On je možná pes zakopán v tom, že Kairu je poslední dobou na internetech vidět spíš neoblečenou.
![]()
On je možná pes zakopán v tom, že Kairu je poslední dobou na internetech vidět spíš neoblečenou.
![]()
myslim ze na ni zacina byt moc kontrastni, verim ze to je "jeji" barva, ale vekem byva lepsi postupne ubirat a ten kontrast trochu utlumit. nerikam ze by musela nosit primo sediny (i kdyz stribrna by ji stopro moc slusela:-)
Hele já tohle tvrdit, tak mě sepsujou za urputnost, v čele s tebou si myslim))) Bartošková nebarvit, Sharon Stone zahalit,je mi divný, že tě někdo nesekne jako mě vždy když jenom pípnu o špeku a kolenu![]()
chudinko![]()
Teď do toho ty bazény jak jsem si vodskákala!
Uma ve Varech
https://www.novinky.cz/mff-kv-2017/442420-uma-thurmanova-o-varech-jsem-slychala-leta.html
Vypadá skvěle, jen mi přišla duchem nepřítomná.
Oběma to moc sluší
.
Neměla jsem vlastní zkušenost, ale zprostředkovaně... prý byla dost úsečná a nenaladěná a rozhodně se nezapíše do historie festivalu jako jedna z milých a vstřícných hvězd.
JLo![]()

Ta má kolena v pořádku?
jako jlo cool, ale ty šaty děs běs ![]()
Kolena dobrý?
Som jediná koho zarazilo, že M.I.A je ročník 1975?
Ja som jej tipovala max. 25.

Ten ročník mi taky nehraje ![]()
Kolena v poradku JLo, M.I.A bozi a rocnik sedi! JLo je 69 rocnik
Na pohodě jsem na její koncert stála přímo před tou mega obrazovkou a furt jsem jí musela čumět na stehna a na zadek, je dobrá!
Som jediná koho zarazilo, že M.I.A je ročník 1975?
Ja som jej tipovala max. 25.

Ále to je proste vynikajúci ročník
!
Mathilde (Belgicka kralovna)

jako jlo cool, ale ty šaty děs běs ![]()
Tak v kytičkovaných by asi tolik parády nenadělala, když to tělo potřebuje vystavit. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.