Ježiš, no mě se treba jednou stalo, že jsem usnula s lidma, které bych asi ani úplně nenazývala blizkama přátelema. Bylo to po zkoušce a prostě jsme šli s lidmi z té zkoušky popit. Jestli jsem měla dvě piva? Asi tak, pak se šlo na kolej ještě dopit a já na tom pokoji prostě usnula, ale totálně, vůbec si to nepamatuju, jenze jsem se probudila ještě vedle jednoho typa, co taky vytuhnul:-D. Ale ve vsi počestnosti, ten měl na sobě chudák snad i kabát:-D Já i po probuzení byla totálně mimo, jak po rane palici. Byla jsem ten den hrozně nevyspala, jak jsem se ucila, ten opadnutej stres,pak to pivo. No nemyslím si, že jsem tele, to se prostě mladýmu člověku stane a je jen bohužel nahoda, zda nenatrefi na nějakýho debila, co se neumí chovat. To samé platí o tom ,,telatku,, v pribehu, jako ona mohla toho člověka znat přes kamarádku, copak to nemohl být dobrý přítel její dobre kamarádky a proto mu důvěřovala, protože o něm třeba měsíce a roky slýchávala pěkně věci? Nebo protože jí byl prostě sympatický, tak ho pozvala domu?