continuity nekde jsem cetla a uz to nedohledam, ze USA prislibily nebo snad uz posilaji? vojaky na Ukrajinu tak tohle je celkem logicky krok.
Omfg
Hlavne me fascinuje, jak si putin vyminuje, ze ukrajina nebude v NATO. To je fakt uz WTF jak svina![]()
rasaNori ono to prave bohužel není WTF, teda je, ale nepřekvapí
Holky já se nechci hádat, a ani by nebylo nic divnýho že jsem něco špatně pochopila ![]()
Ale
tak nějak jsem zvyklá, že nikde nejsem sama, v Praze, vždycky jsou kolem přece nějaký další lidi.
Nevim ani kam to dát, ale bože ne. Prosím NE!
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/usa-ambasada-kyjev-pracovnici-evakuace-zadost_2201221912_til
Copak tohle... ale jak píše Kokoska , to vyslání vojáků - to je ten pravej děs. Naprosto to nezazlívám amíkům samozřejmě. Ale není to dobrý...
Taky nechápu tu drzost, s jakou si mužici dovolujou diktovat suverénnímu státu, co smí a nesmí!
Vono je to celý v duchu dávnýho Mnichova bych řekla - taky tehdy kdejaký chytráci radili, abychom teda vyhověli, sklonili hlavu... nechali si poroučet... že jako zabráníme válce. A co z toho vzešlo?!
Pročež se domnívám, že ustupovat sprostejm požadavkům je zbytečný anžto nebudou mít konce, a lepší to s mužikem nikdy nebude. Přijde ihned s novým požadavkem. Jen ať Ukrajina na tom NATO trvá.
Jak řekl tehdy Churchill: Měli na vybranou mezi hanbou a válkou. Zvolili hanbu, a budou mít válku.
barbucha to je muj oblibenej citat. ![]()
I můj. A jak pravdivej!!
Prostě historia magistra vitae - měl by si to každej uvědomit, než začne napomínat Ukrajinu, aby neprovokovala.
barbucha vono uz to zabrání Krymu. Rus obsadi uzemi ciziho statu a nikdo s tim nehne.
No, tam se právě ta svině Putinů utvrdila v tom, že si může dovolit všecko. Nic se přece nestalo!
I argument měl stejnej jako Hitler... pro dobro tamní ruský enklávy... vono je to furt stejný s podobnejma prezentama.
Tohle mě docela potěšilo.

Super.

Malenge nemocné neléčíme. To je peklo toto. To by zajímalo co nato zdravotní pojištovny a hlavně sociálka. PN na telefón. ![]()
continuity zcela vazne uvazuju o stížnosti ČLK. Toto není první výplod na dveřích, který jsem tam viděla, všechny byly dost přes čáru, ovšem vyhrožovat trestním oznámením, to jako už je dno.
Malenge moc bych se divila, kdyby v nejakem narizeni byla zminka o tom, ze se k lekari nema chodit a pokud ano, musi se dolozit negativni test. Neuveritelny.
Kokoska vetsina lidi si to přebere, ale věřím, ze nějakého stařečka/starenku, který se dosoura k doktorovi (kapacita přece!), a tohle na nej vybafne, to muže pekne vyděsit, ze se nemocny a potrebujici pomoc otočí na patě, protože přece nebude porušovat nejaka důležitá nařízení. Je mi z toho regulérně zle.
Malenge CLK se k tomu staví, my nic nemůžeme. Ale zdravotní pojišťovna je platí. Pokud je to praktik, tak ma kapitacni platbu na pojištěnce. Tam je ten efekt okamžitý. ![]()
continuity jo, vesnický praktik. Tak myslíš, ze to mám rozeslat na zdravotní pojišťovny, ať si poctou? Mají tam někde kolonku kuriozity? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje