Sweet Potato Evidentně se někde vloudila chybička
.
Omfg

Maláčová je fakt trubka. (Ten účet nerv má přímo v biu parody)
Sweet Potato Mám problém s chápáním já a nebo je to blbě napsané? V Monaku se žádné daně neplatí, ne?
Kan Beru to jako zkratku, je tam daňovou rezidentkou. A hledím, že z toho je spousta lidí běsných.
Sweet Potato Já diskuzi nikde nečetla, ale bejt na místě Kvitové a v mojí rodnou vlast by vládla taková banda hňupů jako teď a tady, nepustím ani groš. A soudružce americká diferencovaná montovna nevadí? Prapor nám tu vlaje taky.
Teda ta kauza s norskýma házenkářkama mě fakt nas.ala. Jako že dostanou pokutu za to, že nenastoupí v bikinách? A že je možné mít v pravidlech, že kalhotky můžou mít po stranách max 10 cm?
999 Hrozný.
Německé gymnastky vidělas? ![]()
999 Je to hrozny, hrozny. Ale ta argumentace je z jejich strany leckdy hrozně složitá. Kdyby řekly ,,nežijeme v roce razdva, vezmeme si co chceme, abychom se cítily dobře a soustředily se plně na sport,, možná by to udělalo víc služby. Doufám, že si to holky prosadej!
Sweet Potato Viděla, jsou super.
Čistě z estetickýho hlediska se mi ty německý dresy teda nelíběj ![]()
Přijde mi, že v nich ten pohyb tak nějak divně zaniká (nebo jak to říct).
Lama_z_Lana chlapi taky nosí na některé disciplíny dlouhé kalhoty a nic nezaniká.
Ale to je ještě nic, trikot je v pohodě, mě úplně derou moderní gymnastky. Kamarádka má dceru v oddílu a jak jsou ty holčičky zmalované už si pomalu nezadá s dětskými soutěžemi krásy.
continuity Jo, od těch úplně malinkých. Vypadá to fakt dost zrůdně, milinké tělíčko v dresu a velká dětská hlava s třpytivou maskou.
999 mne tech 10 cm taky zarazilo, vzdyt u toho sportu se potrebuji volnd pohybovat a ne si hlidat bikiny. S ty nemecke dresy jsou moc pekne.
999 ja bych navrhla zadat stejne dresy pro zeny i muze
myslim ze by to bylo hned vyrizeny:-P
continuity je jasný, že roli hraje taky zvyk. Možná jiná barevná kombinace, ten tmavej spodek mi tam asi neštimuje ![]()
Lamicka Já si to říkala vždycky, jak to ty holky dávaj...Já jsem štíhlá, ale jsou dny, kdy bych v bikinách sportovat nešla. Třeba při menstruaci.
999 O te menstruaci přemyšlím pokaždé, když se dívám na nějaký sport. Myslím, že aspoň na vrcholne akce to mají nějak pořešené.
brrr tiež nad tým vždy premýšľam.
Ale ináč netuším o akú kauzu ide, nedáte mi sem prosím odkaz?
brrr 999Menstruace a vrcholový sport bylo donedávna velké tabu - průlom nastal teprve před několika lety (myslím nějaká tenistka otevřeně na tiskovce uvedla jako důvod horšího výkonu periodu). Jasně, mohou si cyklus posunout, ale ne vždy to tělo dobře snáší. Hygienické potřeby už jsou dneska na mnohem vyšší úrovni než kdysi (pamatuji si na traumata mých mladých let, abych "to" zrovna nedostala tehdy a tehdy), ale pořád je to něco, co může sakra sportovkyni negativně ovlivnit. A ještě musí být opatrná, aby případný lék proti bolesti neobsahoval něco zakázaného.
Jo, v tomhle mají mužští výhodu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025