně dopadlo, právně tedy?
stes byl mezi obviněnými, ale myslím, že jako producent ne jako herec, tedy za ten výstřel samotný nemohl, za to, že zbrojirka byla mamlas už trochu jo.
Ale nevím, jak to dopadlo celé.
No smutný je to, škoda života.
Myslím, že obvinění bylo stáhnuto.
On je v tom trochu bordel, čert aby se v americkým systému vyznal... nejdřív ho z toho vysekali právníci, že prej ho soudili podle zákona co byl přijatej až po události... takže z toho nebylo nic resp. ho osvobodili. Ale loni zas vylezli nějaký noví státní zástupci, že ho stejně poženou před velkou porotu, a to snad ještě ani neproběhlo. Tak úplně venku z toho asi ještě není.
Ovšem tady mě velice rozveselili... rodina nebohé oběti nejdřív zažalovala kde koho ze štábu a z producentů - a výsledek mimosoudních jednání? (kromě blíže neurčeného odškodnění vyplacenýho Baldwinem) Truchlící vdovec byl jmenován výkonným producentem toho filmu
A samozřejmě to vzal. To nevymyslíš ![]()
barbucha tak pan vdovec je teda kapacita![]()
stes Charakter až za hrob. Její.
Ale tohle je příjemný pán:D A jaký má pěkný kopyta!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.