Garfie No jo, ale co dečka chtěj? Chtěj COS? Nevíme!
Omfg
Mně se dodnes zdají moc hezké sny s třídní z druhého stupně. Měla nás na češtinu, organizovala návštěvy divadla a byla to dáma každým coulem. A někteří spolužáci ji nemůžou přijít na jméno ani po létech. Těžký se někdy zavděčit :-)
Garfie No to je jasny. Ja zacinam mit fakt blbej pocit. Primarnim cilem pro me je, aby se tam citili ti draci dobre. Ale je to ukrutne nesouroda parta od mentalne retardovaného s asistentkou, epileptika, hystericke holky, dvou kluku, co proste nebudou delat nic, co je vylozene nebavi, z toho jeden zere papiry, nekolika nadanych deti, co tise trpi, pac je nestiham zamestnat a zbytek tech prumernych. No, jde to blbe.
Luna Ale nakonec to všichni (včetě tebe) přežijí a někteří si odnesou i hezké vzpomínky a to je hlavní!! :-)
Taky jsme měli vrhače. Dokonce několik. Asi nejvíc nezapomenutelná je učitelka matiky v šesté třídě. Nosila blonďatý drdól, vrhala křídy, mokrou houbu a její oblíbená věta byla - píšeš, jako když kočka zahrabává hovno.
crazydaisy
Kočka zahrabávající hovno mě rozsekala, takový písmo mám asi já! (a přimnělo mi to tatínka s jeho "směješ se, jak když hrbatej padá ze schodů").
Nevím proč jsem si teď vzpomněla na němčinářku z gymplu, nosila namalové jedno(!) oko výrazně modrými stíny....seděla jsem v první lavici a se spolusedící nás to strašně fascinovalo, vůbec jsme nebyly schopné se soustředit na výuku! :-)
Garfie můj tatínek: "Směje se, jak když chčije na plech." ![]()
Ta zahrabávající kočka mě taky rozesmála. crazydaisy
Garfie asi jí každé ráno někdo při malování vyrušil
ne vážně, to je fakt divný, to bych se jí snad po maturitě došla zeptat!
Garfie Mě si na střední dějěpisář vybral jako kontrolního posluchače, dost často se na mě díval, jestli jako rozumíme, co říká, a stíháme psát, takže z celého předmětu si vybavím jen jeho modré oči (a stíny to nebylo) ![]()
Garfie můj tatínek: "Směje se, jak když chčije na plech."
Ta zahrabávající kočka mě taky rozesmála. crazydaisy
... jak když koza chčije na plech. ![]()
Garfie já měla na základce učitelku zeměpisu a ta měla taky jedno oko namalované daleko výrazněji. Teď se mi to vybavilo.
INCOM1 Spíš byla úplně trhlá!
Garfie Pinot Noir Můj tatímek: Je ti to platný, jak mrtvýmu kabát.
Kan Zimník!
Kan Sweet Potato jasně, zimník.
Sweet Potato Pinot Noir Na vysočině nikdo zimník nenosí, jedině kabát!![]()
Na gymplu jsme měli mladou začínající fyzikářku, která chodila půl roku ve stejném oblečení - sukně, svetr. A snad i punčocháče měla jedny - postupně se jí na nich pouštěla oka, občas je podomácku zalátala. A potom po Vánocích přišla konečně v jiné sestavě
.
Naše zeměpisářka na ZŠ chodila celou dobu v bleděmodrém plášti, halenky a sukně tedy snad střídala, ale ten plášť byl vždycky stejný. Taky používala testy, kdy se křížkovala správná odpověď na zvláštní papír a ona to pak opravovala přiložením šablony s dírkami na správných odpovědích. Osoba naprosto bez fantazie, nebo fanynka zjednodušování už tehdy.
Kan muj tata na Vysocine zimnik nosil! A taky svrchník a pršák. Ale je fakt, ze je to okraj Vysociny a tatinek byl rodily Smichovak ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje