Garfie mam pocit, ze kolega to popsal tady. Asi ani nemusim rikat, ze v redakci nejspis neni nikdo, kdo by mu tuhle sluzebku zavidel, aspon ja teda nezavidim. Ja bych to asi nedala...
Omfg
razorblade Diky moc, tak to je vicemene normalni situace, nic vyjimecneho, az na pritomnost olympijskych dobrovolniku a medii. :-) A nevis teda jak dlouhou maji karantenu? Protoze normalne by ted tri dny nesmeli vyjit z pokoje a zbytek do dvou tydnu mohou stravit doma, ale nesmi tam jet verejnou dopravou. Plus teda kontroly po telefonu.
Garfie Podľa všetkého majú novinári karanténu 3 dni v hoteli a potom sa už môžu pohybovať mimo hotela v mediálnom centre, resp. po športoviskách (pokiaľ viem, tiež sa pravidelne testujú + majú viaceré aplikácie proticovidové, resp. sledovacie, nesmú ísť mimo olympijských športovísk, hotela, nesmú používať metro, ani inú verejnú dopravu), aspoň to tak vyzerá podľa tejto reportáže z cesty do JPN: tu.
Sweet Potato jezis ty jeho reci. Klasickej vysirac!!!!
711990 Vyslovenej mazlik.
Garfie joooo, to nevim. Se dozvim az se vratej
dorota diky moc!
Sweet Potato Zrovna jsem to tady chtela otevrit, pekne arogantni typek.
Sweet Potato jezis ty jeho reci. Klasickej vysirac!!!!
"udržuji imunologicky relevantní parametry v krvi" takový kecy
"se testuji nezávisle i sám", "vytestovaný nevalidovaným testem PCR" tak určitě..
Garfie já jsem někde četla, že vůbec nesmí opustit ta olympijská místa, sportovci, realizační týmy i novináři. Buď budou ve vesnici nebo na sportovišti, přesunují se buď k tomu určenými autobusy nebo oddělenými taxíky. V podstatě, ať se promoří se mezi sebou, ale nepřijdou do kontaktu s Japonci. Což je samozřejmě blbost, předpokládám, že uklízečky, kuchaři a x tisíc podobných lidí se asi po dobu olympiády od svých blízkých neizolují.
Fiction presne to jsem chtela vypichnout! Kreten
a jeste ze vakcinu uznava jedine, ze je 10 let testovana![]()

Ten pingpongovej míček v ústech se mi začíná jevit jako celkem zajímavej nápad.![]()
Sweet Potato ja bych brala tu tretru v obliceji....
Sweet Potato "Rádoby účastníky" Ježíš, to je vůl ![]()
Sweet Potato Rádoby účastníci by možná vymysleli u sofistikovanější způsob! ;-)
Sweet Potato To je hroznej, RÁDOBY sofistikovanej projev. Jo, ten míček v hubě by lecčemu zabránil....
Sweet Potato a ty si ho litovala. ![]()
Úplnej chudák je to. Ani slůvko lítosti. Hovado arogantní.
continuity Hele, to nic nemění na tom, že všichni měli dávno dopředu jasno.
Ono je samozřejmě neprokazatelné, že to byl on. Druhá věc je, že neočkovaný lékař, který to celé zlehčuje (protože vyplachování pusy ústní vodou jako prevence prostě zlehčování je), vůbec neměl v letadle co dělat.
Asi takto to vidím:
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025