Čepek je Turek, ke kterýmu měl jít Otík po žních.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
![]()
Tohle byl mladej Čepek...j
No nevím, jestli to je to pravé slovo... Ale omlouvá mě, že jsem byla naprosto uchvácená jeho přednáškou na téma Shakespearovský sonet...
.
Já chodila celý jeden semestr na Hilského přednášky o Shakespearových sonetech! Bylo to božské! Když citoval "znaven tím vším, já umřel bych tak rád, jen nemuset tu tebe zanechat", áááách! ![]()
Být Viktorkou,podlehla bych taky ![]()
Neeee,to byl starej Stepanek!
Viď :-). Neuvěřitelnej chlap... A má nádherné ruce :-).
Přesně s touhle fotkou jsem sem teď šla. Tady je teda! ![]()
A i když potom stárnul a chátral, tyhle oči mu zůstaly...
Aha... se mi pletou :D ale do fanklubu se nepridam, takovej typ bych na ulici asi presla bez povsimnuti![]()
Čepek je Turek, ke kterýmu měl jít Otík po žních.
"Ke mně? Až pokvetou hrábě!"
To snad byl zdeněk Štěpánek. Čepek je ten syfilitik z Petrolejových lamp :D
Edit: pozdě, hodně pozdě!
zrovna v tý babičce mi ale taky přišel, že jen tak nevěrohodně čuměl. i když bych mu to teda asi taky sežrala i s navijákem, ale v jiných filmech byl mnohem lepší
Já ho milovala od Adelheid!!
A i když potom stárnul a chátral, tyhle oči mu zůstaly...
On se bohužel nijak požehnnýho věku nedožil.![]()
No ale toto? :)

ale náhodou, já už to tam vidim :-D
Půjde koťátko pohladit, nebo do něj kopne a zapálí si cigaretu? Je to na hraně :D
Já ty vaše komentáře o chlapech (hercích) fakt miluju, kdyby to tady tak četli...![]()
Tedy já vím, že jsem úplně mimo téma, ale zvědavost je silnější a kdyź jsem na vás tady natrefila... Jak se máte? Jak Japonsko a jak to zvládají děti? Pokud jste to psala jinde a moje otázky jsou mimo, tak se omlouvám, nečtu tu všechno:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje