barbucha Ty červený šaty jsou hezký, ale ta dýlka je teda přiheftnutá hodně prasácky.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Kan tohle ale bude spis z nejaky party, Zoe Saldana mela na ceremonialu jiny saty. *ona to bude asi Zoe Kravitz, co?

711990 Já dala fotku Zoe Kravitz.
barbucha Goldie je na mě moc gold, ale na 79 let je to super! To chci taky, pro sebe i manžela.
Kurt vypadá výborně. Ale ty gold šaty moc neseděj přes prsa, já bych se bála že to spadne ![]()
barbucha ruky vo vreckách!!! (alebo matka sa nezaprie
)..
Ale ten temne modry zamat ![]()
barbucha Přesně, já bych jí šaty přes prsa trochu povytáhla. :-)
Mi se líbí šaty Whoopi, ta látka je úžasná.
A nejde mi vložit odkaz.
Řekla bych že si ty šaty tím jen tak přidržuje, jsou hodně dlouhý (navíc vidím v kapse jen jednu, druhá se mi zdá volná)
U chlapa by to bylo mnohem horší, tam z rukou v kapsách aka ležérnosti vždycky rostu...
Samet krásnej.
barbucha a je to kapsa? Neni to jenom naraseni latky? Na vecerni saty se moc kapsy nedelaj, ne?![]()
SunEclipse Já mám večerní temně modré JJ's House v midi délce s asymetrickou sukní s kapsou z každé strany. Dělají se i svatební šaty s kapsou.
Nie je vrecko ako vrecko . Ak si vrazíte ruky do vreciek montérok, či teplákov, alebo ak máte vo vreckách kadejaké objemné veci - kľúče, vreckovky , atď, bude to vyzerať celkom inakšie, ako keď si iba zľahka vložíte ruky do vreciek spoločenských šiat, alebo aj dlhých sukní . Nepovažujem to za nejaký prehrešok, naopak .
barbucha a je to kapsa? Neni to jenom naraseni latky? Na vecerni saty se moc kapsy nedelaj, ne?
No proč by nebyla? Dneska už se šije kdeco, a zrovna kapsa ve velký večerní je prostě jen taková perlička
Mě to neruší...
Blanka Šaty bez kapes nemají nárok na existenci, aspoň ne v mém šatníku.
Dior měl kapsy v šatech vždycky, ne?
Sweet Potato v mém šatníku taky ne, i když čestné výjimky jsou. Ale přemýšlím vlastně proč ty kapsy potrebuju, nikdy do nich nic nedávám. ![]()
Asi mám prostě ráda ruce vrazeny v kapsách.
Raduza Ale kdybys chtěla, můžeš. ![]()
Raduza Ale "co debé" jak říká můj kamarád .
...po delší době nádherná ženská!
Deva Cassel
(Monica Bellucci + Vincent Cassel)
((momentálně jsem s ní zkoukla seriál na Netflixu, líbilo se mi to moc))

Miru Sledovala jsi seriál Gepard?
Já se přiznám, že Devu už nějakou dobu obdivuju. Tady se ty geny parádně namíchaly!
...jj, ten jsem měla na mysli.
(Miluju Itáli, historii. Ke všemu, málokdy se mi zpracování historických snímků líbí a vadí mi, když tam jsou oškliví herci, to pak nejsem schopna se na to dívat.)
Ona se umí perfektně dívat, umí parádně pracovat s výrazem své tváře...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje