A tady máme obrázek dodržování opatření. Ještě se vsichni mohli poobjimat.

A tady máme obrázek dodržování opatření. Ještě se vsichni mohli poobjimat.

continuity nejde mi to otevřít
Tak Betty teď?
Jojo, zase jsme BEST!

To má logiku - kdyby se nedělaly testy, nepřišlo by se na nakažené, ne? ![]()
Sweet Potato kdyz i vlakno omfg je malo...
jinx Jo a původním autorem toho moudra je prý Mudr Pollert.
jinx Jo a původním autorem toho moudra je prý Mudr Pollert.
Věčná skoda, že se pro něj v olympijské výpravě také nenašlo místo....
Sweet Potato tyjo to uz je vic smutny nez vtipny![]()
Sweet PotatoTo je logika dle běloruského vzoru. Netestujem, nemáme covid, nadúmrtí nastala jen tak...
Sweet Potato to už snad není možný ![]()
Sweet Potato Počkat, to není fejk? To myslí někdo vážně? ![]()
To je sbírka OMFG. Neslyšel dneska někdo na Českém rozhlase rozhovor s Davidem Svobodou o těch problémech olympijské výpravy? On to ukončil prohlášením na způsob, že zdraví sportovci jsou vyloučeni z her po pozitivním testu kvůli nesmyslnému předpokladu, že by mohli někoho nakazit. Já to poslouchala v autě, tak nevím, jestli jsem se v něčem nepřeslechla ![]()
dynda toho jsou plny diskuze pod clankama hlavne o ockovani, ze bezpriznakovi pozitivni nejsou nemocni a ze se s tim moc nadela. A ze za vsechny nakazy muzou ockovani, protoze se nemusi testovat a lezou vsude a roznaseji to. Uz to radsi nectu.
dynda ja ho dnes slyšela na ČT24 říkat něco podobneho a ještě další veci, co mě překvapily, ale cvičila jsem u toho se sluchátky, tak jsem myslela, ze jsem se preslechla.. no tak ne ;)
Tak jsme slyšely dobře, házel to hodně na politiky, jak kdyby si tu nemoc vymysleli.
Tak MUDr Pollert se netají svým názorem na covid a očkování.
Úplně to neklaplo.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.