Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 12:19

Po tých rokoch kritiky má každá dobrá rada (od mamy) núti k rebelii a spraviť presný opak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 12:21

Potrefenáhusa já bych mamce nebo tátovi řekla, že by měli zhnubnout. Ostatně tátovi jsem to opravdu několikrát řekla.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 12:35

Isca nafučela by se já bych to tak udělala, ani ne po 5minutách, ale i hned, už jsme měli jednu takovouto scenu na vanoce jen ten přesun vajíček se strašně líbil příšerce, takže jsem se do této bitvy vůlí nepouštěla

A že jsem přibrala jsem od ní párkrat slyšela taky. I když teď tu kritiku míří spíš směrem k dětem.  Jednak je přesně ten typ co má nastaveno, že musí na všech a všem hledat chyby a taky určitý nerespekt vůči nám jako samostatnédospělé dvojici, ve smyslu jak to zmiňuje Potrefenáhusa 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 12:40
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha prave, takže je to věc respektu? 

​Je to věc toho, že pro matku je její dítě pořád dítě, a má o něj starost, i když mu je třicet. Časem to zjistíš sama... Věc respektu je spíš v tom, že bych asi nepoužila to, jak ses sama sofistikovaně vyjádřila, to jest ses fakt strašně tlustá, nechtěla bys zhubnout? Ale to už záleží na vkusu každýho soudruha

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 12:50

Sairon od tchýně je to fakt divný, obojí

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 12:53

barbucha a ty si myslíš že to tvůj syn sám nevidí, případně neví sám že by měl zhubnout? A z druhé strany dítě nemůže mít o svého rodiče starost? A nemůže tedy rodiči říct že přibral a že to proněj nemusí být dobré?

Offline Kora
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 12:59

barbucha Potrefenáhusa můj nejmladší se přes covidove období řekněme poněkud vyjedl.  No, vyžral  bude přesnější. Nikdy bych mu neřekla měl bys zhubnout,  jsi tlustej nebo cokoliv podobného.  Naštěstí na to přišel sám.  Od podzimu maká ve fitku,  změna obrovská,  tak chválím. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:00

Evaeva jj přitom je to fakt škoda, děcka miluje, je ochotná i skončit v práci, aby je mohla hlídat i přes den a já se vrátila do práce. Jenže tady ta absance respektu k nám jako rodičům, kteří mají nějaké názory a potřeba dělat si všechno po svém způsobuje, že mi to za to prostě nestojí.

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:21

Kora no presny. barbucha ze je to tvy dite znamena ze je ve 30 nesvepravnej? nema vahu ani zrcadlo? no, moje maminka je nemlich to samy, ale ja ji to nevaham vratit. tak snad se synek taky pochlapi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:26

Sairon to chápu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:27

viktorka_od splavu ono se to dá podat různě

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:42

Evaeva to rozhodne

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:55

Já máme neříkala, že je tlustá. Zcela jistě to.odnese zdravotně a teď mám spíš pocit, že jsme nad ní zlomili hůl než žeby v tom byl kdovijaky respekt.

Když můj otec vykládá, že pravda co se týče ukrajinského konfliktu je někde uprostřed, taky mám projevit respekt a počkat jestli mu to nedojde nebo se s ním pokaždé pohádat?

Já se fakt ptám, protože opravdu nevím, kde je ta hranice, co už není ten respekt

Offline Kora
příspěvků moje polička 18. dubna 2022 14:27

continuity a myslíš,  že by to něco změnilo,  kdybys ji to říkala? 

Co se týče otce, já osobně bych se s ním zcela jistě několikrát pohadala ve snaze ho přesvědčit a pak už bych se tě diskuzi snažila vyhnout.  Prostě o tomhle s tebou mluvit nebudu,  tečka.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 14:48

Hm, rozmýšľam, či sa mi vôbec niekedy podarilo u ni3koho zmeniť názor prípadne vyvolať nejakú zmenu len preto, že som oponovala alebo upozornila na nejaký nedostatok. Ale skôr by som povedala, že nie. Som toho názoru, že človek musí do zmeny dozrieť sám. 

Môj muž je tiež slušne vyjedený, ale nejako si neviem predstaviť, že mu poviem si tučný, rob so sebou čosi.  

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 15:12

Sairon  ty úpravy dekorací mi tady dělá tchýně, já se s ní nehádám. Prostě za tři hodiny odejde a předělam to podle svého. Akorát jednou mi rozvázala drahou kytici z květinářství, tak to ji okřikl muž. 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 16:24

continuity podle mě je rozdíl projevovat obavy o zdravi a vyrejpavat kvůli domnělým fyzickým nedostatkum

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 17:57

Potrefenáhusa no zrovna ta nadváha až obezita je taková hraniční. Zdravé to moc není, ale hezké taky ne. Každý si z toho vezme něco. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:20
Reakce na Sairon:

barbucha a ty si myslíš že to tvůj syn sám nevidí, případně neví sám že by měl zhubnout? A z druhé strany dítě nemůže mít o svého rodiče starost? A nemůže tedy rodiči říct že přibral a že to proněj nemusí být dobré?

​Ale může, co by nemoh. Já jen že je spíš zvykem, anžto jsou to rodiče, který od narození řešej vzhled svýho dítěte (než mě někdo chytne zas za slovo, tak podotýkám že péče o vzhled sestává i z výběru oblečení nebo třeba střihu vlasů, pokud by to snad někomu nebylo jasný), že tedy tu řečenou péči o vzhled řešej spíš rodiče, než děti u svých rodičů.

Aspoň teda u nás jsme rodičům jako děti neradili, co si mají vzhledem k počasí oblíct, ani jakej účes by měli nosit (pokud jdou například sportovat) a pokud prší, ať si vezmou holinky - ale nevylučuju, že to může bejt, a asi i zjevně je, v jinejch rodinách jinak. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:21
Reakce na Kora:

Od podzimu maká ve fitku,  změna obrovská,  tak chválím. 

​Čili komentuješ jeho vzhled. Ts ts.