Omfg

15. prosince 2018 14:31
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 29. dubna 2023 12:00

dzizisketa 

Mluvíme o (dospělých) učitelích, nikoli o žáčcích

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2023 13:14

barbucha navrhuju to zrušit úplně, ženská u toho taky není kdoví jak sexy.

Ten titulek na mně taky vyskočil, překvapilo mně to teda, vždyť je to celkem mladá ženská

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 16. května 2023 13:24

Evaeva 

No po matce to nemá

Ovšem existujou chlapi, pro který je ženská sexy vždycky, kdykoliv otročí v domácnosti - hlavně že něco dělá a nezahálí (páč z toho jsou vždycky jen roupy, že ano)! Třeba je to i případ páně Slavíka (i když jsem o něm měla lepší mínění)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 16. května 2023 13:27

Máme se krásně, když řešíme mindoviny.

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 16. května 2023 13:33

barbucha Já jsem ten článek taky četla, rozhovor jsem neviděla. Tipuju to snad na na lehkou nadsázku a ironii....jinak nevim.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 16. května 2023 14:06
Reakce na barbucha:

Kam na to chodí? 

https://www.super.cz/1153234-chlap-by-nemel-zehlit-luxovat-ani-myt-nadobi-je-to-dehonestujici-asexualni-a-trapny-rika-tereza-brodska.html

Dobrá slepice

Proč slepice? Když jí to tak vyhovuje? Já s ní taky nesouhlasím a mám to doma jinak. Ale když je někdo rád služka, ať je.

A Slavík stárne moc hezky. Dřív se mi nelíbil.

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 16. května 2023 14:13

notna 

Když jí to vyhovuje, tak ať se třeba udře. Ale neměla by to tvrzení stavět tak kategoricky, ne? Ne pro každýho je to dehonestující a chlapa u sporáku nebo dřezu já třeba pokládám za vysloveně přitažlivýho

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 16. května 2023 14:54

barbucha Tak ona to možná tak kategoricky ani neřekla. I dál v textu je "podle mne". Titulek prostě.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. května 2023 15:02

Sweet Potato no..ve výsledku prostě působí jak hlupačka - tím chci říct: jasně je to její názor a má na něj právo a ten můj zas je, že je pitomá, akorát já nemám takovej mediální dosah. No nicméně, rovnoprávnost ještě zdaleka není samozřejmost a někdo jako ona, pokud by měla trochu rozum, by měl líp přemejšlet, co kde kdákne a měla by mít náhled na to, že to, že jí přijde v cajku stát u plotny, ještě neznamená, že je to tak v pořádku a obecně platný. Jestli jí ten její živí a ona se stáhla z práce a jen zajišťuje domácnost, nebo jede klasický kolečko práce a pak doma druhá šichta - tak jako pořád velká část žen? 

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 16. května 2023 15:12

Ounz Já spíš přemýšlím, pokud jí tak málo stačí, aby chlap přestal být sexy, co když je třeba nemocný? Slabý? Něco se mu nepovede?

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 16. května 2023 15:13

Imho je to celé jen pokus o přitažení pozornosti. Zaujal by vás jinak rozhovor s Brodskou? Sdílely byste odkaz na něj?

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 16. května 2023 15:24

Ounz Pokud to vidí jako svůj názor a necpe to nikomu jako všeobecnou pravdu, tak nevidím důvod, aby říkala něco jiného. Mě se právě nelíbí, že teď člověk nemůže pomali už říct, že mu vyhovuje něco jiného. Jestli tenhle způsob vztahu vyznávají oba a vyhovuje jim to, proč by to nemohli říct? Ač si já o tom myslím, že je to blbost.

Podle mě víc rovnoprávnosti škodí ženy, které sice tu rovnoprávnost chtějí a mají ji plnou pusu, ale ve finále jsou s muži, kteří jim do toho hází vidle. A nakonec z toho viní společnost. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. května 2023 15:30

Sweet Potato no a to je další věc..no jak jsem psala, ten plk vypovídá hlavně o ní : blbá a povrchní no..ale tak samozřejmě to mohlo bejt ojedinělý selhání v komunikaci a jinak je to vzdělaná osoba se schopností nadhledu a logickeho přemýšleni

Offline olte
755 příspěvků moje polička 16. května 2023 15:31
Reakce na Ounz:

Sweet Potato no a to je další věc..no jak jsem psala, ten plk vypovídá hlavně o ní : blbá a povrchní no..ale tak samozřejmě to mohlo bejt ojedinělý selhání v komunikaci a jinak je to vzdělaná osoba se schopností nadhledu a logickeho přemýšleni

Ounz tak hlavně že v tom máš jasno

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. května 2023 15:32

notna no z toho mýho mělo vyplynout, že si může říkat co chce, akorat to možná mohla zaformulovat líp (a třeba mít náhled na to, v čem furt žije většina, což zjevně nemá) a že já si o tom taky pomyslim svý

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. května 2023 15:49
Reakce na notna:

Podle mě víc rovnoprávnosti škodí ženy, které sice tu rovnoprávnost chtějí a mají ji plnou pusu, ale ve finále jsou s muži, kteří jim do toho hází vidle. A nakonec z toho viní společnost. 

​do kamene tesat. Někdy mám pocit, že nějaká tajuplná "společnost" má zařídit, kdo v domácnosti uvaří oběd nebo vyzvedne dítě ze školky. 

Jinak máme v rodině vztahy kde panuje krutý matriarchát a nejsou to žádné mladice. Hm, taky to není hezký pohled. A úplně nejšílenější vztah, který jsem z hlediska ponižování ženy viděla byl takový, kde chlap hodně a dobře vařil a i o dům achátu se fakt staral.

O kvalite vztahu rozhodně nevypovídá, jestli chlap vaří nebo žehlí. Když místo toho organizuje volný čas, tak to není vůbec špatný deal. 

Ne přijde ta starost o domácnost kolikrát jako hodně zástupný problém. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. května 2023 15:52

continuity no to je ale jen tvůj pocit, takhle to myšlený rozhodně není

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. května 2023 16:02

Ounz

Jak to teda má většina? 

To je vždy kopa reči o rovnoprávnosti a pak stačí dva dotazy: chtěla byste za partnera muže, který na nižší vzdělání? Který má nižší príjem bez vy ( třeba o třetinu)? A je zcela neemancipovane vymalováno. 

Hlavně že se vždy dlouze řeší, jestli může na víkend s kamarády na vodu. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 16. května 2023 16:13

continuity nojo, ale to je právě to dlouhodobý nastavení společnosti, tohle. A to se nezmění hned a to že někdo uvádí jako svou přednost, že s tím je v pohodě, tomu nepomahá. A teda většina těchhle 'já rozhodně nejsem feministka' zapomíná, za co všechno feministkám vděčí. A že klidně může bejt doma a starat se o domácnost, ale to že má tu možnost VOLBY je důležitý a za to rozhidně nevděčí odobám typu 'jsem žena japonského typu' ( to je výraz) 

Já myslím, že my dvě jako úplně ve sporu nebudem, jen se v tý diskuzi koncentrujem každá na něco trochu jinýho (to už je holt nevýhoda těch internetů)