Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:24

Malenge fakt je to na stiznost, aspon nejak jim trochu zneprijemnit zivot. Nebo ja nevim kdo muze na soukromyho praktika. A hygiena muze fakt vystavovat neschopenky? 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 17:33

Malenge To je neskutečný hnus a stížnost bych poslala. Fandím ti, jsi hodná, že to nenecháš být.
Mně dnes vykládal kolega, že má v pátek plánované vyšetření. Doktor požaduje PCR, tak mu při minulé návštěvě vystavil žádanku. Kolega se objednal, dnes se na PCR dostavil a tam mu řekli, že je žádost starší než měsíc, a že mu PCR udělat nemůžou. Tak volal svému praktikovi, protože byl blízko, ten mu řekl, že mu žádanku vystavit nemůže. Tak volal tomu doktorovi, ten řekl, že musí zavolat ještě někam jinam, tam mu řekli, že to musí ten doktor, pak mu to nakonec po dalších peripetiích vypsali, znovu se objednal na PCR a tam mu řekli, že mu nemůžou garantovat, že bude mít v pátek výsledek To je hrozné toto, kde to doprčic žijeme, že si budou lékaři vymiňovat svévolně PCR?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 18:02
Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 18:24

Kokoska ze by hygiena vystavovala neschopenku nic nevím, myslím, ze poslední dobou mají svých starosti dost.

nonemy taky hezká situace, tak snad mu to vyšetření klapne, nepochybuji o tom, ze ho potřebuje. Děsí mě, jaké budou následky všech těch odkladanych vyšetření, protože covid

Offline Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 18:36

Malenge Šílené!  Ještě by stálo za to tu fotku poslat na zdravotní odbor příslušného krajského úřadu.

Online Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 18:53

Malenge Hrozný. Kromě jiných, horších důsledků, to dává munici těm řvounům, podle kterých lékaři neléči.

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:13

Tak jsem to ještě v ráži poslala vsem zdravotním pojišťovnám, třeba se tím skutečně bude někdo zabývat.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:17

Malenge posli to jeste na ten kraj, to se mi zda dobry napad.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:22

Malenge Má PL dovedla poskytování péče za poslední dva roky k naprosté dokonalosti. Na ordinaci má upozornění, že bez telefonické domluvy nikoho neošetří, od pacientů s jakýmikoliv příznaky nákazy covidem navíc požaduje před vstupem do ordinace alespoň antigenní test. Dovolat se jí nelze - telefon po celou její ordinační dobu hlásí "uživatel dočasně nedostupný", případně to vyzvání, a nic! Před časem jsem už nutně potřebovala napsat léky, takže jsem se na.... a vyrazila tam. Čekárna prázdná, za dveřmi lehký smích. Byla jako mílius a vysvětlila mi, že telefon musí vypínat, protože by se nemohla věnovat ošetřování pacientů. Myslela jsem, že mě klepne!

Offline Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:32

Krajské úřady mají v kompentenci dohlížení na dodržování zákona o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování.

Offline Malenge
4814 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:44

Hanka H jsem čekala: za dveřmi lehký smích a když mě uviděla, začala ječet a vyhodila mě. Takže jsi dopadla vlastně výborně!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. ledna 2022 19:50

Hanka H naše taky bere jen po předchozí domluvě. Ale telefony bere, odepisuje na emaily, žádný problém. U ní to spíš prospělo, protože před tím se někdy docela čekalo, teď dodržuje čas, na který tě objedná.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 20:07

Malenge To je mi útěcha!Evaeva Telfonickou domluvu naproto chápu, ale ta má si opravdu měla ordinaci zřídit Na Mýtince.

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 20:36
Reakce na Kokoska:

Malenge moc bych se divila, kdyby v nejakem narizeni byla zminka o tom, ze se k lekari nema chodit a pokud ano, musi se dolozit negativni test. Neuveritelny.

​Hele nás k tomu vyzývaj furt - při příznacích hlavně zůstat doma, rozhodně nejít k žádnýmu doktorovi, jen zavolat. Tak když to platí pro zaměstnance špitálu... kdybych se doplazila k naší závodní a sdělila jí, že mam rýmu, nedotkne se mě ani dvoumetrovou tyčí

Offline continuity
42339 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 21:26

barbucha k čemu k doktorovi, ještě by tě nedejbože léčil!

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 22:03

continuity 

To je fakt

Ale už jsem tak uvažovala, co bych dělala, kdyby se mi nedejbože náhle přitížilo... a vlastně nikam nesmim (mít covid)... jestli by mě vyhodili i z pohotovosti? Jak se vůbec ty nebohý pacienti do toho špitálu dostanou (kdo to rozhodne když k doktorovi nesmíš?) - a jak je teda možný že hrozí přetížení?! 

Musím si nastudovat jak nasimulovat zánět slepáku, to by mě snad vzali

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 22:08

barbucha a z jakyho titulu vam to rikaji, podle ministerskeho narizeni? 

Offline barbucha blogger
35468 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 22:23

Kokoska 

To já nevim, zas tak na stopě nejsem. Prostě vyjde informace na intranetu a šlus. Jako teda ta informace zní, že se doporučuje nebo žádá a podobně... ale pak přitáhneš k jakýkoliv ambulanci a tam si na dveřích přečteš leták ve smyslu že prostě s uvedenejma příznakama máš mazat zpátky domů a nevotravovat, případně zdechnout. Vlastně něco podobnýho visí už ve vrátnici

Ale neztrácím naději, zejména když znám případy, který se na nějakou tu postel probojovaly, naposled ta moje antivaxerská kolegyně, káča pitomá. Musím se jí zeptat jak toho dosáhla - až se mnou zase začne mluvit (jsem s ní poněkud zažertovala na antivaxer téma, když se poté, co ji vytáhli hrobníkovi z lopaty, opět objevila v práci)

Online SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 22:25

barbucha teď ady sis nenechávala nestřežený kafe, ještě by ti do něj  plivla

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 26. ledna 2022 22:27

barbucha   No pekne. Pri slepaku jsem zvracela, mela teplotu a zadny velky bolesti, jen takovy pichani v boku. V dnesni dobe taky podezrele priznaky, simuluj radsi tachykardii a zauzleni strev.