Mně je to jedno, JÁ jsem očkovaná ![]()
Eště sázím na tanec svatýho Víta, to by taky mohlo klapnout. Hlavně když to nebude koronáč.
Mně je to jedno, JÁ jsem očkovaná ![]()
Eště sázím na tanec svatýho Víta, to by taky mohlo klapnout. Hlavně když to nebude koronáč.
Ja to nechápu, moje kamarádka má klasické příznaky a zítra jde k doktorovi a prej ji udělá i PCR. Zimnice, bolest žaludku, vysoká teplota. Kamarád taky s teplotou prilezl k doktorce a ona ho otestovala nebo brala krev, ať tak či tak, věděl to že má covida od ní. Takže jako někdo bere někdo nebere? Naše dětská taky bere covidaky, po pracovní době do vedlejší místnosti, která se běžně nepoužívá (já to kvituju, ty děti jsou chudáci, sotva řeknou Ooo jsem dušnyý,volejte pohotovost!). Já osobně bych třeba jako ta kamarádka k doktorovi nesla, když nemám žádné komplikace, co nejrychleji na PCR a pak čekat co z toho vyleze.
Karja já tady taky čumím. Zavolala jsem doktorce, hned k ní na test PCR ale po telefonu probraly příznaky, zeptala se zdá potřebují vyšetřit. Já řekla ne, tak ať se kontroluji a při jakýchkoli pochybnostech ať volám. A když jsem tam byla teď na podzim, nachlazená už rovnou s negativním PCR tak taky v pohodě. Ale během vyšetření měla asi 10 telefonátů a všem vyhověla.
A k dětské taky v pohodě, jen nás objedná na čas.
Karja jako jasné, když má člověk potvrzeny COVID bez problémů, tak lze asi pár dní vyčkat. Ale spoustě lidí to rozjede nějakou superinfekci, dutiny, zápal plic a potřebovali by antibiotika. Už jenom pro pořádek poslechnout, to lze i v respirátoru.
No hrůza, jsem si teda vždy dělala srandu, že my k dětské zásadně lezeme jen zdraví, ale nenapadlo mě, že z toho jednou bude univerzální pravidlo.
Karja naše dospělá i dětská normálně vyšetřují. Akorát dospělá chce telefonát dopředu a pozve si tě na konkrétní čas. Na podzim, jak jsme byli pozitivní, tak mi volala snad každé tři dny, aby zjistila, jak se mi daří. Mě bylo celkem dobře, tak nebyl důvod tam lézt.
Detska dela holkam normalne ag test pred vysetrenim, obe maji stit a respirator, a vetraj. A objednava se na cas. Jako jo, to cekani venku nez nas vezme dovnitr, tak to je otravne, ale pochopitelne.
Tak já když jsem šla s malým, ze má asi laryngitidu, ale nějak se mi to nezdá, tak jsem ráno zavolala, domluvily jsme se, ze za hodinu dorazim, v čekárně nikdo, hned jsme sli dovnitř, dr. v respiratoru, ja taky, malý nic, ten v tom vydrží tak půl minuty max, navíc je mu všechno strašně velké, takže k ničemu, i ty velikosti xxs
celého ho prohlédla, prohmatala, poslechla, brala na crp, a pak když po 40 minutách těsného kontaktu vyšel antigen jasne pozitivně, tak ani nehnula brvou. Si fakt nedokážu predstavit, ze se někteří nejmenovani už dva roky schovavaji v ordinaci a když k nim přijde pro pomoc někdo nemocny, tak vyhrožují podáním trestního oznámení ![]()
Brácha se v prosinci taky nemohl několik dní k praktické dovolat, tak v ordinační době nakráčel do čekárny a pak se prý musel skoro vlámat do ordinace. Měl zánět průdušek.
dzizisketa Tak to je naše praktická ale teda i za běžného režimu, ale tady na lonte prostě jak se domoct nějaké změny, moc praktických lékařů tu není.
Evaeva zrovna jsem s tím jdu, ale přiznám se, že jsem četla jen titulek, ve svojí současné situaci nemám na to to číst ![]()
Mohučanka ani to nečti, je to hnusný
Tyjo, já myslela, že se tam bude psát o nějakém tom starším případu. Fuj, je to ![]()
Měli by je ti jejich muži vozit rovnou někam daleko za hranice, kde se poskytuje normální lékařská péče.
Evaeva Jo, strašný to je! ![]()
A taky jsem si po prvním pohledu na titulek naivně říkala, že to snad píšou ještě o tom starším případu.
dynda zrovna jsem si říkala, že chci nějaké organizaci, co pomáhá Polkám s potraty u nás, poslat nějaký příspěvek. Takže jestli někdo o něčem víte, tak sem s ním.
Evaeva Česká teta - Ciocia Czesia (www.ciociaczesia.pl)
Evaeva nectu to, ale mam pomerne presny info z P k situaci jako takove a je mi zle.. jsou to hovada, no.
Evaeva Přidávám se k doporučení Ciocia Czesia, loni jsem tam přispívala, ale dívám se, že zrovna nemají aktivní sbírku. :/ Ale jsou aktivní na sítích, tak možno sledovat a vyčkat na příležitost.
Strašný. Kdyby to byla zpráva odněkud z Afghánistánu, bylo by to strašný, ale tak nějak nepřekvapivý. Ale doprdele, Evropa, rok 2022, strašný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.