999 já v bikinách sportovala několik let a přiznám se, že mi to nevadilo, dokonce vyhovovalo. Ale měla jsem možnost výběru, to je důležité. Menstruace mi v tom nijak nepřekážela, ale údajně ovlivňuje výkon, což u mě bylo fakt jedno
Ta kauza mě taky štve, stejně jako když volejbalistky nastoupily v elasťákách, protože byla zima, a taky dostaly nějakou pokutu.
Omfg
Evaeva Já mívám při menstruaci nafouklé břicho, a to dost, tak by se mi v bikinách hrát nechtělo.
999 já dělala atletiku, tam se svlíkneš akorát na výkon
já se přiznám, že tohle neřeším, mě vyhovovalo, že mi nic nikam nelezlo a podobně. Ale nechci kopat za bikiny, myslím si, že by každý měl mít možnost výběru. Obzvlášť za situace, kdy sportovkyně muslimského vyznání mají povolené dlouhé nohavice i rukávy.
Evaeva Jasně, že jde především o možnost výběru.
Mně se ty německé dresy líbí a fakt nechápu, co je komu do toho, pokud je vidět práce těla tak, jak je potřeba pro hodnocení.
Taky nechápu, proč je 10 cm ok a 12 cm špatně.
Dresy by měly splňovat funkční a bezpečnostní účel, ale jaké bude provedení, by mělo zůstat na sportovcich a jejich volbě.
Tenisu se taky říkalo "bílý sport" a jaká je situace dnes? A škodí to nějak tomu sportu?
Přijde mi to úplně uražlive, nutit sportovkyně sportovat v bikinách, pokud samý nechtějí. ![]()
dobrej zaver ![]()
viktorka_od splavu četla jsem to vcera. Je dost vostrá a má úplnou pravdu. ![]()
Ale ta diskuze teda...![]()
viktorka_od splavu dobře napsáno!
ad Norky a šortky- někde jsem četla, že Pink nabídla zaplacení pokuty, kterou jim za to napařili..
Vidíš, a jiná atletka, nepamatuji si přesně její disciplínu, jestli skok do dálky nebo běh nebo něco jiného, zase nedávno dostala pojeb, že ty její bikiny, co jsou úplně stejné jako u plážových házenkářek, jsou moc krátké!
dzizisketa jo, to jsem četla. A taky to nechápu, vždyť to byly úplně normální kalhotky![]()

dzizisketa tak treba lukostrelba ma ubor predepsanej v pravidlech - rukavy musej minimalne krejt ramena (takze aspon kridylkovej rukav) a sortky/sukne musej bejt minimalne po spicky prstu, kdyz pripazis. Obuv uzavrena. Plati pro muze i zeny.
moora za mých časů v atletice na mojí úrovni platilo, že závodník nastupuje v oddílovém dresu, slušně upravený (což si někteří rozhodčí vykládali jakože tričko musí být zastrčené do trenek
) Ta atletka, mám dojem, žádné pravidlo neporušila. Ty házenkářsky jo, taky nebrojí proti pokutě, ale proti tomu sexistickému pravidlu.
moora to mi připadá v pořádku, blbý by bylo, kdyby měly ženy předepsanou minisukni a muži dlouhý gatě nebo naopak. vzpomínám, jak mě kdysi šokovalo, když jsem se dozvěděla že povinná uniforma v UK školách je sukně pro dívky a kalhoty pro chlapce (už je to dávno tak předpokládám se to změnilo)
viktorka_od splavu možná změnilo, možná ne. Nedavno jsem zahledla titulek a fotku, ze britští chlapci v panujících vedrech rebelsky začali chodit do školy v sukni, neb pravidla ohledně uniforem prikazuji sukni či kalhoty, jakýkoli druh sortek je přísně zapovězen. Takže asi tak.
Pokud jsem kde videla skolni uniformy, tak holky mely vzdycky sukne, to asi nebude specialita UK.
Malenge příkaz sukně nebo kalhoty mi přijde v poho, ale zákaz kalhot holkám (případně sukní klukům
už ne:-P
viktorka_od splavu no právě
, nějak se to vedení moc nelíbilo, chlapci v sukních. Jak by se jim líbily dívky v kalhotách, to netuším...
Ta babisovo posledni dilo je normalne nactene na pokracovani jako podcast a na spotify je to na top 10. miste v poslechovosti!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025