já mám ráda Claire Underwood 
VIP, na které je příjemné koukat;-)
nebo španělská královna Letizia, na tu se taky hezky dívá
já mám ráda Claire Underwood 
a kdo ne? ta je skvela
a ještě jedna stálice :-)
od té doby, co nenosí podpatky, se mi líbí ještě víc (samozřejmě, že mi tam skočila fotka s podpatkama
)
...jo, je dobrá.!
"a kdo ne? ta je skvela"
já mám jednu kamarádku, která je jí podobná barevně a přestože jí je 65, vypadá furt super, jak je to takový ten nordický typ, tak jí sedí platinové vlasy (které jsou hodně podobné jejím přírodním), k tomu má tyhle modrý oči a podobnej účes, fakt vypadá skvěle. Když jsme se před skoro 10 lety seznámily, vůbec jsem nebyla schopná odhadnout, kolik jí je, jestli 40, 45......55 bych jí nehádala ani omylem...
no proste uplne jiny typ nez ja
nevim kolik ma robin wright, ale k padesatce to urcite bude.
a kdo ne? ta je skvela
Ja ne! Mne je strasne nesympaticka (vsude, nejen v konkretni roli). Ale uces a hadry ji v tom Dome z karet navrhli super.
http://revue.idnes.cz/viktor-preiss-duchod-prace-divadlo-televize-film-rozhlas-pm0-/lidicky.aspx?c=A161011_105125_lidicky_zar
Tímto zdravím bývalé kolegyně od jinud i ty stávající tady.
Zahlédla jsem nick a říkám si....že by? :-)
A přidám jordánskou Raniu, moc se mi líbí jak chodí oblékaná.

Vítám stes! :)
Já bych pro sichr domluvila nějaký znamení jak nenápadně stopnout, když si někdo zakavárníčkuje, víte co mylim - Vítej Ferdine! Zdravím Dando! Co vy na to, třeba tendle smajlík?
...jako ať se nám místní nezačnou smát, to nechceme přece! :-)
Díky.
Myslím, že domácí vědí, že to je naše počáteční euforie ![]()
Kavárníčci nás pilně sledují, tak jim dopřej trochu zadostiučinění.![]()
Ona je fakt neuvěřitelně nádherná!
Sam Riley

Já se ráda podívám na Karla Rodena, naposledy se mi moc líbil v Terapii. A ten jeho hlas....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje