Česko-Slovenský ples v Obecním domě. Jak Dejdara nemusím, tak tady mu to sluší i paní je krásná.

Česko-Slovenský ples v Obecním domě. Jak Dejdara nemusím, tak tady mu to sluší i paní je krásná.

Paní ano,u pana se nemůžu přenést přes ty boty a dlouhý kalhoty. A myslím,že sako mu trochu pne.
Najednou mi nejdou vkládat obrázky,tak jen ústně. Na Super je Švandová, vypadá výborně, umí i make-up, jen teda ty prifoukly tváře už trochu přehnala,ale i tak, fakt čupr ženská ![]()
stes Já ti ji sem dám, vypadá skvěle.
999 Dobrý. Zajímalo by mě, jestli ta "vsadka" v šatech je součástí nebo je to nějaká výpomoc pod tím. Musím nějak vyřešit podobný problém se zavazovacími šaty.
999
. Mně najednou nejdou vkládat stažený obrázky. Asi jsem někde něco zakázala,protože plno reklam a tak
reklamy zustavaji,no
Pěkný jsou.
999 a nevite, co by to mohlo vyt za saty?
baltik Já mám úplně stejný (bez vsadky), jsou ze Zary, ale tak 5 let starý.
Vypadá výborně, a hadry má vždycky super.
Večer se udílely Screen Actors Guild Awards

999 tyjo Svandova je uplna Jane Fonda v dobrym. Vypada skvele.
dzizisketa První šaty jsou krásné, druhé takové nějaké a třetí mají pěknou barvu.
711990 Ona je pořád kočka :-)
A Hanna Waddingham měla taky krásné šaty, ta barva!, a zejména skvělou kabelku, kterou jí vyrobila 9letá dcera.

Škoda, že nejsou vidět celé šaty. Červená ji sluší.

Sweet Potato pani je sestra vraha mnoha normalnich slusnych lidi a pani pravdepodobne z penez obeti zije. Tolik k tehle rodine Martina Dejdara.
Antje cože? O tom jsem neslyšela... o co jde?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.