Anna Wintour, to je radost se podivat!

Anna Wintour, to je radost se podivat!

Vic tady. Nektere outfity jsou trochu divoke, ale umi to!
Kokoska Hele a střídá jen dvoje boty!
brrr vidím šedé, hadí a jedny červené! A nejsem si jistá, že ty vysoké kozačky jsou totožné s těmi šedými.
nechapu jak v tom veku zvlada ty podpatky![]()
viktorka_od splavu ja zas nechapem ako sa moze nezabit v tych slnecnych okuliaroch, ma ich v noci, vnutri, takmer vsade. Ja by som nevidela nic. No a k tomu este tie podpatky : D
Kokoska Mně se nelíběj ty boty.
Sweet Potato mne se nelibi ty hadi, ale ono je to pro ni typicky, videla jsem je na ni vickrat.
viktorka_od splavu asi je zvykla.
KokoskaMně se asi nelíběj kozačky všeobecně, když o tom tak přemýšlím)
Mně se ty boty líbí a člověk by neřekl, jak jsou tedy takové hadí kozacky univerzální:D
Mně se ty její boty hodně líbí :-). Celá je dobrá.
999 já nesnáším hady a všechno co je připomíná :)
Kokoska - teda ten kostým - materiál, aj strih - jej úprimne závidím !
Blanka taky se mi moc líbí.
viktorka_od splavu asi je Anna v dobré kondici. Já už bych to na celodenní pobíhání jako kdysi taky nedala, i když jsem taky nosívala o něco nižší. Ale pokud by mě limuzína dovezla k místu konání a vevnitř bych seděla, tak těch pár metrů bych si asi troufla.
viktorka_od splavu a nebo prostě trpí
Kokoska tak to asi jo, jenze ona nez dojde k te sesli tak pozuje fotografum, bavi se s lidma.. Evaeva jako trpet je jedna vec ale treba rovnovaha.. to je fakt s vekem problem. tezko rict jak je to v realu treba ma doprovod co na foto neni a podpira ji, ja ji nijak nesleduju, ale jestli se tahle samostatne pohybuje v 75 tak klobouk dolu
viktorka_od splavu to je pravda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.