Po tých rokoch kritiky má každá dobrá rada (od mamy) núti k rebelii a spraviť presný opak.
Omfg
Potrefenáhusa já bych mamce nebo tátovi řekla, že by měli zhnubnout. Ostatně tátovi jsem to opravdu několikrát řekla.
Isca nafučela by se
já bych to tak udělala, ani ne po 5minutách, ale i hned, už jsme měli jednu takovouto scenu na vanoce
jen ten přesun vajíček se strašně líbil příšerce, takže jsem se do této bitvy vůlí nepouštěla ![]()
A že jsem přibrala jsem od ní párkrat slyšela taky. I když teď tu kritiku míří spíš směrem k dětem. Jednak je přesně ten typ co má nastaveno, že musí na všech a všem hledat chyby a taky určitý nerespekt vůči nám jako samostatnédospělé dvojici, ve smyslu jak to zmiňuje Potrefenáhusa
barbucha prave, takže je to věc respektu?
Je to věc toho, že pro matku je její dítě pořád dítě, a má o něj starost, i když mu je třicet. Časem to zjistíš sama... Věc respektu je spíš v tom, že bych asi nepoužila to, jak ses sama sofistikovaně vyjádřila, to jest ses fakt strašně tlustá, nechtěla bys zhubnout? Ale to už záleží na vkusu každýho soudruha ![]()
Sairon od tchýně je to fakt divný, obojí
barbucha a ty si myslíš že to tvůj syn sám nevidí, případně neví sám že by měl zhubnout? A z druhé strany dítě nemůže mít o svého rodiče starost? A nemůže tedy rodiči říct že přibral a že to proněj nemusí být dobré?
barbucha Potrefenáhusa můj nejmladší se přes covidove období řekněme poněkud vyjedl. No, vyžral bude přesnější. Nikdy bych mu neřekla měl bys zhubnout, jsi tlustej nebo cokoliv podobného. Naštěstí na to přišel sám. Od podzimu maká ve fitku, změna obrovská, tak chválím.
Evaeva jj přitom je to fakt škoda, děcka miluje, je ochotná i skončit v práci, aby je mohla hlídat i přes den a já se vrátila do práce. Jenže tady ta absance respektu k nám jako rodičům, kteří mají nějaké názory a potřeba dělat si všechno po svém způsobuje, že mi to za to prostě nestojí.
Sairon to chápu
viktorka_od splavu ono se to dá podat různě
Evaeva to rozhodne
Já máme neříkala, že je tlustá. Zcela jistě to.odnese zdravotně a teď mám spíš pocit, že jsme nad ní zlomili hůl než žeby v tom byl kdovijaky respekt.![]()
Když můj otec vykládá, že pravda co se týče ukrajinského konfliktu je někde uprostřed, taky mám projevit respekt a počkat jestli mu to nedojde nebo se s ním pokaždé pohádat?
Já se fakt ptám, protože opravdu nevím, kde je ta hranice, co už není ten respekt.
continuity a myslíš, že by to něco změnilo, kdybys ji to říkala?
Co se týče otce, já osobně bych se s ním zcela jistě několikrát pohadala ve snaze ho přesvědčit a pak už bych se tě diskuzi snažila vyhnout. Prostě o tomhle s tebou mluvit nebudu, tečka.
Hm, rozmýšľam, či sa mi vôbec niekedy podarilo u ni3koho zmeniť názor prípadne vyvolať nejakú zmenu len preto, že som oponovala alebo upozornila na nejaký nedostatok. Ale skôr by som povedala, že nie. Som toho názoru, že človek musí do zmeny dozrieť sám.
Môj muž je tiež slušne vyjedený, ale nejako si neviem predstaviť, že mu poviem si tučný, rob so sebou čosi.
Sairon ty úpravy dekorací mi tady dělá tchýně, já se s ní nehádám. Prostě za tři hodiny odejde a předělam to podle svého. Akorát jednou mi rozvázala drahou kytici z květinářství, tak to ji okřikl muž.
continuity podle mě je rozdíl projevovat obavy o zdravi a vyrejpavat kvůli domnělým fyzickým nedostatkum
Potrefenáhusa no zrovna ta nadváha až obezita je taková hraniční. Zdravé to moc není, ale hezké taky ne. Každý si z toho vezme něco.
barbucha a ty si myslíš že to tvůj syn sám nevidí, případně neví sám že by měl zhubnout? A z druhé strany dítě nemůže mít o svého rodiče starost? A nemůže tedy rodiči říct že přibral a že to proněj nemusí být dobré?
Ale může, co by nemoh. Já jen že je spíš zvykem, anžto jsou to rodiče, který od narození řešej vzhled svýho dítěte (než mě někdo chytne zas za slovo, tak podotýkám že péče o vzhled sestává i z výběru oblečení nebo třeba střihu vlasů, pokud by to snad někomu nebylo jasný), že tedy tu řečenou péči o vzhled řešej spíš rodiče, než děti u svých rodičů.
Aspoň teda u nás jsme rodičům jako děti neradili, co si mají vzhledem k počasí oblíct, ani jakej účes by měli nosit (pokud jdou například sportovat) a pokud prší, ať si vezmou holinky - ale nevylučuju, že to může bejt, a asi i zjevně je, v jinejch rodinách jinak.
Od podzimu maká ve fitku, změna obrovská, tak chválím.
Čili komentuješ jeho vzhled. Ts ts.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje