Tak na jednu stranu by ji to urcite i trochu potesilo
VIP, na které je příjemné koukat;-)
No nevím... Jednou jsem se zeptala manželky profesora Hilského (další starej chlap, který má neuvěřitelné charisma), jaké je to žít s takovým sexy chlapem
. Moje sestra mě kopla pod stolem a pani Hilská se tvářila dost vyděšeně...
dyt rikam, ze jenom trochu...ale tak u tech letitych manzelstvi tak nejak predpokladam, ze to obe strany zvladaji....anebo pani Hilska mozna do ty doby netusila, ze je jeji manzel tak charismatickej ![]()
Nebo naopak :-). Představila si všechny ty zamilované studentky, které učil...
Ty si tak odvážna ![]()
No nevím, jestli to je to pravé slovo... Ale omlouvá mě, že jsem byla naprosto uchvácená jeho přednáškou na téma Shakespearovský sonet...
.
A to nepromluvil... Před lety jsme si povídali v jednom divadelním klub a z toho hlasu na mě šly mdloby. Ale tam měl konkurenci, z barové zidle mě očima provrtával Petr Čepek
.
Doufám, že jsi měla škapulíř!!!![]()
Hele, vůbec jsem se té Viktorce nedivila :-).
ani já ne!![]()
![]()
Čepek ![]()
Kdysi dávno mě s ním zle vydíral jeden kolega, znaje mé city: "Když budeš hodná, seznámím tě s Petrem Čepkem!" ![]()
Být hodná sestávalo z všeobecně oblíbený kancelářský činnosti, takže jsem za toho lempla psala asi půl roku zprávy, myla po něm hrnky od kafe... abych pak Čepka potkala nezávisle na něm ![]()
A vidíte, mně se zase Čepek na černého myslivce nikdy nehodil. Přišlo mi, že tam prostě jen čumí...
To Barťák by tam byl dokonalej.![]()
Já třeba nikdy nepochopila, proč si s Trávníčkem ve Třetím princi nepřehodili role. Dva Bartoška, dobrá Bartoška!
Nene. Bartošku můžu, ale zlověstný černý myslivec to není.
Bartoška je charismatickej, ale ty oči měl jen Čepek.![]()
z bartosky prece nikdy nesel strach
cepek dokonalej
zrovna v tý babičce mi ale taky přišel, že jen tak nevěrohodně čuměl. i když bych mu to teda asi taky sežrala i s navijákem, ale v jiných filmech byl mnohem lepší
Ale ono to tak bylo v knize, že se vždycky jen někde objevil a na Viktorku zíral. Jestli teda Čepek čuměl nevěrohodně, to už si nepamatuju, ale asi se to dost těžko hraje :)
Cepek je ten, co machal mecem v pekarove cisari a halekal u toho "ja ho propichnu!"... ? :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje