Kan My nosíme taky zimník, na hranicích Vysočiny a středočeského kraje.
Omfg
Sweet Potato Pinot Noir Na vysočině nikdo zimník nenosí, jedině kabát!
U nás kabát jedině z ostudy. ![]()
Kokoska A co utíkáček? A jarník?
Jitka77 moje třídní na druhým stupni (velká soudružka i velká sv...e, která mi z kádrových důvodů nedala doporučení ke studiu, protože samý jedničky nebyly podle ní důvod pro přihlášku na střední školu) nosila celou dobu bleděmodrý průhledný plášť. Od jara do podzimu pod ním nosila jen prádlo - růžovou saténovou podprdu, špičatou, prošívanou do soustředných kruhů,vzadu na dírkovanou gumu a knoflíky a růžový nebo bílý bombarďáky.
Pinot Noir já slovo zimník používám jedině v tom úsloví, ale kabát bych tam v životě neřekla![]()
Jedna naše učitelka nosila oblečení vždycky jen v jednom odstínu. Vždycky měla třeba tmavě modré punčocháče, sukni, tričko i svetřík. A příště zase vše v červené. Jeden spolužák to okomentoval, jestli jí někdo řekl, že barvy se dají i kombinovat![]()
Evaeva Ja taky pro mrtvyho jen zimnik. A nosim kabat. A do sbirky pridavam mantl a hacafrak.
mirajo hacafrak i občas použiju
moje babička používala úplně všechny ty možnosti a pak ještě baloňák, utíkáček, pršiplášť,...
AA v zimě přidala vrstvu oblečení, aby jí nebyla zima?
crazydaisy Možná tu šprndu obšlehla od Madonny
no muselo to být působivé.
mirajo U nás se ještě používal huberťák.
dzizisketa v zimě přihodila kombiné - to už možná mladší ročníky netuší co bylo![]()
Jitka77to byla stará bába, alespoň z tehdejšího pohledu dítěte. Ta by mohla být Madoninou mámou![]()
crazydaisy Jeste tusim, ale uz jsem kombine nastesti nikdy nenosila. Pro me uplne fuj ta umelotina, ze ktere to bylo![]()
mirajo já ho taky nenosila a moje máma taky ne. Babička ano, ale ta měla ručně šitý hedvádný.
crazydaisy Mama mela to umely, skoro ho nenosila, ale v pameti zustalo![]()
Uf, z toho je mi trochu úzko, proč to tak asi bylo.
Sweet Potato na jare a na podzim se nosil ten svrchnik, pripadne jeste montgomerak!
Pinot Noir já slovo zimník používám jedině v tom úsloví, ale kabát bych tam v životě neřekla
No vždyť já taky. Zimník se v běžné řeči u nás nepoužívá, ale v tom rčení zase ne ten kabát.
Pinot Noir Mě nenapadlo, že v tom rčení někdo používá kabát
Máma vlastnila kombiné, ale zřejmě je neměla ráda, protože mi je (na rozdíl od jiných věcí) ochotně půjčovala, když jsem si chtěla hrát na vílu a potřebovala jsem průsvitný oděv ![]()
Zimník používala babička, ale jen o pánském kabátu. Dámský byl vždycky "kabát". A hacafrak bylo cokoli, co na to vypadalo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje