Dustin Hoffman má 80?![]()
![]()

Dustin Hoffman má 80?![]()
![]()

Věk mu jde k duhu ![]()
Vidím dobře kapku botoxu zejména kolem nosu? ![]()
Ale jo, vypadá skoro líp než za mlada ![]()
Těch kapek bylo asi víc (a nejen kolem nosu
).
Ale každopádně to vypadá dobře a přirozeně.
To teda jo. Mnohá tetina by se od něj měla učit! ![]()
Krainová + Pietro Filipi, to vypadá dobře

Nádhera

Na me teda dost odhaleno, model by se mi vic libil bez toho prustrihu, ale Heidi je pekna. Nema novy prsa, si nepamatuju, ze by byla tak obdarena.
Mně se Heidi hodně nelíbí, ale Simona a PF to jo![]()
Mne se líbí Heidi a nelíbí se mi šaty, zejména v oblasti klína. Jak kdyby měla bederní roušku nebo plný slipy ![]()
Nepomýlila si si vlákno? ![]()
plny slipy, to je presny![]()
To pod sukni divny je, to jo, ale Heidi se mi paci velice. Ty prsa ale fakt ma nejak vytuneny
Dnes jsem před COS potkala Bartošku (bydlí vedle) a krásně se na mě usmál. Co vám budu povídat...Kdyby chtěl, tak by mě měl...
. A to jsem na mladší.
Závidím ![]()
Ha ha, to si taky vždycky říkám. Navíc nádherně vonívá. Charisma stříká přes dvě ulice. ![]()
A to nepromluvil... Před lety jsme si povídali v jednom divadelním klub a z toho hlasu na mě šly mdloby. Ale tam měl konkurenci, z barové zidle mě očima provrtával Petr Čepek
.
Tohle duo muselo být fakt na omdlení, to věřím! ![]()
![]()
S Bartoskou se mi zdal asi pred tremi lety dost divokej sen - a to taky nejsem na tak starsi a pokrocile...:-) A hlavne nechapu, jak se mi tam vloudil,protoze jsem ho predtim fakt dlouho nikde nevidela.
Doufám, že sem nechodí ta jeho Adélka...
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.