Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Lav
383 příspěvků moje polička 15. března 2021 21:48
Reakce na A666:

Navíc se obávám,ž e tenhle názor, že holka přece neměla dávat klukovi plané naděje tak ať se nediví, když to došlo dál, než chtěla, je momentálně stále dostatečně rozlezlý, takže jsou tím ty holky pořád ještě vychovávaný

​Doufám, že se nesnažíš říct, že jsem toto napsala.

Online Pinot Noir
29626 příspěvků moje polička 15. března 2021 21:49
Reakce na madluša:

Lav teď si to nejspíš slíznem obě

​Neslíznete, protože na tyhle pokroucené, bohužel pěkně hluboko zažrané názory se mi už znovu reagovat nechce. 

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 15. března 2021 21:49
Reakce na 711990:

Lav hele to asi nema smysl, protoze se uplne mijime. Ale presto to jeste zkusim ukazat na prikladu. Holka se domluvi s kamaradem, ze se sejdou odpoledne u jednoho z nich doma a budou koukat na film/serial. Koukaj na serial a on zacne premlouvat, aby ho vykourila. Ona odmitne, ze to teda ani nahodou. Chvili se dohadujou a on ji chytne za vlasy a stahne ji hlavu k sobe do klina. V tu chvili panika, ona se prestava branit a zdanlive dobrovolne felaci provede. To je znasilneni. Cekat se to nedalo, leda by se dotycna nikdy nevidala s chlapama. Muzeme argumentovat tim, ze mu ho mela ukousnout a utect, ale reakce jsou holt nevyzpytatelny. Co si o tom mame myslet? Nebudeme ji nazyvat telatkem, nebudeme rikat, ze by si to mela vycitat. Nebudeme se tvarit, ze si za to mohla sama, beztak ho provokovala a on nevedel co se sebou. To se muze stat v 16, ale bohuzel i po tricitce. Dulezity je, aby se ta dotycna mohla s tim zazitkem nekomu sverit, aniz by mela obavy z neduvery, zesmesneni, bagatelizace....("no jezis, tak jsi ho preblafla no, nic se ti nestalo). 

​Ani ty si doufám nemyslíš, že jsem něco takového psala.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 15. března 2021 21:50
Reakce na Lav:

​Doufám, že se nesnažíš říct, že jsem toto napsala.

​jednak jsem tím nereagovala na Tebe jednak je to rozlezlý celkově ve společnosti, stačí se podívat kdekoliv na diskuzi, stačí se mrknout na výzkumy názorů ohledně znásilnění.

Jinak by mě ale zajímalo, jak si představujete o tomhle ty holky vzdělávat

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 15. března 2021 21:53
Reakce na Lav:

..tak v reálu ty situace mohou být trošku složitější, protože - i když jako ženě se mi to těžko chápe - už pro ně v některé situaci ta zpátečka může být trochu složitější. A znovu důrazně podotýkám, že nechci přehazovat vinu z oběti na pachatele! A nechci říkat, že muži jsou nebohé oběti pod vládou vlastních pudů! Ale možná by nebylo od věci i holkám říkat, že by v některých situacích měly jednat trochu  - nevím  - s ohledem na druhou stranu? 

Ach jo, snad mě budete chtít pochopit a nedostanu nálepku někoho, kvůli komu oběti svá znásilnění nehlásí. :-(

​Nevím ti, jsem z holčičí rodiny a do chlapů se nedokážu vžít, ale  předjímat chlapeckou psychickou újmu v případě nedokončenýho sexu, to už asi chceš po nepříliš zkušenejch holkách moc.  Z jejich strany úplně stačí být základně slušný. 

Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 15. března 2021 21:57

Lav hele sice to takhle nepises, ale vysledek je stejnej. Ve spolecnosti zazrany presvedceni, ze se "tomu" prece nejak da predchazet. Ja doufam, ze se to postupne zmeni. A doufam, ze holky budou mit co nejvetsi pocit nedotknutelnosti, aby se dokazaly temhle pripadum ubranit. Protoze tech je nescetnekrat vic, nez prepadeni v opustenym parku.

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 15. března 2021 21:58
Reakce na Isca:

​Nevím ti, jsem z holčičí rodiny a do chlapů se nedokážu vžít, ale  předjímat chlapeckou psychickou újmu v případě nedokončenýho sexu, to už asi chceš po nepříliš zkušenejch holkách moc.  Z jejich strany úplně stačí být základně slušný. 

​Ty jo, tak tohle už je fakt úplně mimo toho, co jsem psala. Myslela jsem tím, že pak už i kluk se dostane do situace, kdy udělá něco, co by normálně nechtěl udělat a i pro něj to třeba může mít nějaké blbé následky. 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 15. března 2021 21:59

Lav to ale takhle omlouvat nejde, to je právě ta sebekontrola, o který se tu píše. To jako bys omlouvala vraha, źe ho oběť provokovala a teda není divu, že má kudlu v břiše. 

Online Karja
44216 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:02

Ježiš, no mě se treba jednou stalo, že jsem usnula s lidma, které bych asi ani úplně nenazývala blizkama přátelema. Bylo to po zkoušce a prostě jsme šli s lidmi z té zkoušky popit. Jestli jsem měla dvě piva? Asi tak, pak se šlo na kolej ještě dopit a já na tom pokoji prostě usnula, ale totálně, vůbec si to nepamatuju, jenze jsem se probudila ještě vedle jednoho typa, co taky vytuhnul:-D. Ale ve vsi počestnosti, ten měl na sobě chudák snad i kabát:-D Já i po probuzení byla totálně mimo, jak po rane palici. Byla jsem ten den hrozně nevyspala, jak jsem se ucila, ten opadnutej stres,pak to pivo. No nemyslím si, že jsem tele, to se prostě mladýmu člověku stane a je jen bohužel nahoda, zda nenatrefi na nějakýho debila, co se neumí chovat. To samé platí o tom ,,telatku,, v pribehu, jako ona mohla toho člověka znat přes kamarádku, copak to nemohl být dobrý přítel její dobre kamarádky a proto mu důvěřovala, protože o něm třeba měsíce a roky slýchávala pěkně věci? Nebo protože jí byl prostě sympatický, tak ho pozvala domu? 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:02
Reakce na Lav:

​Ty jo, tak tohle už je fakt úplně mimo toho, co jsem psala. Myslela jsem tím, že pak už i kluk se dostane do situace, kdy udělá něco, co by normálně nechtěl udělat a i pro něj to třeba může mít nějaké blbé následky. 

​A ty následky to bude mít po právu (jestli teda budou, protože tohle není typ znásilnění, který by se dnes běžně hlásil natož trestal).

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:03

Ounz tyjo, když to tak připomínáš, v každé detektivce či hororu je ta scéna, jak ty už víš, koušeš si nehty, nemůžeš se nadechnout a jen sleduješ, jak ta oběť vyhrožuje vrahovi, že ho udá/jde se podívat do sklepa kdo tam tak kvílí a tak podobně.. neprovokuje ani není na vině, ale tak očividně blbě se chová, to nepopřeš:P

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:03
Reakce na 711990:

Lav hele sice to takhle nepises, ale vysledek je stejnej. Ve spolecnosti zazrany presvedceni, ze se "tomu" prece nejak da predchazet. Ja doufam, ze se to postupne zmeni. A doufam, ze holky budou mit co nejvetsi pocit nedotknutelnosti, aby se dokazaly temhle pripadum ubranit. Protoze tech je nescetnekrat vic, nez prepadeni v opustenym parku.

​Tak ale toto presvědčení mně prosím nepodsouvej. Já ho nemám. 

Offline Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:04

Já jsem tedy překvapená kolik žen ještě v dnešní době si myslí , že je částečně vina na straně oběti. Pak se nedivme, že i když to nahlásí, tak ze strany policie se nestkávají s pochopením. Opět tady platí "žena ženě vlkem". Je to smutné .

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:04
Reakce na Karja:

No nemyslím si, že jsem tele, to se prostě mladýmu člověku stane a je jen bohužel nahoda, zda nenatrefi na nějakýho debila, co se neumí chovat. To samé platí o tom ,,telatku,, v pribehu, jako ona mohla toho člověka znat přes kamarádku, copak to nemohl být dobrý přítel její dobre kamarádky a proto mu důvěřovala, protože o něm třeba měsíce a roky slýchávala pěkně věci? Nebo protože jí byl prostě sympatický, tak ho pozvala domu? 

Už jsem to psala, BTW já si jsem vědomá minimálně 2 případů, které mohly skončit mým znásilněním (a jeden možná i hůř), kdybych měla smůlu na špatné lidi zrovna v tu chvíli. A to jsem hyperopatrná abstinentka.

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:06
Reakce na Ounz:

Lav to ale takhle omlouvat nejde, to je právě ta sebekontrola, o který se tu píše. To jako bys omlouvala vraha, źe ho oběť provokovala a teda není divu, že má kudlu v břiše. 

​Já to neomlouvám. Fakt ne. Ani trochu.

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:10

viktorka_od splavu prosím? To myslíš vážně nebo ses rozhodla, že jako obvykle odvedeš pozornost vtipem?

Offline Lav
383 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:12

Ach jo, takže se stalo přesně to, čeho jsem se bála. Skutečně nechci mít - ani tady na internetu pod nickem - nálepku někoho, kdo si myslí, že žena si je znásilněním vinna, je mi z toho už ne jen smutno, ale i špatně. Jestli je chyba na straně mé neschopnosti srozumitelně formulovat, nebo na straně porozumět psanému textu nevím, ale každopádně jesli je tu někdo, kdo to celé může smazat, tak ho o to prosím. A pokud je tu někdo, komu se znásilnění stalo, tak mě to moc mrzí a omlouvám se, jestli jsem se neúmyslně vyjádřila nějak zraňujícně.

49113 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:15

Ounz tak zrovna vtipy jsou jedna z mnoha věcí, které fakt neumím:-)

Offline madluša
122 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:22
Reakce na A666:

​Těch, které by sváděly cíleně a pak na konci cukly (a od začátku věděly, že to tak bude) fakt nebude zase tolik. Mnohem častější je případ, že holka prostě zjistí, že na to ještě pořád není připravená.

No a já píšu o těch případech, které se vyskytují méně často. A taky o těch, které si „jen“ zkouší, co dokáže jejich nově nabytá ženskost a neuvědomují si, že to nemusí být úplně bezpečné. To není popírání toho ostatního, to je jen další kousek téhož.

49113 příspěvků moje polička 15. března 2021 22:22

Karja mě takhle kdysi v pravěku vytáhla kamarádka na tah se svou starší "zkušenější" kámoškou, kterou jsem do té doby neznala. sbalily ve vinárně (prvně v životě jsem navštívila podnik tohoto typu:P tři chlapy, dospělý, šly k jednomu z nich domu - ta moje kámoška se vylekala a zdrhla, ale já s tou "zkušenou" šla, tam jsme se ještě nějak placatili, koukaly na nějaký video či co a vzbudila jsem se ráno v manželské posteli s tou holkou (oblečené:-) a do toho tam jeden z těch chlápků se k ní začal vlísávat, že už teda nastal čas se nějak odvděčit za pohostinnost - no ona suverénně odvětila, že má zrovna menses tak smolík, a zavelela ku mně - odcházíme! a šly jsme přiznat mi to dcera tak jí asi naliskám!